انتقاد از حذف مطالب بدون ذکر دلیل

سوالات، پيشنهادات و انتقادات خود را درباره انجمن در اين بخش مطرح کنيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 35 بار
سپاس‌های دریافتی: 215 بار
تماس:

انتقاد از حذف مطالب بدون ذکر دلیل

پست توسط Karim1504 »

با سلام خدمت تمام دوستان عزیز مخصوصا مدیران ارشد سایت :)

دوستان عزیز

شما باحذف کردن پستهای افراد بدون دلیل خواسته یا ناخواسته به شخصیت افراد توهین می کنید..البته با عرض معذرت :D

بنظر من اگه پستی باید حذف شود طی پی ام به نویسنده پست علت را متذکر شوید تا کاربر مربوطه حواسش را جمع کند و از ارسال این نوع مطالب مقایر با قوانین سایت پرهیز کند :D

مثلا همین پست " شوخی مایکروسافت با ...." که من ارسال کردم :sad: بدون دلیل (البته بنظر من) حذف گردید :D

موفق باشید :)
نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمی‌کنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت...
[External Link Removed for Guests]
Commander
Commander
سپاس‌های ارسالی: 941 بار
سپاس‌های دریافتی: 1474 بار
تماس:

پست توسط Mohsen1001 »

KARIM عزيز
اين موضوع قبلا چندين بار مطرح شده بود که بهمين دليل حذف شد.
درضمن حذف يک تاپيک بمنزله عمل خلاف اون طرف نيست ، ميتونه دلايل مختلفي داشته باشه مثلا همين تکراري بودن گرچه اون شخص هم بايد قبل از ايجاد تاپيک جستجو کند تا اينچنين مسائل پيش نيايد ، شما هم ميتونستيد همين سوال رو در يک پي.ام پيگيري کنيد.
راستش رو بخواي ما سردرگم شديم يکبار زير تاپيک تکراري مينويسيم مثلا تکراري است و اين هم ادرس تاپيک قبل ، دوستان ناراحت ميشن و ميگن به ما توهين شده که اينجوري برخورد کرديد ، بايد تاپيک رو حذف ميکرديد اينجوري بهتر بود :eek:
بالاخره مديران هم در روز موظف هستند حجم بالاي تاپيکهاي ايجاد شده و پستها را کنترل کنند و قبول کنيد که نميشه براي هر تاپيک يا پست به طرف پي.ام زد که اين با پيگيري خود شخص توسط يک پي.ام قابل حل هست. :D

با تشکر :razz:
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 35 بار
سپاس‌های دریافتی: 215 بار
تماس:

پست توسط Karim1504 »

Mohsen1001, جان

اشتباه از من بوده که سرچ نکردم :o

ممنون از شما :razz: :razz:
نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمی‌کنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت...
[External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “سوالات، پيشنهادات و انتقادات”