7ZM
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

-
7ZM
من یک سوال داشتم من یک مادربورد AMD 7ZM دارم با یک سی پی یو 1200 می خواهم سی پی یو رابدون عوض کردن مادربورد ارتقا بدم بهترین انتخاب چی می تونه باشه 

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
shanbalooz جان
لطفا کامل توضيح بديد
مارک مادربود، نوع سوکت، مدل کامل CPU , ....
اما با توجه به به فرکانس کاري CPU که اعلام کرديد، فکر ميکنم مادربورد شما حداکثر قادر به پشتيباني از AthlonXp 2000 MHZ باشه که در اين صورت هم نو اون در بازار وجود نداره و بايد به دنبال دست دوم اون باشيد
البته اگر مشخصات رو کامل بديد بهتر ميشه در اين مورد نظر داد
لطفا کامل توضيح بديد
مارک مادربود، نوع سوکت، مدل کامل CPU , ....
اما با توجه به به فرکانس کاري CPU که اعلام کرديد، فکر ميکنم مادربورد شما حداکثر قادر به پشتيباني از AthlonXp 2000 MHZ باشه که در اين صورت هم نو اون در بازار وجود نداره و بايد به دنبال دست دوم اون باشيد
البته اگر مشخصات رو کامل بديد بهتر ميشه در اين مورد نظر داد

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Re: 7ZM
[quote="shanbalooz"]من یک سوال داشتم من یک مادربورد AMD 7ZM دارم با یک سی پی یو 1200 می خواهم سی پی یو رابدون عوض کردن مادربورد ارتقا بدم بهترین انتخاب چی می تونه باشه
[/
quote]yaho
من تو شهر قم هستم و به این سی پی یو احتیاج دارم
و مین amd دارم
و سی پی یو AMD 1000 می خوره
اگه می شه کمکم کنید
[/
quote]yaho
من تو شهر قم هستم و به این سی پی یو احتیاج دارم
و مین amd دارم
و سی پی یو AMD 1000 می خوره
اگه می شه کمکم کنید

- سپاسهای ارسالی: 176 بار
- سپاسهای دریافتی: 468 بار
- تماس:
shanbalooz, delshodeh,
همون طور که مهدی عزیز گفتن باید مشخصا ت بیشتری از مادر بوردتون بگید .
در کنار کارتون (و همچنین در دفترچه راهنما ) هر مادربورد یک جدول وجود داره که هاوی مشخصات اونه از قبیل نوع سی پی یو هایی که به اون میخورن نوع سوکتهای اون . یو اس پی ها . کنترلر ها بایوس و یک سری اطلاعات دیگر . علاوه بر اون اگر به اونها ندارین میتوین از ادرس اینترنتی موجود در سی دی مادربوردتون استفاده کنین و با مراجعه به وبسایت شرکت سازنده از نوع سی پی یو های ساپورتی مطلع بشید
موفق باشید
همون طور که مهدی عزیز گفتن باید مشخصا ت بیشتری از مادر بوردتون بگید .
در کنار کارتون (و همچنین در دفترچه راهنما ) هر مادربورد یک جدول وجود داره که هاوی مشخصات اونه از قبیل نوع سی پی یو هایی که به اون میخورن نوع سوکتهای اون . یو اس پی ها . کنترلر ها بایوس و یک سری اطلاعات دیگر . علاوه بر اون اگر به اونها ندارین میتوین از ادرس اینترنتی موجود در سی دی مادربوردتون استفاده کنین و با مراجعه به وبسایت شرکت سازنده از نوع سی پی یو های ساپورتی مطلع بشید
موفق باشید