احسان حدادي ابتداي راه قهرماني خود را در سالهاي اخير با "ويكتور گوتور" از بلاروس آغاز كرد و چند سالي با اين مربي كار كرد. اگرچه نخستين افتخارات حدادي در زمان مربيگري ويكتور رقم خورد، اما ادامه كار با اين مربي اهل بلاروس پس از مدتي كاملا سخت شده بود. وجود برخي ويژگيهاي اخلاقي اين مربي باعث بوجود آمدن مشكلات زيادي براي قهرمان كشورمان شده بود.
پس از آن حدادي چندي را بدون مربي گذراند تا يك مربي ديگر از اهل بلاروس با عنوان «ويتالي سي» براي مربيگري قهرمانان پرتاب ديسك برگزيده شد. احسان حدادي هنگام مربيگري ويتالي نيز به نوار افتخارات خود ادامه داد، اما او نيز در حد اين قهرمان بزرگ پرتاب ديسك آسيا نبود. پس از بازيهاي آسيايي دوحه حدادي بدون مربي كار ميكند و انتخاب يك مربي خوب براي او به عنوان يكي از دغدغههاي اصلي مسوولان فدراسيون بدل شده است.
دكتر عيدي عليجاني، مدير تيمهاي ملي دوميداني اظهار كرد: اكنون همه مليپوشان دوميداني در حال انجام تمرينات آمادهسازي خود هستند، اما هنوز نتوانستهايم براي حدادي يك مربي ايدهآل استخدام كنيم.
وي ادامه داد: براي قهرمان پرتاب ديسك ايران و آسيا بايد يك مربي در حد بالا را به خدمت بگيريم. به همين منظور با مربياني از كشورهاي ليتواني، بلاروس، روسيه و مجارستان مذاكره كرديم. تاكنون به دليل اين كه هيچ كدام علاقهمند به حضور در ايران نبودند، نتوانستهايم به نتيجه نهايي برسيم.
دكتر عليجاني با بيان اين كه ما به صورت جدي در پي به كارگيري يك مربي خوب براي حدادي هستيم، خاطر نشان كرد: در آخرين مكاتبات با يك مربي اهل ليتواني كه شاگردان قهرمان المپيك دارد، مذاكره كردهايم، اما او گفته احسان بايد به ليتواني بيايد. در اين مورد هنوز تصميمگيري نهايي صورت نگرفته است.
احسان حدادي، ركورددار پرتاب ديسك آسيا نيز در اين مورد گفت: من تمريناتم را انجام ميدهم. برخي روزها به مجموعه ورزشي انقلاب ميروم و برخي روزها به آفتاب انقلاب. تمريناتم رها نشده ولي دارم بدون برنامه كار ميكنم.
وي تصريح كرد: تا همين زمان كه مربي نداشتهام، از برنامههايم براي سال آينده عقب هستم. ولي اگر هم مجبور باشم به دليل اين كه مربيان خوب دنيا به ايران نميآيند، من مجبورم كه به كشورهاي آنها بروم. بايد ديد فدراسيون چه تصميمي خواهد گرفت.
احسان حدادي در سال آتي مسابقات مهمي از جمله مسابقات جايزه بزرگ در سطح جهان، مسابقات قهرماني آسيا و مسابقات قهرماني جهان را پيش رو دارد و بايد براي حضوري قدرتمند در اين مسابقات فصل آمادهسازي زمستان را به خوبي پشت سر بگذارد.