سلام
من يه مشکل جديد با N70 Music Edition خودم پيدا کردم
جديدا فهميدم که بلوتوث گوشيم فوق العاده کنده.
از کامپيوتر و با بلوتوث به گوشی خودم يه فايل فرستادم،
سرعت انتقال بين 8 تا 16 بايت بر ثانيه بود، در حاليکه در
همون زمان به يه گوشی N70 با سرعت 60 تا 70 بايت بر ثانيه فايل انتقال می داد.
خواستم از دوستايی که N70 Music Edition دارن بپرسم
اشکال از گوشيه منه يا اينکه بلوتوث اونها هم نسبت به گوشيهای
هم رده همينقدر کنده؟؟
ممنون می شم سريع جواب بدين. چون گوشيو تازه خريدم ممکنمه بتونم پسش بدم.ممنون.
دوستانی که N70 Music Edition دارن کمک کنن. فوريه
مدیران انجمن: Thunderclap, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
vahid182 جان
بهتر بود در همون تاپيک قبلي خودتون موضوع رو مطرح ميکرديد،
به هر حال ...
سرعت بلوتوس ممکنه به خاطر اختلالات و يا مشکلات نرم افزاري و يا کمبود منابع سيستمي در اون لحظه کند شده باشه، گوشي رو ريست کنيد و مجددا تست کنيد
اگر مشکل رفع نشد يک بار مستر ريست کنيد و مموري رو هم فرمت کنيد
اگر بعد از فرمت و مستر ريست مشکل رفع نشد مشکل به سخت افزار و يا فريموير مربوط هست، اگر با ارتقاع فريموير مشکلي نداريد و در صورت عدم موفقيت باز هم قادر به برگردوندن به فروشنده هستيد اين موضوع رو هم با NokiaUpdater تست کنيد، اگر مشکل رفع نشد بهتره گوشي رو براي تعويض به فروشنده تحويل بديد (البته احتمال اينکه مشکل به خود گوشي مربوط باشه کمه و فکر ميکنم مشکل نرم افزاري باشه)
بهتر بود در همون تاپيک قبلي خودتون موضوع رو مطرح ميکرديد،
به هر حال ...
سرعت بلوتوس ممکنه به خاطر اختلالات و يا مشکلات نرم افزاري و يا کمبود منابع سيستمي در اون لحظه کند شده باشه، گوشي رو ريست کنيد و مجددا تست کنيد
اگر مشکل رفع نشد يک بار مستر ريست کنيد و مموري رو هم فرمت کنيد
اگر بعد از فرمت و مستر ريست مشکل رفع نشد مشکل به سخت افزار و يا فريموير مربوط هست، اگر با ارتقاع فريموير مشکلي نداريد و در صورت عدم موفقيت باز هم قادر به برگردوندن به فروشنده هستيد اين موضوع رو هم با NokiaUpdater تست کنيد، اگر مشکل رفع نشد بهتره گوشي رو براي تعويض به فروشنده تحويل بديد (البته احتمال اينکه مشکل به خود گوشي مربوط باشه کمه و فکر ميکنم مشکل نرم افزاري باشه)
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد