[External Link Removed for Guests]
تصاويري از ارتش لبنان
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

- سپاسهای ارسالی: 12804 بار
- سپاسهای دریافتی: 4580 بار
تصاويري از ارتش لبنان
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif] این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر

- سپاسهای ارسالی: 8 بار
- سپاسهای دریافتی: 258 بار

- سپاسهای ارسالی: 8 بار
- سپاسهای دریافتی: 258 بار

- سپاسهای ارسالی: 19 بار
- سپاسهای دریافتی: 46 بار
- تماس:
Saeid12345,
شما از کجا ميدونين که ارتش لبنان در خواب بود ؟ فکر نميکني اگه واقعا اين طور بود چرا سيد حسن هيچ وقت چنين حرفي نزد( تا اونجايي که من ميدونم )
عزيز من اين جنگ با جنگهاي کلاسيک فرق داشت قرار نبود لبنان اسرائيل رو فتح کنه . قرار بود يه نيروي کوچک مردمي جلوي مجهز ترين ارتش خاور ميانه بايسته که ايستاد .
شما از کجا ميدونين که ارتش لبنان در خواب بود ؟ فکر نميکني اگه واقعا اين طور بود چرا سيد حسن هيچ وقت چنين حرفي نزد( تا اونجايي که من ميدونم )
عزيز من اين جنگ با جنگهاي کلاسيک فرق داشت قرار نبود لبنان اسرائيل رو فتح کنه . قرار بود يه نيروي کوچک مردمي جلوي مجهز ترين ارتش خاور ميانه بايسته که ايستاد .

- سپاسهای ارسالی: 7 بار
- سپاسهای دریافتی: 71 بار
salo, سيد حسن نصر الله چند وقت پيش توطئه اي رو فاش كرد كه توسط ارتش و دولت لبنان در جنگ 33 در حال انجام بود و اون اين بود : ارتش و دولت لبنان در هنگام جنگ ملاقات هاي بسيار زيادي با طرف اسرائيلي انجام دادند و همچنين ايشون گفت كه ارتش لبنان در طول جنگ به دنبال شناسايي محل اقامت ايشون بود تا به طرف اسرائيلي اعلام كنه ، اگه يادتون باشه دقيقا همين كلمات رو آقاي سيد حسن نصر الله در حدود 1 ماه بعد از آغاز تحصن مردم در لبنان در اولين برنامه ي سخنراني خودش اعلام كرد ، همچنين ايشون گفت كه براي حفظ يك پارچگي و جلوگيري از 2 دسته گي در بين مدافعان اين مطالب رو در زمان جنگ اعلام نكرده
ازل مهر علي را به من آموخته اند ****** تا ابد نيز دلم دست به دامان علي

- سپاسهای ارسالی: 19 بار
- سپاسهای دریافتی: 46 بار
- تماس:
Ahmad6644, جان
اين اصلا مقايسه درستي نيست. شما داري ارتش ايران رو با يه ارتش کوچک که همين حالاشم هر چي داره از ايران داره مقايسه ميکني . اين توهين به ارتش ايرانه
اگه ايران رو بذاريم جاي لبنان ديگه نيازي نيست فقط جنگ پارتيزاني انجام بده چون قدرت داره که دست به کارهاي بزرگي بزنه .
از اون ور هم سپاه کار خودش ميکنه .
اما اگه ارتش لبنان ميخواست همچين کاري بکنه به يک هفته نميرسيد که نابود شده بود.
اين اصلا مقايسه درستي نيست. شما داري ارتش ايران رو با يه ارتش کوچک که همين حالاشم هر چي داره از ايران داره مقايسه ميکني . اين توهين به ارتش ايرانه
اگه ايران رو بذاريم جاي لبنان ديگه نيازي نيست فقط جنگ پارتيزاني انجام بده چون قدرت داره که دست به کارهاي بزرگي بزنه .
از اون ور هم سپاه کار خودش ميکنه .
اما اگه ارتش لبنان ميخواست همچين کاري بکنه به يک هفته نميرسيد که نابود شده بود.

- سپاسهای ارسالی: 7 بار
- سپاسهای دریافتی: 71 بار
ashubgar, شما كه اين همه از قرآن اطلاعات داريد اين رو هم بايد بدونيد كه حضرت محمد (ص) فرمودند : « اگر كسي از امت من صداي استمداد كسي را بشنود و به او كمك نكند مسلمان نيست » اونها نه تنها انسان هستند بلكه مسلمان هم هستند پس بر هر مسلماني واجبه كه به مظلومين كمك كنه و اگه غير از اين باشه به گفته حضرت محمد (ص) مسلمان نيست
ازل مهر علي را به من آموخته اند ****** تا ابد نيز دلم دست به دامان علي
ولي جدا از شوخي اين ارتش بجز در جنگ 33 روزه بجز چاي خوردن با سربازان اسرائيلي و وطن فروشي آيا کار ديگري کرد؟