امين زندگاني؛ بازيگر تئاتر و تلويزيون با اعلام اين مطلب در گفتوگو با سايت ايران تئاتر گفت:«تاكنون پيشنهاد حضور در نمايش"دكتر نون" به كارگرداني هادي مرزبان و نمايشي براي يكي از جشنوارههاي خارج از كشور را داشتهام كه البته هنوز مشخص نيست كه در كداميك از اين دو نمايش حضور داشته باشم.»
وي در ادامه افزود:«نمايش"دكتر نون" از نوشتههاي حسين پاكدل است كه هادي مرزبان آن را براي اجراي صحنهاي در نظر گرفته و چنانچه اين نمايش مورد تأييد مركز هنرهاي نمايشي قرار گيرد و زمان و مكان اجراي آن هم مشخص شود، من اين افتخار را پيدا ميكنم كه در كنار استاد جمشيد مشايخي در اين نمايش حضور داشته باشم. در مورد نمايشي كه براي جشنواره خارج از كشور در نظر گرفته شده هم در حال حاضر نميتوانم اطلاعاتي بدهم ولي اگر نمايش"دكتر نون" مجوز اجرا بگيرد، در صورتي كه زمان بندي اجراي اين دو نمايش تداخل نداشته باشد در آن كار هم حضور خواهم داشت.»
زندگاني كه تاكنون دو بار در نمايشهاي"ملودي شهر باراني" و"پائين، گذر سقاخانه" با هادي مرزبان همكاري داشته است درباره بازيگري در نقشهاي متفاوت در تئاتر گفت:«همواره دنبال نقشهاي متفاوت و نو هستم، چون ايفاي نقشهاي متفاوت از مشخصههاي يك بازيگر است. اما در نمايش"پائين، گذر سقاخانه" علاوه بر سختي نقش و تفاوت شخصيتي آن با من، چيزي كه متأسفانه مرا بسيار آزار داد، سم پاشي بود كه از سوي برخي از دوستان تئاتري درباره من شد. همچنين احساس كردم كه به جز چند روزنامه بقيه مطبوعات پوشش خبري اين نمايش را مسكوت گذاشتند؛ در حالي كه حضور چند باره برخي از تماشاگران نمايش، نشان دهنده اين واقعيت است كه عوامل كار درست در كنار يكديگر قرار گرفته بودند.»
ايران تئاتر