تأخیر در عرضه سيستم عامل جديد اپل

در اين بخش ميتوانيد جديدترين اخبار دنياي کامپيوتر و اينترنت را مطالعه کنيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
پست: 79
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۳ آبان ۱۳۸۵, ۴:۳۶ ب.ظ
سپاس‌های دریافتی: 5 بار

تأخیر در عرضه سيستم عامل جديد اپل

پست توسط parisa-m »

یک نشریه تایوانی روز جمعه گزارش داد که شرکت اپل عرضه سیستم عامل جدید خود موسوم به Leopard را به تعویق خواهد انداخت تا مطمئن شود کامپیوترهای مکینتاش که قرار است این سیستم عامل بر روی آن‌ها نصب شوند، قابلیت اجرای ویندوز ویستا را نیز داشته باشند.

نشریه تایوانی DigiTimes Systems بدون ذکر منبع اذعان داشته است که ارائه سیستم عامل مک او اس ایکس 10.5 (Mac OS X 10.5) مشهور به Leopard تا ماه سپتامبر عقب افتاده است.
قرار بود که اين سيستم عامل در ماه آوریل به بازار عرضه شود.

تعویق ارائه Leopard بدان دلیل است که متخصصان اپل هم اکنون بر روی فناوری بوت کمپ (Boot Camp) در این سیستم عامل جدید کار می کنند.

بوت کمپ یک برنامه سودمند است که کاربران مک را قادر می‌سازد تا سیستم عامل ویندوز را بر روی کامپیوترهای خود نصب و اجرا کنند.

تعداد زیادی از شرکت‌های نرم افزاری بزرگ مانند آدوب (Adobe) و آی بی ام (IBM) هم اکنون در تلاش هستند تا محصولات خود را برای سازگاری با ویستا به روز رسانی کنند.
__________________
:-D
ارسال پست

بازگشت به “تازه ها و اخبار دنياي کامپيوتر”