برنامه دوراول مسابقات جام جهانی 2006 آلمان
جدول بازی های دور اول جام جهانی رو بصورت فارسی برای گوشی های سیمبین دانلود کنید.
- کاملا فارسی
- قابلیت ایجاد تغیر توسط کاربر
- ورود دستی نتایج برای همراهی با مسابقات
- مشاهده آمار تیم دلخواه
- مشاهده زمان بازی بصورت میلادی و شمسی
- مشاهده ساعت و شهر انجام بازی
- قابلیت استفاده بعنوان جدول دیگر بازی های مشابه
لینک دانلود (غیر مستقیم) : [External Link Removed for Guests]
بهتره قبل از نصب فایل Readme رو بخونید
برنامه فارسي و کامل جام جهاني براي موبايل
مدیر انجمن: شوراي نظارت
برنامه فارسي و کامل جام جهاني براي موبايل
دل خسته ام از این جا از آدمای دنیا
همین امروز فردا دل میزنم به دریا
همین امروز فردا دل میزنم به دریا

-
- سپاسهای دریافتی: 66 بار
- تماس:
Ami R 940, فكر ميكنم منظور arian, ايمه كه از كجاي اون صفحه بايد اين برنامه رو دانلود كرد ؟
قسمت بالا سمت راست يه باكس خالي هست كه بايد يه عدد سه رقمي رو داخلش وارد كنيد و بعد روي عبارت
Start Download كيليك كنيد و منتظر بمانيد تا لينك دانلود را مشاهده نماييد . سپس فايل را دانلود و طبق دستور Readme
نصب كنيد ./
اگه مشكلي بود اعلام كنيد
قسمت بالا سمت راست يه باكس خالي هست كه بايد يه عدد سه رقمي رو داخلش وارد كنيد و بعد روي عبارت
Start Download كيليك كنيد و منتظر بمانيد تا لينك دانلود را مشاهده نماييد . سپس فايل را دانلود و طبق دستور Readme
نصب كنيد ./
اگه مشكلي بود اعلام كنيد
به زودي در اين مكان امضا اضافه خواهد شد .

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
teclover, عزيز
اين برنامه تحت سيمبيان هست و متاسفانه با گوشي K750 که جاواي سوني اريکسون هست قابل نصب نيست
اين برنامه تحت سيمبيان هست و متاسفانه با گوشي K750 که جاواي سوني اريکسون هست قابل نصب نيست
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Ami R 940, عزيز
زماني که من پست رو تايپ کردم اينترنت قطع شد و من بلافاصله بعد از وصل پست رو ارسال کردم که به نظر ميرسه شما زودتز جواب رو داده بوديد
به هر حال جواب شما مشکلي نداره
زماني که من پست رو تايپ کردم اينترنت قطع شد و من بلافاصله بعد از وصل پست رو ارسال کردم که به نظر ميرسه شما زودتز جواب رو داده بوديد
به هر حال جواب شما مشکلي نداره

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد