USB IR receiver
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 845 بار
- سپاسهای دریافتی: 2088 بار
ashubgar نوشته شده:ممنون از توجه شما. يعني سنسور ريموت کنترل هستش ؟Shahrouz نوشته شده:این دریافت کننده ی مادون قرمزه که به وسیله ی پرت usb به کامپیوتر وصل میشه . همین
اشتباها دکمه ی تشکر رو بجای نقل قول زدم!
نه این یک درایو مادون قرمز هست با پورت (درگاه) یو اس بی ، برای انتقال اطلاعات بوسیله مادون قرمز هست ،(که میگن سرطان زا هم هست ! و باید کم یا اصلا ازش استفاده نکرد )
مثلا از یک دستگاهی که مجهز به مادون قرمز (اینفرا رِد ) هست مثل موبایل میخوایی اطلاعاتی رو از کامپیوتر بردارین یا به اون منتقل کنین از این وسیله استفاده میکنین
قیمت این وسیله هم 5_6 هزار تومان هست
[External Link Removed for Guests]

- سپاسهای ارسالی: 845 بار
- سپاسهای دریافتی: 2088 بار
مثل اینکه من اشتباه کردم ، متن زیرش رو نخونده بودم . وقتی گفتین تکنی ست و دی وی بی دقت کردم !
این همون رسیور ریموت کنترل دی وی بی هست !! (یعنی ارتباط بین کنترل و کامپیوتر و برنامه پخش کانالها رو فراهم میاره/!)
یعنی چیزی شبیه اون چشمی که روی تلویزیون هست یا همون رسیورهای ریموت کنترل معمولی که تو جعبه اسکای استار ها هست
این همون رسیور ریموت کنترل دی وی بی هست !! (یعنی ارتباط بین کنترل و کامپیوتر و برنامه پخش کانالها رو فراهم میاره/!)
یعنی چیزی شبیه اون چشمی که روی تلویزیون هست یا همون رسیورهای ریموت کنترل معمولی که تو جعبه اسکای استار ها هست