كتابي درباره‌ي چنگيزخان پرفروش‌ترين اثر داستاني انگليس شد

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه موضوعات فرهنگي و ادبي به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران. شهرک اکباتان
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 186 بار

پست توسط ARMIN »

عنوان پرفروش‌ترين كتاب داستاني انگليس هم‌اكنون به كتابي درباره چنگيزخان اختصاص دارد.

به‌گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، «چنگيزخان؛ گرگ دشت‌ها» نوشته «كان ايگولدن»، كه پيش از اين نيز كتاب‌هايش درباره‌ي جوليوس سزار پرفروش شده بودند، در ميان ساير كتاب‌هاي داستاني انگليس، بيش‌ترين ميزان فروش را داشته و توانسته است در رتبه ‌اول قرار بگيرد.

اين كتاب 464صفحه‌يي به‌نظر مي‌رسد سرآغاز سري داستان‌هايي باشد كه نويسنده كتاب درباره چنگيزخان و فرزندان او به‌چاپ خواهد رساند.‌

در قسمتي از اين كتاب، "‌تيموجين" - پسر دوم خان قبيله گرگ‌ها كه زمان مرگ پدرش 11ساله بود - مي‌گويد:‌ «من خاك و استخوان اين تپه‌ها هستم. ‌من زمستانم.»

در ادامه آمده است: «خانواده او از قبيله رانده شدند و او تنها ماند؛ بدون غذا و سرپناه در دشت‌هاي مغولستان. تا سرحد مرگ نيز رفت؛ اما زنده ماند و آموخت چگونه با تهديدات انساني و طبيعي مقابله كند. مردماني را به‌دور خود جمع كرد و طرفداراني به‌دست آورد و بعدها چنگيزخان نام گرفت.»

به‌گزارش روزنامه گاردين، اما اين تنها موفقيت «كان ايگولدن» نيست. «كتاب خطرناك براي پسرها» (درباره‌ي نوعي مراسم دلقك‌بازي) نوشته او هم توانسته است در بخش غيرداستاني پرفروش‌ترين كتاب انگليس نام بگيرد. اين براي نخستين‌بار در تاريخ چاپ و نشر كتاب در اين كشور است، كه دو اثر از يك نويسنده در دو بخش داستاني و غيرداستاني عنوان پرفروش‌ترين را به‌دست آورده‌اند.

[External Link Removed for Guests]
Don't play games with the ones who love you
ارسال پست

بازگشت به “شعر و ادبيات”