سلام.دوستان من سیستمم جدیدا خیلی کند شده حتی بعضی وقتا یه فایل صوتی یا تصویری رو اجرا میکنم یه دفعه سیستم restart میشه با تمام انتی ویروسا چک کردم ولی چیزی نشون نمیدن.حتی بعضی وقتا تو addres bar اینترنت اکسپلورر اسم درایوام وجود داره. سیستمم اینه:mb:MSI 865PE NEO 2V
RAM:1.5GIG(3TA 512 BA MARKHAYE KINGSTON ,APEX,VData ddr400(
graphic:MSI geforce fx 5500
hard:sata 120 maxtor
case:green 2002midi
لطفا یه کمکی بکنین.ممنون
اساتيد لطفا کمک کنيد
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

-
- محل اقامت: ..مازندران..
- سپاسهای دریافتی: 75 بار
اساتيد لطفا کمک کنيد
"لشگر گوسفندان که توسط يک شير اداره ميشود,ميتواند لشگر شيران را که توسط يک گوسفند اداره ميشود ,شکست دهد."
جواب
به نام خدا
دوست عزيز سلام. منهم چند وقت پيش با اين مشکل بر خورد کردم و با يکي از سه راهکار ذيل مي توانيد مشکل را بر طرف سازيد :
1- اگر ويندوزتان 2000 يا 2003 است : فايروال نصب نماييد و تمام پيش فرضهاي پورتهاي باز را ببنديد - و Enable rule assistance را آزاد بگذاريد
2-اگر ويندوزتان XP است - مقدار Virtual Memory را افزايش دهيد
3-اگر اين کاهش سرعت با تغيير ويندوز پايدار ماند - فکر مي کنم مشکلي در هارد ديسک به وجود آمده باشد ( يکي از دوستانم قبلا" از FAT به NTFS تغيير داده بود با همچين مشکلي مواجه شده بود .
اميد وارم کارساز باشد
دوست عزيز سلام. منهم چند وقت پيش با اين مشکل بر خورد کردم و با يکي از سه راهکار ذيل مي توانيد مشکل را بر طرف سازيد :
1- اگر ويندوزتان 2000 يا 2003 است : فايروال نصب نماييد و تمام پيش فرضهاي پورتهاي باز را ببنديد - و Enable rule assistance را آزاد بگذاريد
2-اگر ويندوزتان XP است - مقدار Virtual Memory را افزايش دهيد
3-اگر اين کاهش سرعت با تغيير ويندوز پايدار ماند - فکر مي کنم مشکلي در هارد ديسک به وجود آمده باشد ( يکي از دوستانم قبلا" از FAT به NTFS تغيير داده بود با همچين مشکلي مواجه شده بود .
اميد وارم کارساز باشد

-
- محل اقامت: ..مازندران..
- سپاسهای دریافتی: 75 بار

ممنون