نمايش فيلم‌هاي سينمايي از تلويزيون فقط براي رفع تكليف است

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه‌ي مباحث فيلم و سينما به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 158 بار
سپاس‌های دریافتی: 747 بار

نمايش فيلم‌هاي سينمايي از تلويزيون فقط براي رفع تكليف است

پست توسط Leila »

خبرگزاري فارس: منتقد سينما گفت: نمايش حجم بالاي فيلم‌هاي سينمايي از تلويزيون در ايام نوروز قطعا به علت احترام به مخاطب نيست و جنبه رفع تكليف دارد.

رضا درستكار در گفت و گو با خبرنگار سينمايي فارس افزود: در مورد فيلم‌هاي ايراني ما شاهد ظلم مضاعفي به اين فيلمسازان هستيم، چرا كه براي هر فيلم خارجي تبليغ‌هاي زيادي پخش مي‌شود و حتي گاهي اوقات فيلم‌هايي خارج ار حوزه دين،به عنوان فيلم‌هاي معنا‌گرا نمايش داده مي‌شوند، اما فيلم‌هاي ايراني كه مجوز پخش از مراجع قانوني دارند توسط مسئولان تلويزيون، تكه تكه شده و در بدترين ساعات نمايش داده مي‌‌شوند.
اين منتقد سينما متذكر شد: اگر من جاي فيلمسازان ايراني بودم به هيچ وجه فيلم‌هايم را براي پخش به تلويزيون نمي‌دادم!
وي همچنين افزود:‌در مورد فيلم‌هاي خارجي، اين موضوع مهم مطرح است كه آيا اين فيلم‌ها به شكل كامل به روي آنتن مي‌روند يا اينكه دچار جرح و تعديل‌ مي‌شوند و در اين صورت اصلا نمايش فيلم‌هاي ناقص خارجي چه امتيازي براي تلويزيون و مخاطبانش دارد؟
درستكار در ادامه اظهار داشت: اين مشكل در مورد برنامه‌هايي مثل سينما يك، سينما چهار و سينما ماورا بيشتر حس مي‌شود چرا كه در اين برنامه‌ها فيلم‌ها بدون سر و ته والكن پخش مي‌شوند و شايد به جز منتقد و مجري و مهمان برنامه، تعداد زيادي از بينندگان برنامه در جريان نسخه كامل فيلم نباشند.
وي در پايان گفت: تجربيات چند ساله اخير من در برخورد با تلويزيون باعث شده به اين نتيجه برسم كه چيزي كه در مديران تلويزيون نيست، تعهد به اثر هنري است و آنها به جاي كار براي مخاطب، تنها به فكر پر كردن آنتن هستند.
اگر مي توانستيد خريدار باور باشيد، كدام باور از همه برايتان مفيد تر بود؟؟
ارسال پست

بازگشت به “فيلم و سينما”