Kingman_62 نوشته شده:دوست عزيز منبع مشخص هست و من فقط نقل قول کردم انتقادات و نظرتاتون رو مي تونيد مستقيم به خوده امير حجواني بگوييد فکر کنم براي هر انتقاد شما يک جواب داشته باشد
موفق باشيد
مشکل این وسط چیه ؟؟؟ خودم هم که اول پست گفتم امیر حجوانی مشکل داره !!!!
من نمیدونم این جناب حجوانی با اون مارشال مدرن کذاییش چه هدفی رو دنبال میکنه .
دیگر صحبتها هم کلی بود و فرد خاصی مورد نظر نبود . چون این عکسها خیلی به سرعت داره رد و بدل میشه و چند تا از دوستان و آشنایان توی موبایل !!! به من نشون دادند !!!
Reza6662 نوشته شده:mostafaa,
جناب مصطفا، تصاوير همگي واقعي هستند. آن زمان هنوز ريش داشتن، نشان اسلامي بودن يا انقلابي بودن محسوب نمي شد. براي مثال تا سال 1359، افسران ارتش همگي موظف بودن کراوات ببندن.
در مورد خانم معصومه ابتکار، ایشون سالها در دوران قبل از انقلاب، ساکن پنسیلوانیا بودن و بدون حجاب و به خانم ماری معروف بودن.

این عکس هم دقیقن متعلق به خود ایشون هست.
اما شور انقلابي مردم، هرچه را که نشان از ش ا ه يا دربار داشت در خود غرق مي کرد. من يادم هست مشروب فروشي سرخيابان ما، به طور کامل سوزانده شد و صاحب آن نيز به سرنوشت همين جسد سوخته دچار شد. جالب تر اينکه مردم در کنار جسد سوخته، به شادي پرداخته بودن.
در مورد آن پیرزن؛ باید اذعان کرد عطوفت بسیاری در حقش روا داشته شده است؛ برای مثال یکی از نگهبانان کاخ سعدآباد که خود از ارادتمندان انقلاب نیز بود، به دست مردم کشته می شود و جنازه اش نیز به همین منوال سوزانده می گردد. (یعنی در شهر فرصت گردانده شدن نیز پیدا نمی کند!)
هر چند که جواب دادن به این حرفها ممکنه یکی به دو کردن حساب بشه اما واسه اینکه ذهن بقیه با حرفهای شما منحرف نشه چند تا چیز رو عرض میکنم . البته برخی توضیحات از جانب جناب مرد قلم هم گفته شده و اگه تکراریه به بزرگی خودتون این حقیر رو ببخشید .
یکی اینکه اسم من رو اینجوری مینویسند : مصطفی . فکر نکنم شما این رو ندونید . اگه مشکل چیز دیگری هست بفرمایید در پی ام تا حل کنیم . در مورد تصاویر هم میدونستم حتما یکی به اون بخشش گیر میده برای همین گفتم :
به همه قومیتی شبیهن الا ایرانی جماعت اون هم از نوع انقلابی ... دریغ از یه دونه ریش روی صورت حتی یکیشون ... ترو خدا تیپ کدومشون به انقلابیا میخوره ؟؟؟
گفتم نه به ایرانی شبیهن حتی یکیشونم یه دونه ریش نداره . از همه مهتر اینکه کاملا مشخصه اونی که این عکس رو ساخته خواسته اون سه بازیگری که بالای جنازه وایسادن شبیه قاتلای بالفطره باشند . توی تموم عمرم انقلابی با این شمایل نه دیدم و نه شنیدم .
اون چیزی هم که در مورد خانوم ابتکار گفتی هیچ چیزی رو عوض نمیکنه . قیافه هاشون حتی یک اپسیلون هم شبیه هم نیست . اون چیزهایی هم که در مورد بی حجابیش گقتید نفهمیدم ربطش به کجاشه چون من چیزی در مورد حجابش نگفتم !!! اگه مشکل با اینه من عکس اون مراسمی که خانوم ابتکار در حضور آقایون کت و شلوارشون کاملا هویداست رو هم دیدم . فکر کنم اینها چیزی جز انحراف از موضوع اصلی نباشه .
اون مبحث شور انقلابی و غیره هم چیزی رو کم و زیاد نمیکنه . چون باز هم شما و صد نفر دیگه هم از این بحثها کنید من به هیچ وجه باور نمیکنم . چون یک کلاغ چهل کلاغ کردن برخی از مردم رو دیدم . در ضمن میدونم هر کسی که حرفی میزنه و ادعایی میکنه ممکنه هزاران قصد و غرض خوب یا بد پشتش پنهان باشه ...
در مورد اون پیرزن هم همون دو خط بالایی و پست قبلیم به نظرم به اندازه ی کافی گویا باشه . ریخت و قیافه ی اون زن یا پیرزن به هر کسی شبیهه الا نوکر دربار پهلوی !!! حتی به نوکر یه تازه به دوران رسیده با وضع مالی نه چندان خوب هم شبیه نیست !!! یه چیز دیگه هم که نخواستم بگم اما مجبورم بگم اینه که چطور یه پیرزن میتونه کلی راه بدوه اما دهانشو برای نفس کشیدن باز نکنه ؟؟؟؟ ( حتی واسه یه لحظه هم نمیتونه اینطوری بدوه !!! ) خود شما که کمالات دارید مدت دو دقیقه بدوید و ببینید بعد از اون میتونید برای یه لحظه دهانتون رو بسته نگه دارید ؟؟؟ !!! ...
در ضمن دوستان نگاهی به عکسی که خود جناب رضا 6622 گذاشته بندازند . فرق آدمای اون عکس رو که به نظر واقعی میاد با آدمهای درون عکس سیاه سفید مقایسه کنند . تفاوتشون از زمین تا زیر زمینه !!! به نظر میرسه شخصی که عکس سیاه سفید رو مونتاژ کرده میخواسته شمایلی شبیه انسانهای داخل عکس رنگی درست کنه ... پسری با موهای پرپشت فر ( که اون روزا مد بوده ! ) فقط اون فرد دهاتی رو از قلم انداخته !
و اما سوال اصلی که هر کسی با دیدن این عکسها و دیگر مدارک محرمانه و فوق محرمانه ای که به تازگی از سوی کشور های دشمن ایران و ملت ایران و مخالفین حکومت ایران داره پخش میشه باید از خودش بپرسه اینه که چرا این مدارک پس از گذشت بیست و هشت سال تازه الان داره رو میشه ؟؟؟ چرا حداقل ده سال پیش پخش نشد که تاثیرش در طول این سالها فراگیر بشه و مردم پی به حقیقت ببرند ؟؟؟ چرا الان که اوج فشار غربیهاست که در طول این چند صده کینه ی خودشونو با تمام وجود به ایرانیها نشون دادند باید این مدارک رو بشه ؟؟؟؟ و دهها چرای دیگه ...
قضاوت زود هرگز ...
استحمار یک ملت , بهترین راه برای استعمار آنهاست ...