فنوني‌زاده: قراردادي با فدراسيون ندارم

در اين بخش ميتوانيد درباره كليه مسائل ورزشي به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Captain II
Captain II
محل اقامت: گشتم نبود نگرد نیست.
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 131 بار
تماس:

فنوني‌زاده: قراردادي با فدراسيون ندارم

پست توسط DJ.HAMED »

يكي از مربيان تيم اميد در خصوص شرايط حضورش در اين تيم گفت: هيچ قراردادي با فدراسيون فوتبال ندارم و به درخواست محمد پنجعلي در تمرينات حاضر شدم.

مرتضي فنوني‌زاده در گفت و گو با فارس افزود: تمام بازيكنان دعوت شده و حاضر در اردو از نفرات مطرح فوتبال هستند ضمن اينكه اكثر آنها در شرايط بدني مطلوب قرار دارند بنابراين كادر فني فقط بايد اين بازيكنان را با هم هماهنگ كند و كار سختي را پيش رو ندارد.

وي افزود: ‌شايد تنها مشكل ما در تيم اميد دغدغه داشتن يك دروازه بان خوب و آماده است.

فنوني‌زاده در خصوص نحوه همكاريش با تيم اميد گفت: آقاي پنجعلي خواست تا در تمرينات تيم اميد حاضر شوم، من هم دعوتش را قبول كردم. روز جمعه هم آقاي مصطفوي بر سر تمرين حاضر شد و به ما دلگرمي داد؛ ولي قراردادي با فدراسيون نداريم البته حضور در تيم ملي برايمان افتخار است و يك سابقه خوب در كارنامه مربيگري من به شمار مي رود. من اصلاً به بحث مالي اين قضيه فكر نمي‌كنم.

فنوني‌زاده تاكيد كرد: البته حضور ما در تيم اميد به صورت مقطعي تا آمدن مربي خارجي است و اميدوارم در تورنمنت قطر نتايج خوبي بگيريم. البته اگر از آقاي پنجعلي حمايت شده و امكانات مورد نظرش را فراهم شود قطعاً در تيم اميد مي‌تواند موفق باشد.

تورنمنت قطر از شنبه هفته آينده آغاز مي شود.
:grin:
ارسال پست

بازگشت به “انجمن ورزش”