بازيهاي تيمملي را در امارات دنبال ميکني؟
متأسفانه هر زماني که تيمملي بازي داشت من تمرين داشتم و نميتوانستم ديدارها را دنبال کنم. اما در هر حال آرزوي موفقيت براي تيمملي کشورم دارم و اميدوارم در جام ملتها نيز قهرمان شود.
خيلي بيميل هستي و ديگر آن شوق و ذوق هميشگي در صحبتهايت وجود ندارد؟
طبيعي است، وقتي بازي نکنم ديگر انگيزهاي براي صحبت کردن ندارم و فقط و فقط مترصد يک فرصت هستم تا نشان بدهم بدون هيچ توجيه فني نيمکتنشين شدم.
يعني دوست نداشتي به عنوان يکي از انتخابهاي قلعهنوعي در اين تورنمنت حضور داشته باشي؟
خير، هر وقت به تيمملي دعوت شدم بهترين عملکرد را در ليگ داشتم و هيچگاه نخواستم جاي کسي را تنگ کنم. در حال حاضر هم بهدليل نيمکتنشيني حقم نيست به تيمملي بروم.
اشاره کردي بدون هيچ توجيه فني نيمکتنشين شدهاي؛ پس اشکال کار کجاست که نميتواني براي استقلال بازي کني؟
استقلال در ديدار مقابل سايپا و پيکان هم شکست را تجربه کرد، آن هم با گلهاي خوردهاي به مراتب بدتر از دربي، پس نميشود تنها ديدار مقابل پرسپوليس را دليل اصلي بازي نکردنم دانست.
يعني مربيان استقلال منافع تيمي را به بازي کردن يا نکردن بازيکنان خود ترجيح ميدهند و با برخي نفرات لجبازي ميکنند؟
گفتم؛ در حال حاضر در بهترين شرايط بدني قرار دارم و دل به آينده خوش کردهام تا در زمين حرفهايم را بزنم و خود را اثبات کنم. اينکه مربي دوست دارد بازيکني را بازي بدهد يا نه، به خودش مربوط است، اما حقم در استقلال ضايع ميشود و بدون هيچ دليلي نيمکتنشين شوم.
ناصر حجازي و احمدرضا عابدزاده 2 مليپوش دهه 50 و 70 فوتبال کشور که دست بر قضا از زمره بهترين دروازهبانهاي قرن آسيا هم شناخته شدهاند به حمايت از تو پرداختهاند و معتقد هستند ميتواني تا سالهاي سال مرد شماره يک تيمملي و استقلال باشي؟
از اظهار لطف اين اساتيد بلامنازع دروازهباني تشکر ميکنم و با توجه به همين نظرات است که روحيه مضاعفي براي ادامه کار ميگيرم، بالاخره زمان همه چيز را اثبات خواهد کرد و نشان ميدهد چه کسي مستحق پوشيدن پيراهن شماره يک تيمملي را دارد.
تيمملي اميد هم پس از کلي تغيير و تحولات قرار است با سرمربي جديد دور جديد تمريناتش را روز يکشنبه آغاز کند؛ در اين رابطه چه نظري داري؟
رفتن سيموئز به ضرر تيمملي زير 23 سال تمام شد و بعدها درخواهيم يافت که بدون دليل عذر اين مربي سرشناس و کاربلدي را خواستيم؛ چرا که براي او در اکثر کشورهاي صاحبنام فوتبال کار هست و رفتن سيموئز براي فوتبال ايران سم است.
با وجود اينکه همراه با اين تيم به دوحه اعزام شدي باز هم از تفکرات سيموئز دفاع ميکني؟
سيموئز هيچ نقشي در عدم همراهي من با تيم ملي اميد در دوحه نداشت و ديگران نميتوانستند وجودم را تحمل کنند و برايم پاپوش درست کنند؛ وقتي مربي با اين تفکرات جامائيکايي که محلي از اعراب در فوتبال ندارد را به جام جهاني هدايت ميکند حتماً چيزي در چنتهاش هست و تنها به عشق کار کردن با يک سري جوان جوياي نام و فوتبال ايران را انتخاب کرده بود.
با اين وجود ليست 51 نفرهاي از سوي فدراسيون فوتبال اعلام شده تا در تورنمنت قطر شرکت کند و جهت حضور در رقابتهاي مقدماتي المپيک ساخته و پرداخته شود؛ فکر ميکني اين نفرات توانايي شکستن طلسم ناکاميهاي عدم حضور ايران در اين رقابتها را دارند؟
تورنمنت دوستانه قطر ميتواند به شناخت مربيان جديد از بازيکنان کمک کند ولي در مجموع به شخصه معتقدم اين نفرات توانايي هدايت تيمملي زير 23 سال را به المپيک چين ندارند؛ چرا که اکثر آنها از نداشتن تجربه بينالمللي رنج ميبرند و اين نقيصه ميتواند مهمترين عامل براي نرسيدن به المپيک تلقي شود.