Norton AntiVirus 2006 Protection Pack

در اين بخش شما ميتوانيد درباره برنامه ها و نرم افزارهاي كامپيوتر به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 155 بار
تماس:

Norton AntiVirus 2006 Protection Pack

پست توسط Kingman_62 »

آخرين نسخه نورتون آنتي ويروس که براتون لينکش قرار مي دم که امکانات زير را داراست
Now includes 12 months of protection updates and new product features as available throughout the year; annual subscriptions available for subsequent renewal.
Enjoy your computer with confidence, knowing viruses, Trojan horses, and worms will be detected and removed automatically.
Surf the Web without being watched by dangerous spyware or unwanted adware, and without getting hijacked and redirected to spyware download sites.
Breathe easy when new viruses surface, assured your protection is automatically updated.
Open email and IM attachments without worry, knowing they’ve been scoured for threats.
Create and share files at will, knowing even compressed files have been scanned for viruses.

[External Link Removed for Guests]

اينم پسورد:
(Password to Unzip=smartworld)

تصویر
 تصویر

تصویر

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: 15616
سپاس‌های دریافتی: 81 بار
تماس:

پست توسط Ali Singer »

من نصب کردم خيلي قوي و عاليه منتها حيف که خيلي هم حجيم هست و سرعت startup رو خيلي کم ميکنه....براي شماره سريال هم براي اينکه بيشتر از 1 سال فعال بشه همه اعداد رو ميتونين 0 بزنين به جز 3 رقم اخر که بايد 365 وارد کنين اينطوري حدود 3 سال برنامه فعال ميمونه...البته 1 سال هم زياده چون زودي نسخه جديدش مياد ولي خوب اينم نوشتم يه چي گفته باشم...norton رو گول بزنين :-)
آشنايي يك اتفاق است...جدايي يك قانون....دل به اتفاق نبند كه قانون اجرا مي شود.....!
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 155 بار
تماس:

پست توسط Kingman_62 »

ممنون از توضيحا تتون
 تصویر

تصویر

New Member

پست توسط asd16437 »

دوستان اين کد همه صفر سه رقم آخر365 چند وقت است از کار افتاده اوايل فقط با آپديت غير فعال ميشود حالا
فقط با اتصال به اينترنت غير فعال ميشه .

با سلام من اولا کل تاپيکهاي مرتبت با اين موضوع رو ديدم يا احتمالا فکر کنم که ديدم.
اما موضوع اکتيو کردن نرم افزار فوق بطور کامل براي آپلود.norton system works 2006
بعد مشکل اينکه در هيچ کدام نتوانسته اند پاسخ قانع کننده و جامعي به اين موضوع بدهند يا بهتر بگم نتوانسته اند راه حلي عملي ارائه دهند
ارسال پست

بازگشت به “نرم افزار كامپيوتر”