رفع مشکل کيبورد در ويندوز XP
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
رفع مشکل کيبورد در ويندوز XP
لطفا برای رفع مشکل ي در ویندوز XP از پچ زیر استفاده کنید
[External Link Removed for Guests]
روش نصب:
ابتدا فایل رو در مسیر System32\dllcache کپی کرده و بعد اون رو در مسیر system32
ترتیب رو رعایت کنید
اگر مشکلی بود اعلام کنید
روش نصب:
ابتدا فایل رو در مسیر System32\dllcache کپی کرده و بعد اون رو در مسیر system32
ترتیب رو رعایت کنید
اگر مشکلی بود اعلام کنید
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- تماس:
taktaz,
لينک هيچ مشکلي نداره، اگر در دانلود مشکلي داريد، از مرورگر ديگهاي استفاده کنيد و يا از دانلود منيجر، خجم فايل بسيار کم هست و به راحتي قابل دانلود
لينک هيچ مشکلي نداره، اگر در دانلود مشکلي داريد، از مرورگر ديگهاي استفاده کنيد و يا از دانلود منيجر، خجم فايل بسيار کم هست و به راحتي قابل دانلود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- تماس:
unknown20,
اين لينک هيچ مشکلي نداره!
اين لينک هيچ مشکلي نداره!

- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
از سلامت لينک بگزريم، من خودم يک پک دارم که همچين کاري را انجام ميده، پس دانلود نکردم.
اما ...
من گاهي يه چيزايي را فراموش مي کنم. مثلاً يادم هست قبلاً از يک جايي واسه کيبورد به صورت دستي تعريف مي کردم که با زدن چه کليدي چه چيزي تايپ بشه و جاي کليدها را تنظيم مي کردم. اون زمان هنوز اين بسته هاي فارسي ارائه نشده بود و واسه حل اين مشکل من اين کار را مي کردم. اما الان هر چي فکر مي کنم يادم نيست از کجا اين کار را مي کردم، اگر دستان کسي اطلاع داره لطف کنه راهنمايي کنه
اما ...
من گاهي يه چيزايي را فراموش مي کنم. مثلاً يادم هست قبلاً از يک جايي واسه کيبورد به صورت دستي تعريف مي کردم که با زدن چه کليدي چه چيزي تايپ بشه و جاي کليدها را تنظيم مي کردم. اون زمان هنوز اين بسته هاي فارسي ارائه نشده بود و واسه حل اين مشکل من اين کار را مي کردم. اما الان هر چي فکر مي کنم يادم نيست از کجا اين کار را مي کردم، اگر دستان کسي اطلاع داره لطف کنه راهنمايي کنه

Personal Site: [External Link Removed for Guests]

- سپاسهای ارسالی: 211 بار
- سپاسهای دریافتی: 73 بار
Negar.int
در word 2003 در این مسیر Insert>Symbol بعد در تب دوم Special Character مثلاً NO-WIDTH OPTIONAL BREAK رو انتخاب می کنیم و بعد دکمه SHORTCUT KEY رو میزنیم بعد در قسمت PRESS NEW SHORTCUT KEY همزمان کلیدهای
CTRL+SPACE یا SHIFT+SPACE رو میزینم . حالا هنگام تایپ فارسی برای ایجاد فاصله مجازی با فشردن همزمان کلیدهایی که تعریف کردیم به راحتی این نیم فاصله رو ایجاد می کنی. مثلاً در واژه خانه ها یا می آید.
همینطور در تب اول یعنی SYMBOLS هم میتونید هر کارکتری رو که خواستید انتخاب کنید و به همین روش بالا براش کلید میانبر تعریف کنید.
در word 2003 در این مسیر Insert>Symbol بعد در تب دوم Special Character مثلاً NO-WIDTH OPTIONAL BREAK رو انتخاب می کنیم و بعد دکمه SHORTCUT KEY رو میزنیم بعد در قسمت PRESS NEW SHORTCUT KEY همزمان کلیدهای
CTRL+SPACE یا SHIFT+SPACE رو میزینم . حالا هنگام تایپ فارسی برای ایجاد فاصله مجازی با فشردن همزمان کلیدهایی که تعریف کردیم به راحتی این نیم فاصله رو ایجاد می کنی. مثلاً در واژه خانه ها یا می آید.
همینطور در تب اول یعنی SYMBOLS هم میتونید هر کارکتری رو که خواستید انتخاب کنید و به همین روش بالا براش کلید میانبر تعریف کنید.
-
- سپاسهای دریافتی: 2 بار
Re: رفع مشکل کيبورد در ويندوز XP
با سلام . یک مشکل در ویندوز من به وجود آمده وآن این است که کیبورد در بایوس کار میکند ولی وقتی که ویندوز بالامی آید از کار می افتد کیبوردم را بر روی سیستم دیگر متحان کردم کیبوردم سالم است و وقتی یک کیبورد پورتی به سیستمم وصل میکنم ودر ویندوز بااولین فشار بر روی یک کلید ماوس هم از کار مافتد یک بار هم ویندوز را تعمیر کردم ولی درست نشد تنظیمات بایوس راهم تغییر دادم ولی باز هم درست نشده است خواهش میکنم کمکم کنید

- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
Re: رفع مشکل کيبورد در ويندوز XP
. , سلام
کیبورد پورتی ؟
منظور شما صفحه کلید با فیش های گرد (PS2) بنفش رنگ می باشد؟
صحفه کلید شما USB است؟ یک توضیح بدید.
کیبورد پورتی ؟
منظور شما صفحه کلید با فیش های گرد (PS2) بنفش رنگ می باشد؟
صحفه کلید شما USB است؟ یک توضیح بدید.

Personal Site: [External Link Removed for Guests]