8 عکس از انقلاب ايران که هرگز نديده ايد

در اين بخش ميتوانيد درباره کليه مباحث عكس و هنر نقاشي به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 155 بار
تماس:

8 عکس از انقلاب ايران که هرگز نديده ايد

پست توسط Kingman_62 »

تصویر

اطراف دانشگاه تهران آبان ۵۷

تصویر

دی ۵۷

تصویر

دولت موقت اسفند ۵۷

تصویر

هويدا در سردخانه

تصویر

خدمتكار شاه در شهر گردانده مي‌شود

تصویر

جنازه يك فاحشه پس از سوزانده شدن دي ۵۷

تصویر

اولين رئيس جمهور انقلاب

تصویر

بيطرف و ابتكار، تسخير سفارت آمريكا آبان  

منبع: گروه مارشال -امیر حجوانی

موفق باشید

تصویر

تصویر

Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 845 بار
سپاس‌های دریافتی: 2088 بار

پست توسط SORENA »

تا اونجایی که من میدونم مردم برای تشیع جنازه ی یک فاحشه اینقدر سرو دست نمیشکنن! مطمعنا این جنازه مربوط به یکی از همون انقلابی ها هست که کشته شده

مردم ایران هیچ وقت مثل قرون وسطی ها دست به آتش زدن مردم نمیزدن! و تا اونجایی هم که تو عکس معلوم هست جنازه باید در اثر انفجار به اون شکل در اومده باشه چون دست و پاهاش قطع شده
[External Link Removed for Guests]
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 20 بار

پست توسط behnaz »

سلام دوست عزیز
جای تعجب داره که چنین عکسی ( جنازه سوخته) رو جزء عکسهای تاریخی قرار دادید. 8)
به نظر شما سوزاندن یک انسان حالا هر کی هستو هر کاری کرده ، انسانیه؟ :-x
من فکر نمیکنم این عکس با مطلبی که زیرش نوشتید تناسبی داشته باشه یا اصلا جاش اینجا باشه :?
به هر حال اگر در اون دوران چنین اتفاقی افتاده باشه من واقعا برای خودم و تمام مردم ایران به خاطر دیدگاه انسانیشون نسبت به آدمها متا سفم. :sad:
وقتي به اوج ميرسي از نظر مردمي که پرواز رو نميفهمند کوچک به نظر ميرسي. اميدوارم هميشه در اوج باشيد.
Furious Poster
Furious Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 31 بار

پست توسط mostafaa »

من نمیدونم این جناب حجوانی با اون مارشال مدرن کذاییش چه هدفی رو دنبال میکنه . خودم دو سه سال پیش چند ماه عضوش بودم اما از بس مضخرفات میفرستاد ایمیلم رو حذف کردم .

اما خیلی خوبه که هر چی رو میبینیم بدون دلیل و بدون فکر قبول نکنیم ...

1- اون چند نفر که بالای جنازه ی هویدا ایستادند به همه قومیتی شبیهن الا ایرانی جماعت اون هم از نوع انقلابی ... دریغ از یه دونه ریش روی صورت حتی یکیشون ... ترو خدا تیپ کدومشون به انقلابیا میخوره ؟؟؟

2- من که نمیدونم اما فکر نکنم خدمتکار شاه یه پیرزن شصت هفتاد ساله بوده باشه ! اگه شما اطلاعات بیشتری دارین به ما هم بگین . نمیدونم مردمی که توی لوله ی تفنگ سربازا گل میذاشتن چجوری دلشون میومده دنبال یه پیرزن بندازن ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!

3- اون جنازه هم جنازه ی هر کسی میتونه باشه اون هم در هر زمانی ! از طرفی از کجا معلوم که اون رو نیروهای شاه به اون روز در نیاورده باشند ؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!

4- خانم داخل عکس آخر هم به هر کسی شبیه باشه از هیچ نظری به معصومه ابتکار شبیه نیست !!! مگه اینکه خانوم ابتکار کمپلت صورتشو عوض کرده باشه ! اون مرد هم که نوشته بیطرف هست تا اونجا که در ذهنمه تنها چشمهاش شبیه بیطرف ( وزیر نیروی دولت آقای خاتمی ) هست .

ترو به امواتتون قسم انقدر زودباور نباشید . اگه مردم انقدر زودباور و هوچی گر نبودند مصدق به اون راحتی با کودتای آمریکا و انگلیس و اجرای اون توسط چارتا چماق به دست از قدرت خلع ید نمیشد ... و صدها مورد مشابه ...
استحمار یک ملت , بهترین راه برای استعمار آنهاست ...
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 155 بار
تماس:

پست توسط Kingman_62 »

دوست عزيز منبع مشخص هست و من فقط نقل قول کردم انتقادات و نظرتاتون رو مي تونيد مستقيم به خوده امير حجواني بگوييد فکر کنم براي هر انتقاد شما يک جواب داشته باشد

موفق باشيد
 تصویر

تصویر

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 176 بار
سپاس‌های دریافتی: 468 بار
تماس:

پست توسط Mehdi2224 »

بزرگترین قدرت یک انسان گذشت او از گناهان حتی ظالمترین اربابان جهان است نه کشتن انسانها . همان کاری که کریمخان زند بنیانگذار آن به عنوان یک ایرانی واقعی بود . کشتن بسیار ساده است نهایت با یک گلوله حل میشود ولی در آن دنیا بابت آن باید جواب پس دهی ولی گذشت و نجات دادن یک انسان با وجود اینکه کار سختی است ولی هم در این دنیا و هم آن دنیا با نیکی نامت را همراه می کند .

متاسفم با مردمی زندگی می کنم که جنازه ای را به آن روز انداخته اند . به یاددارم که در کتابی آیت الله بروجردی با وجود اینکه به مردم توصیه کرده بود افراطی گری نکنند ولی مردم با پیروزی انقلاب شروع به سوزاندن کاباره ها و مشروب فروشی ها کردند . نتیجه آن چه شد . سالانه رقی معادل 20 هزار تن مروبات قاجچاق از غرب کشور وارد می شود و در عوض کارکنان کاباره ها جای خود را به زنان خیابانی داده اند . با اینکه از پیروزی انقلاب خوشحالم ولی از به چنین روز افتادنمان هم متاسفم .

موفق باشید .
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 11 بار
سپاس‌های دریافتی: 28 بار
تماس:

پست توسط MeaN5990 »

اين عکس ها به نظر غير واقعي نميان، به هر حال همه مي دونن که افراط گري در اون مقطع زماني به قدري بود که حتي مي خواستن تخت جمشيد رو هم خراب کنن پس اين کارها ميتونه صورت گرفته باشه!!ولي واقعا جاي تاسف داره!
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4507 بار
سپاس‌های دریافتی: 4337 بار
تماس:

پست توسط Reza6662 »

mostafaa,
جناب مصطفا، تصاوير همگي واقعي هستند. آن زمان هنوز ريش داشتن، نشان اسلامي بودن يا انقلابي بودن محسوب نمي شد. براي مثال تا سال 1359، افسران ارتش همگي موظف بودن کراوات ببندن.

در مورد خانم معصومه ابتکار، ایشون سالها در دوران قبل از انقلاب، ساکن پنسیلوانیا بودن و بدون حجاب و به خانم ماری معروف بودن. :-) این عکس هم دقیقن متعلق به خود ایشون هست. :grin:

اما شور انقلابي مردم، هرچه را که نشان از ش ا ه يا دربار داشت در خود غرق مي کرد. من يادم هست مشروب فروشي سرخيابان ما، به طور کامل سوزانده شد و صاحب آن نيز به سرنوشت همين جسد سوخته دچار شد. جالب تر اينکه مردم در کنار جسد سوخته، به شادي پرداخته بودن.

در مورد آن پیرزن؛ باید اذعان کرد عطوفت بسیاری در حقش روا داشته شده است؛ برای مثال یکی از نگهبانان کاخ سعدآباد که خود از ارادتمندان انقلاب نیز بود، به دست مردم کشته می شود و جنازه اش نیز به همین منوال سوزانده می گردد. (یعنی در شهر فرصت گردانده شدن نیز پیدا نمی کند!)

کیهان 26 دی 1357 

بدون شرح! 
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: جايي درست وسط غربت شهر...انطرف تر از اب...در کنار خورشيد...
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط ghalamman »

البته واضح است که به محض اينکه اب گل الوده شود ماهيگيراني نيز پيدا مي شوند!
شديدا با اقا مصطفي موافقم!گردانده شدن در شهر با تشييع شدن کاملا متفاوت است!اگر بعضي مسائل(اخلاقي,امنيتي و ديني) مانع بنده نبود تصاوير گردانده شدن اجساد در شهر را به دوستان نشان مي دادم تا لااقل معني گردانده شدن در شهر و بي حرمتي را با تشييع جنازه در کمال احترام امنا بر دوش مردم خشمگين از مرگ دوستشان بر دوستان مشخص شود!
در مورد خدمتکار شاه!تقريبا همه ما از خصائص اخلاقي ان حضرت اقا مطلعيم!ايشان علاقه بسيار بسيار زيادي به زنان مو بور داشته اند(نيمه پنهان روزنامه کيهان (شمارهاش يادم نيست) به نقل از يکي از خدمتکاران مرد دربار) چندان عاقلانه به نظر نمي رسد يک پير زن 60-70 ساله خدمتکارش بوده باشد!
نمي دانم دوستان تا حالا هوس عکس گرفتن با تفنگ به سرشان زده يا نه!اما انها که اين کار را کرده اند(غير حرفهاي ها!انها که مثلا در نمايشگاه نيروي انتظامي تفنگ مفت براي ژست گرفتن گيرشان امده) به عکس هايي که گرفته اند مراجعه کنند!افراد بالاي سر جسد هويدا دقيقا معلوم است اولا نمي دانند ژ3 خوردني است يا پوشيدني!ثانيا به نظر مي رسد انها براي ديدن جسد هويدا به سردخانه مراجعه کرده اند و گفته اند عکسي هم به يادگار محض روز مبادا بگيريم!
در مورد عکس اقاي بني صدر:
خدا وکيلي عکس ايشان بيشتر شبيه ادم هاي تحت تقيب است يا ان به اصطلاح فحشه!مردم دور او بيشتر خشمگين اند(خصوصا با ان رولوري که به سمت بالا نشانه رفته است) يا انها که با ان خدمتکار مي دوند!
نشر اين عکس ها اثري جز بدبين کردن نسل جوان به انقلاب و انقلابيون ندارد...اين مهم ترين نکته ايست که در تمام اين 8 عکس مشهود است! :-o
پاسگاه مرزي گدار... سراوان
جاده زابل به زاهدان ...تاسوکي
تقاطع بلوار بزرگمهر و معلم... زاهدان
بلوار ثارلله مجتمع نسترن ...زاهدان
پاسگاه مرزي ناجا... سراوان
تاريخ هيچ کدام را از ياد نخواهد برد...
Furious Poster
Furious Poster
نمایه کاربر

پست توسط mostafaa »

Kingman_62 نوشته شده:دوست عزيز منبع مشخص هست و من فقط نقل قول کردم انتقادات و نظرتاتون رو مي تونيد مستقيم به خوده امير حجواني بگوييد فکر کنم براي هر انتقاد شما يک جواب داشته باشد

موفق باشيد

مشکل این وسط چیه ؟؟؟ خودم هم که اول پست گفتم امیر حجوانی مشکل داره !!!!

من نمیدونم این جناب حجوانی با اون مارشال مدرن کذاییش چه هدفی رو دنبال میکنه .

دیگر صحبتها هم کلی بود و فرد خاصی مورد نظر نبود . چون این عکسها خیلی به سرعت داره رد و بدل میشه و چند تا از دوستان و آشنایان توی موبایل !!! به من نشون دادند !!!

Reza6662 نوشته شده:mostafaa,
جناب مصطفا، تصاوير همگي واقعي هستند. آن زمان هنوز ريش داشتن، نشان اسلامي بودن يا انقلابي بودن محسوب نمي شد. براي مثال تا سال 1359، افسران ارتش همگي موظف بودن کراوات ببندن.

در مورد خانم معصومه ابتکار، ایشون سالها در دوران قبل از انقلاب، ساکن پنسیلوانیا بودن و بدون حجاب و به خانم ماری معروف بودن. :-) این عکس هم دقیقن متعلق به خود ایشون هست. :grin:

اما شور انقلابي مردم، هرچه را که نشان از ش ا ه يا دربار داشت در خود غرق مي کرد. من يادم هست مشروب فروشي سرخيابان ما، به طور کامل سوزانده شد و صاحب آن نيز به سرنوشت همين جسد سوخته دچار شد. جالب تر اينکه مردم در کنار جسد سوخته، به شادي پرداخته بودن.

در مورد آن پیرزن؛ باید اذعان کرد عطوفت بسیاری در حقش روا داشته شده است؛ برای مثال یکی از نگهبانان کاخ سعدآباد که خود از ارادتمندان انقلاب نیز بود، به دست مردم کشته می شود و جنازه اش نیز به همین منوال سوزانده می گردد. (یعنی در شهر فرصت گردانده شدن نیز پیدا نمی کند!)

هر چند که جواب دادن به این حرفها ممکنه یکی به دو کردن حساب بشه اما واسه اینکه ذهن بقیه با حرفهای شما منحرف نشه چند تا چیز رو عرض میکنم . البته برخی توضیحات از جانب جناب مرد قلم هم گفته شده و اگه تکراریه به بزرگی خودتون این حقیر رو ببخشید .

یکی اینکه اسم من رو اینجوری مینویسند : مصطفی . فکر نکنم شما این رو ندونید . اگه مشکل چیز دیگری هست بفرمایید در پی ام تا حل کنیم . در مورد تصاویر هم میدونستم حتما یکی به اون بخشش گیر میده برای همین گفتم :

به همه قومیتی شبیهن الا ایرانی جماعت اون هم از نوع انقلابی ... دریغ از یه دونه ریش روی صورت حتی یکیشون ... ترو خدا تیپ کدومشون به انقلابیا میخوره ؟؟؟

گفتم نه به ایرانی شبیهن حتی یکیشونم یه دونه ریش نداره . از همه مهتر اینکه کاملا مشخصه اونی که این عکس رو ساخته خواسته اون سه بازیگری که بالای جنازه وایسادن شبیه قاتلای بالفطره باشند . توی تموم عمرم انقلابی با این شمایل نه دیدم و نه شنیدم .
اون چیزی هم که در مورد خانوم ابتکار گفتی هیچ چیزی رو عوض نمیکنه . قیافه هاشون حتی یک اپسیلون هم شبیه هم نیست . اون چیزهایی هم که در مورد بی حجابیش گقتید نفهمیدم ربطش به کجاشه چون من چیزی در مورد حجابش نگفتم !!! اگه مشکل با اینه من عکس اون مراسمی که خانوم ابتکار در حضور آقایون کت و شلوارشون کاملا هویداست رو هم دیدم . فکر کنم اینها چیزی جز انحراف از موضوع اصلی نباشه .

اون مبحث شور انقلابی و غیره هم چیزی رو کم و زیاد نمیکنه . چون باز هم شما و صد نفر دیگه هم از این بحثها کنید من به هیچ وجه باور نمیکنم . چون یک کلاغ چهل کلاغ کردن برخی از مردم رو دیدم . در ضمن میدونم هر کسی که حرفی میزنه و ادعایی میکنه ممکنه هزاران قصد و غرض خوب یا بد پشتش پنهان باشه ...

در مورد اون پیرزن هم همون دو خط بالایی و پست قبلیم به نظرم به اندازه ی کافی گویا باشه . ریخت و قیافه ی اون زن یا پیرزن به هر کسی شبیهه الا نوکر دربار پهلوی !!! حتی به نوکر یه تازه به دوران رسیده با وضع مالی نه چندان خوب هم شبیه نیست !!! یه چیز دیگه هم که نخواستم بگم اما مجبورم بگم اینه که چطور یه پیرزن میتونه کلی راه بدوه اما دهانشو برای نفس کشیدن باز نکنه ؟؟؟؟ ( حتی واسه یه لحظه هم نمیتونه اینطوری بدوه !!! ) خود شما که کمالات دارید مدت دو دقیقه بدوید و ببینید بعد از اون میتونید برای یه لحظه دهانتون رو بسته نگه دارید ؟؟؟ !!! ...

در ضمن دوستان نگاهی به عکسی که خود جناب رضا 6622 گذاشته بندازند . فرق آدمای اون عکس رو که به نظر واقعی میاد با آدمهای درون عکس سیاه سفید مقایسه کنند . تفاوتشون از زمین تا زیر زمینه !!! به نظر میرسه شخصی که عکس سیاه سفید رو مونتاژ کرده میخواسته شمایلی شبیه انسانهای داخل عکس رنگی درست کنه ... پسری با موهای پرپشت فر ( که اون روزا مد بوده ! ) فقط اون فرد دهاتی رو از قلم انداخته !

و اما سوال اصلی که هر کسی با دیدن این عکسها و دیگر مدارک محرمانه و فوق محرمانه ای که به تازگی از سوی کشور های دشمن ایران و ملت ایران و مخالفین حکومت ایران داره پخش میشه باید از خودش بپرسه اینه که چرا این مدارک پس از گذشت بیست و هشت سال تازه الان داره رو میشه ؟؟؟ چرا حداقل ده سال پیش پخش نشد که تاثیرش در طول این سالها فراگیر بشه و مردم پی به حقیقت ببرند ؟؟؟ چرا الان که اوج فشار غربیهاست که در طول این چند صده کینه ی خودشونو با تمام وجود به ایرانیها نشون دادند باید این مدارک رو بشه ؟؟؟؟ و دهها چرای دیگه ...

قضاوت زود هرگز ...
آخرین ويرايش توسط 1 on mostafaa, ويرايش شده در 0.
Furious Poster
Furious Poster
نمایه کاربر

پست توسط mostafaa »

snipercab نوشته شده:بزرگترین قدرت یک انسان گذشت او از گناهان حتی ظالمترین اربابان جهان است نه کشتن انسانها . همان کاری که کریمخان زند بنیانگذار آن به عنوان یک ایرانی واقعی بود . کشتن بسیار ساده است نهایت با یک گلوله حل میشود ولی در آن دنیا بابت آن باید جواب پس دهی ولی گذشت و نجات دادن یک انسان با وجود اینکه کار سختی است ولی هم در این دنیا و هم آن دنیا با نیکی نامت را همراه می کند .

متاسفم با مردمی زندگی می کنم که جنازه ای را به آن روز انداخته اند . به یاددارم که در کتابی آیت الله بروجردی با وجود اینکه به مردم توصیه کرده بود افراطی گری نکنند ولی مردم با پیروزی انقلاب شروع به سوزاندن کاباره ها و مشروب فروشی ها کردند . نتیجه آن چه شد . سالانه رقی معادل 20 هزار تن مروبات قاجچاق از غرب کشور وارد می شود و در عوض کارکنان کاباره ها جای خود را به زنان خیابانی داده اند . با اینکه از پیروزی انقلاب خوشحالم ولی از به چنین روز افتادنمان هم متاسفم .

موفق باشید .

فکر کنم بد نباشه جای تاسف خوردن برای شایعات بیشتر روی چیزهایی که گفتید فکر کنید . چه ربطی داره که الان فلان مقدار مشروب وارد میشه ؟؟؟!!!!!!! شما اصلا میدونید شاید این مقدار مشروب مصرف یه روز انگلیسیها هم نباشه ؟؟؟ شما اصلا به این فکر کردید همینکه با هزار مشکل مشروب رو جور میکنند خودش چقدر تاثیر داره ؟؟ شما تاحالا توی خیابون دیدی مستی رو که به نوامیس مردم متلک میندازه و بهشون دست اندازی میکنه ؟؟؟ اگه دیدید در نظر بگیرید زمانی رو که خوردنش آزاد بود و از چپ و راست یکی میومد به ناموس مردم تیکه مینداخت . حالاش که جلوش رو گرفتند برخی انقدر هوس بازی میکنند وای به حال روزی که آزاد بوده !!! دوتا فیلم هم از زمون شاه ببینید بدک نیست .
البته بنده هم متاسفم . متاسفم از اینکه مردم ما بجای اینکه برای چیزهایی تاسف بخورند که واقعا هم تاسف آوره برای امور صدتا یه غاز تاسف میخورند و اکثرا هم حرفهای احساسی میزنند . که هیچ تاثیر مثبتی در امور نداره . نه حرفهای درست و از روی منطق . مثلا من اگه جای شما بودم تاسف میخوردم از اینکه مسئولین آستان قدس رضوی پولهایی رو که وقف اونجا میشه بجای مصرف در امور خیر و بجا و بجای مشغول کردن دوتا جوون بیکار خرج توسعه ی بی حد و حصر حرم امام رضا میکنه . اگه همینطوری پیش برن تا چند سال دیگه کل شهر مشهد درون حریم آستان قدس قرار میگیره . جیب پرکردنهای برخیها با این خرجهای الکی که بماند ... تاسف میخوردم به اینکه کارخانه های خودروسازی مشاینهایی رو دارند به مردم میدن که هرلحظه امنیت جانی مردم رو به خطر میندازه اما مردم صداشون که در نمیاد هیچ تازه خودشون هم به کشتن خودشون کمک میکنند و جوری در این خیابونها رانندگی میکنند که کسی اگر ندونه فکر میکنه اومده رالی پاریس - داکار !!! متاسفم از اینکه نیروی انتظامی اینهمه عجله داره سر جریمه کردن مردم اما بعد رئیس مبوطه میاد از بودجه میناله و میگه پول جریمه ها میره به خزانه ی دولت !!! متاسفم از اینکه اگه میره به خزانه ی دولت چرا اینهمه هول میزنند که جریمه کنند ؟؟؟!!!! متاسفم از اینکه نیروی انتظامی که بودجه نداره چرا جریمه ها رو میریزه به حساب دولت !!! متاسفم از اینکه نیروی انتظامی در 85 درصد جاده های کشور حضور نداره که سالانه بیش از سی هزار نفر از هم میهنای خودمون توی این جاده های خراب شده نابود بشن ؟؟؟!!!! متاسفم از اینکه ...
همونطور که میبینی چیزهای خیلی مهمتری برای تاسف خوردن هست . اصل رو ول کردیم فرعیات بی اهمیت رو شایعات و ... رو چسبیدیم . اون هم دو دستی که یکوقت از دستمون نره !!!

شرمنده از تمام دوستان اگه پرچونگی کردم . درد دل های یه آدم دلسوز بود .
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 11 بار
سپاس‌های دریافتی: 28 بار
تماس:

پست توسط MeaN5990 »

وقتي دستتو بگيرن بدوي که ديگه نمي توني بگي يه لحظه وايسين مي خوام دهنمو باز کنم نفس بکشم که!!
حالا يه موقع نيايد مارک بزنيد که من عنصر ضد انقلابم :grin:
مقصد کلام اينه که در اون شور و هيجاناتي که برپا شده بود، و اون تمايلات ضد ش ا ه که حاکم بود، اصلا بعيد نيست که مردم به اختيار خودشون و نه به دستور از مرجع خاصي اين کارها رو انجام بدن.بالاخره همه مردم که جزء قشر فرهيخته نيستن.چيزي که زياده آدم جو گيره!!

به هر حال اين تاپيک داره به بيراهه ميره بهتر بحث تموم بشه.
قفل شده

بازگشت به “عكس و نقاشي”