سلام
چند روزه سرعت سيستم من به شدت كم شده.سيستم رو چك كردم خبري از ويروس نبود.با نصب مجدد ويندوز هم مشكل حل نشد(هارد رو هم فرمت كردم) لطفا منو راهنمايي كنيد .....
bmyazdani اخيرا اختلالي در برق منطقه شما رخ نداده؟ با توجه به فصل گرما هم احتمال اين اختلالات برق بالا ميره و هم گرماي هوا کارائي سيستم رو پايين مياره، اگر مشکل در برق داشتيد ممکنه به CPU صدمه وارد شده باشه
سيستم رو با چه آنتي ويروسي تست کرديد؟
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
اختلالي در برق رخ نداده.سيستم با بيت دفندر چك كردم(با آخرين update) .البته هارد رو كلا فرمت كردم پس احتمال ويروسي بودن سيستم وجود نداره.اختمال سيستم آسيب ديده چون تا به حال اين قدر سرعت كم نشده بود.(براي باز كردن Firefox 2 حدود 10 دقيقه زمان لازم داره)
bmyazdani جان
در taskManager رم شما بيشتر مصرف شده يا CPU؟ براي بوت شدن هم چنين مشکلي داريد؟ دماي CPU چند درجه هست؟ بيشترين پردازشي که منابع رو مصرف کرده در taskManager چيه؟
bmyazdani, دوست عزیز
منم با چنین مشکلی برخوده بودم و واقعا سرعت سیستم پایین بود طوری که ویندوز قفل می کرد و فقط ریست دستی باید می کردم.
مشکل من از فن سی پی یو بود که خوب کار نمی کرد .احتمالا مشکل شما هم باید همین باشه.فن رو عوض کن.البته اول ببین دمای سی پی یو چقدر است!
البته درصدی هم مربوط به خود پاور میشه.منبع تغذیه رو یک چک بکن
مسعود جان منم مشكل شما را داشتم فن اصلا روشن نشده بود يا قطع بودو با هاش نيم ساعتم كار كرده بودم ولي خدارو شكر كه طوري نشد.
يك مرتبه ديگه هم يكي از دوستانمان تازه كامپيوتر تازه خريده بود و پشت سيستم يك مرتبه باز كرده بود و سي پي يو رو بيرون آورده بود و دوباره جا زده بود اما وارونه كه تا يك هفته كامپيوتر مشكل داشت تا دوباره پشت سيستم باز كرديمو ديديم....
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ... امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
Mahdi1944, جان
ممنون از راهنمایی هایی که کردی مشکل حل شد
ظاهرا اسلات رم مشکلی داشت که با جابه جا کردن رم به اسلات دیگر مشکل حل شد.(وقتی رم رو باز به اسلات قبلی برمیگردونم همون مشکل کاهش سرعت بروز می کند)
اما سوالی که برام پیش اومده اینه که اگراسلت مشکل داره رم نباید اصلا کار کنه ولی در این مورد فقط سرعت به شدت کاهش پیدا میکنه ولی کار میکنه
bmyazdani در برخي ماردربوردها اسلاتها با رنگهاي متمايزي وجود دارد که هر کدوم رم با باس متفاوتي رو پشتيباني ميکنند، مثلا دو اسلات 400 و دو اسلات 333 و ....
اما ممکن هست اسلات فعلي شما به هر دليلي اتصال يکي از پايهها رو برقرار نکنه و در اين صورت ممکنه با افت سرعت مواجعه باشيد، اين عدم اتصال هم ميتونه حتي به خاطر گرد و خاک باشه