مرفاوي: تا آخر سرمربي استقلال مي مانم
سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: در مورد شايعه تغيير كادر فني اظهار نظر نمي كنم چرا كه من سرمربي هستم و تا آخر نيز در همين سمت حضور خواهم داشت.
صمد مرفاوي در گفت و گو با فارس افزود: از طريق رسانه ها از مذاكره با برخي مربيان از جمله پيرواني مطلع شدم. در اين مورد نظري ندارم؛ اما بهتر بود كه اين مذاكرات انجام نمي شد چرا كه من سرمربي هستم و بي شك تا پايان نيز سرمربي خواهم ماند.
وي تاكيد كرد: از تغييرات در كادر فني كاملاً بي اطلاعم. قلعه نوعي به عنوان رئيس سازمان فوتبال فعاليت مي كند و من نيز سرمربي هستم. بحث حضور مديرفني نيز به هيچ وجه مطرح نيست چرا كه كادر فني فعلي نيازي به تقويت ندارد.
سرمربي تيم استقلال در مورد حضور بازيكنان جديد در تعطيلات نيم فصل اظهار داشت: در خط مياني و حمله به دو بازيكن خارجي نياز داريم و مذاكراتي با گزينه هاي مختلف انجام داده كه هنوز به نتيجه نهايي نرسيده ايم.
وي در مورد شايعه حضور رضا عنايتي و رسول خطيبي در استقلال تصريح كرد: صحبت از حضور اين دو بازيكن مدت هاست كه مطرح شده اما هنوز قطعي نشده است. بي شك از حضور اين مهاجمان براي ديدارهاي آسيايي استقبال مي كنيم.
مرفاوي با اشاره به ديدار روز جمعه مقابل مرصاد شيراز تاكيد كرد: جام حذفي از اهميت بسيار بالا و هم اندازه با ليگ برتر براي ما برخوردار است و آن را جدي خواهيم گرفت. روز جمعه با قدرت به مصاف مرصاد مي رويم تا آغازي خوب پس از تعطيلات داشته باشيم.
سرمربي استقلال همچنين در مورد مشكلات مديريتي باشگاه گفت: بي شك عدم ثبات باعث بروز مشكلاتي شده و مي شود. اميدوارم به زودي با رفع آن آرامش در استقلال حاكم شود. براي تيمي كه به زودي در مسابقات آسيايي حاضر مي شود اين مسائل مشكل ساز خواهد بود.