N70 گارانتي اصلي يا نه

در اين قسمت ميتوانيد درباره گوشي‌هاي نوکيا بحث و تبادل نظر نماييد

مدیران انجمن: Thunderclap, شوراي نظارت

ارسال پست
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

N70 گارانتي اصلي يا نه

پست توسط kamali »

قيمت N70 به گارانتي اصلي 380 و با گارنتي متفرقه 335 تومن است.

1- آيا گارانتي متفرقه از نظر رجيستر شدن مشكل دارد؟ چطور ميشه اين مساله رو چك كرد؟

2-- آيا n70 (با گرانتي اصلي و متفرقه ) داراي منوي فارسي است؟

3- آيا گوشي با گارانتي متفرقه داراي كيبورد فارسي است؟ (براي ارسال SMS فارسي)

4- لطفا هر گونه اطلاعات مفيد ديگر در اين زمينه ارايه
شود
Incredible Poster
Incredible Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 58 بار
سپاس‌های دریافتی: 384 بار
تماس:

پست توسط Farhad3614 »

kamali عزيز
در گارانتي اصلي هم مشکل هماهنگ نبودن سريال به چشم خورده . پس زياد به گارانتي اهميت نديد چون پول اظافه دادن است. تنها مشکل شماره سريال اصلي بودن و نبودن تنها در اين است که گوشي شما دزديده بشه و ديگر شما نميتونيد پيداش کنيد ولاغير...
2- n70 و کلا اين سري از گوشيهاي نوکيا منوي فارسي ندارند چه با گارانتي و چه بدون گارانتي.
3-کيبورد فارسي هم باز به گارانتي زياد مربوط نميشه البته اکثر گوشي هاي با گارانتي کيبورد عربي دارند. ولي گوشي بدون گارانتي کيبورد عربي هم وجود داره .

براي چک کردن رجيستر گوشيتون (سريال اصلي و غير اصلي بودن) اگر سريال خود گوشي با کد #06#* با سريال پشت جعبه گوشي يکي بود, گوشي شما مشکل سريال و رجيستر نداره. الته به اين موضو هم نميشه زياد اعتماد کرد چون جديدا بر اساس تفکر نوابقي برچسبها هم تعويض ميشوند و گوشي را بدون رجيستر 20 تومان ارزانتر ميخرند مثلا 1000 تومان خرج برچسب ميکنند و به عنوان اصلي با قيمت اصلي ميفروشند. :eek:

در بازار ايران براي خريد هر وسيله اي "فرق نميکنه" بايد توکل به خدا کنيد و بخريد :-)

سوالي داشتيد بفرماييد.
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر

پست توسط kamali »

Farhad3614 عزيز :smile:
با توضيحات شما در خريد گوشي بدون گارانتي مطمئن شدم و ان شا الله امروز عصر از خيابان جمهوري ميخرم. توکلت علي ا...
چند سوال ديگه هم دارم: :-(
- محافظ لنز دوربين اين گوشيها در دو رنگ مشکي و نقره اي عرضه شده است اما در سايت نوکيا فقط رنگ نقره اي است. آيا اين به فنلاندي و غير فنلاندي بودن آن ربط دارد؟
- آيا همين که سيمکارت در گوشي کار کرد ميتوان فهميدکه رجيستر شده ؟
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

kamali جان
نسخه مشکي نسخه ME هست، فکر مي‌کنم به خاطر ارتقا نرم اقزاري هست و تفاوتي از نظر لنز و ... در اين دو وجود نداره
در مورد رجيستر شدن هم در بيشتر مواقع بله، در صوراتي که سيمکارت رو گذاشتيد و بدون هيچ مشکلي کار کرد مشکلي نداره
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر

پست توسط kamali »

Mahdi1944 جان
نسخه مشکي music Edition است ولی اینکه من گفتم نقره ای است و فقط پوشش لنزش مشکیه. فکر نکنم ME باشه.

N70-1 گرفتم 332 تومن.
کسی میدونه فرق N70 با N70-1 چیه؟
Incredible Poster
Incredible Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 58 بار
سپاس‌های دریافتی: 384 بار
تماس:

پست توسط Farhad3614 »

kamali اين دو يکي هستند و هيچ فرقي ندارن يک سري ساخت هست فقط.
ارسال پست

بازگشت به “Nokia”