استراتژي احتمالي ايران در خليج فارس

در اين بخش مي‌توانيد در مورد سلاح و ادوات جنگي دريايي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های دریافتی: 4 بار

استراتژي احتمالي ايران در خليج فارس

پست توسط mann »

:o در طی رزمایش های اخیر ایران در خلیج فارس نیروی دریایی سپاه انواع موشکهای ضد کشتی را آزمایش کرد از مهمترین
موشک ها می توان به مشک زیر سطحی هوت اشاره کرد عده زیادی این موشک را همان موشک اشکوال روسی می دانند البته
روسیه این مسئله را بار ها تکذیب کرده در هر صورت موضوع مورد نظر من چیز دیگری است شاید راجع به قایق های رادار گریز اژدر افکن ایران چیزی شنیده باشید این قایق ها که در عکس زیر میبینید قابلیت حمل اژدر هایی با قطر 324 میلیمتر را دارا است در نمونه بعدی قابلیت شلیک موشک حوت را نیز کسب خواهد کرد البته این قایق یک طرح نسبتن قدیمی است و باید کارایی قایق های رادار گریز جدید ایران را دید و بعد نظر نهایی را داد :-(

[External Link Removed for Guests]

این قایق ها با قابلیت رادار گریز بودن سرعت بالا و توان مانور بر روی سطح دریا می توانند خود را به کشتی های دشمن نزدیک و به طرف آنها موشک حوت را شلیک کرده و با سرعت فرار کنند البته نمی توان تخمین زد یک موشک برای یک کشتی کافی باشد اما در نهایت می توان اطمینان حاصل کرد که کشتی مورد هدف واقع شده دچار خسارت زیادی می شود که نفوذ آب در قسمت زیرین کشتی و از کار افتادن موتور باعث می شود کشتی به یک سیبل ثابت برای اژدر تبدیل شود :shock:

در اینجا منظور من کشتی های محافظ ناو های هواپیمابر است تا با نابود کردن ناوهای محافظ امکان غرق کردن ناو هواپیمابر را به
وسیله ناوهای موشک اندازی از قبیل ناو سینا به وجود آورد در صورت این صورت ناوهای موشک انداز ایران باید تعداد بسیار زیادی موشک نور و کوثر و موشکهای زیر سطحی حوت را به ناو هواپیمابر شلیک کنند تا بتوان آن را غرق کرد

البته باید منتظر نشت و دید در هنگام حادثه آیا نیروی دریایی می تواند کاری از پیش ببرد یا نه :-)

به شخصه اخباری در دست دارم که نشان می دهد در جریان یکی از رزمایش های سپاه اختلال شدیدی در سیستم های دریایی کشورهای حاشیه خلیج فارس به وجود آمده و اکثر ناوهای سعودی و اماراتی از نزدیک شدن به محدوده مرزهای دریایی ایران خوداری کردند و فرار را بر قرار ترجیح دادنالبته هیچ منبعی ندارم واز یک دوست که قبل در ارتش بوده شنیدم :?

در نهایت من به شخصه اعتقادی نسبت به ناوشکن های جدید ایران از قبیل موج ندارم البته ممکن است زمان همه چیز را تغییر دهد باید راجع به موج اطلاعات بیشتر جمع آوری کنم :o
Novice Poster
Novice Poster

پست توسط mann »

يادم رفت بگم در اين استراتژي از ناوشکن ها و ناوهاي بزرگ استفاده نميشه فقط براي تامين امنيت هوايي ما به 20 فروند اف-14 نياز داريم و روي هر کدام4 فروند فونيکس :eek: البته اگه20 فروند اف-14 داشته باشيم :lol: که خودتون بهتر مي دونيد :sad:
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4507 بار
سپاس‌های دریافتی: 4337 بار
تماس:

پست توسط Reza6662 »

mann نوشته شده:يادم رفت بگم در اين استراتژي از ناوشکن ها و ناوهاي بزرگ استفاده نميشه فقط براي تامين امنيت هوايي ما به 20 فروند اف-14 نياز داريم و روي هر کدام4 فروند فونيکس :eek: البته اگه20 فروند اف-14 داشته باشيم :lol: که خودتون بهتر مي دونيد :sad:

برای تامین امنیت هوایی، آن هم در برابر ناوگان هوایی قدرت اول جهان که مشتمل بر حداقل 160 فروند جنگندهء سوپرهورنت می باشد، به بیش از این تعداد هواپیما نیاز است. جنگنده های آمریکایی در پوشش هواپیماهای آواکس نظیر E-2C و E-3 پرواز می کنند و از نظر دید اول، قطعن برتری مطلق خواهند داشت. از نظر شلیک اول نیز بازهم باید هواپیماهای سوپرهورنت را برنده دانست زیرا پس از بازنشستگی F-14 و فونیکس در نیروی دریایی، موشک جدید و دوربرد AIM-120C5 وارد خدمت شده است که بردی در جدود 110 کیلومتر دارد و در فواصل کمتر از 20 کیلومتر، به جستجوگر نصب شده در درون خود موشک متکی است.
پس بنابراین در بعد متعارف، هرگونه درگیری با احتمال بسیار بالا، به نفع آمریکایی ها خواهد بود. دوستان امیدوارم بحث و مثال جنگ 33 روزه را به پیش نکشند که نه استعداد تدارک دیده شدهء نظامی اسرائیل در حد جنگهای 67 و 73 بود و نه جنگ، یک جنگ متعارف. ضمن اینکه خسارت حدود 15 میلیارد دلاری کشور کوچک و ضعیف لبنان را نیز نباید از نظر دور داشت.
استراتژی احتمالی ایالات متحده برای نبرد احتمالی با ج.ا، مبتنی بر این است:
1- پرتاب پرتعداد موشکهای کروز نظیر تام هاوک و JASSM به اهداف مورد نظر
2- ایجاد پوشش هوایی به وسیلهء E-2C و سوپرهورنت برای ناوهای مستقر در منطقه
3- حمله به تمام مراکز صدور نفت در ایران، در صورت شعله ور شدن آتش از طرف ج.ا جنگ به کشورهای منطقه
4- قطع صادرات نفت ایران (که شریان حیاتی ج.ا را خواهد بست، حتا اگر منجر به افزایش شدید قیمت نفت شود)
5- در صورت ادامهء جنگ، با توجه به قطع شدن صادرات و درآمد نفتی ایران، حتا در صورت خسارت دیدن شدید ناوگان ایالات متحده، بازهم خسارت اصلی متوجه ج.ا خواهد گردید و . . .
6- دیک چنی: «جنگ، از ایران اتمی بسیار بهتر است.»
:-(
Novice Poster
Novice Poster

پست توسط mann »

4 فونيکس براي هر کدام ميشه 80 فروند اگه 60 تاش به هدف بخوره بقيه شون هم ممکنه زير اتيش ضد هوايي نابود بشن البته نه همشون شايد 20 تاشون ميمونه80 نا هورنت که توصف انتهايي قرار مي گيرنو.........

من فکر مي کنم حد اقل يه ناوهواپيمابرو بتونيم نابود کنيم البته :-( ميشه 70 تا هواپيماي بي خوانمان که احتمالا 20يا30تا هم تو انبار کشتي غرق بشن

در اينجا بايد موشک کروز استراتژيک ssn4 :lol:

و چيزهايي که ممکنه ايران بکار بگيره از جمله بمب هاي اهدايي پاکستان را.......اتم........ :sad:

چون طبق نظر شما يه جنگ تمام اعيار شروع ميشه ....خوب ملا جماعت هم که ترس نداره :o

قربونشون برم اين ملا ها از هيچي نمي ترسنا :::P
Novice Poster
Novice Poster

پست توسط mann »

ببخشيد که دوتا پست پشت سر هم دادم :grin: چون فکر کردم بين سخن بايد يه جدايي بيفته

اگه قراره از جنگ 33 روزه حرف نزنم پس بايد اين واقعيت که پاکستان هسته اي همين بقل قرار دارد را قبول کنيم
من معتقدم ايران با استفاده از کمک هاي پاکستان به فناوري هسته اي دست پيدا کرده ::ss
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 258 بار

پست توسط Saeid12345 »

بعضي از دوستان چقدر نا اميد هستند؟! :-o اگر امام حسين (ع) طرز فکري مانند شما داشتند که با 72 نفر در برابر 30000 نفر از 1000 کيلومتري بيشتر به کربلا نزديک نميشدند! :-? شما اگر شيعه و پيرو مکتب عاشورا هستيد پس بايد اين را بدانيد که نا اميدي بزرگترين گناه ميباشد. :-)
Novice Poster
Novice Poster

پست توسط mann »

بله حق باشماست سعيد آقا :grin:

اما در مورد استراتژي جنگي هم بايد بگم ايران راههاي زيادي داره :D
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 258 بار

پست توسط Saeid12345 »

mann,
بله ايران استراتژيهاي زيادي دارد که شما به يکي از آنها اشاره کرديد. :smile:
يکي ديگر از استراتژيهاي ايران در جنگهاي دريايي پدافند سنگين ساحل به دريا ميباشد که فقط براي مثال اين نکته را بايد عرض کنم که در جزيره قشم براي بستن تنگه هرمز شايد بيش از 300 موشک C-802 مستقر شده است! 8) در کنار اين موشکهاي قدرتمند سلاحهاي ديگري هم بصورت انبوه وجود دارد و چند صد دستگاه پرتابگر متحرک موشکهاي نور و کوثر هم در سواحل جنوبي کشور در حال گشت زني و تغيير مکان مداوم هستند. ايران 2000 مين دريايي بسيار پيشرفته که خنثي کردن آنها تقريبا غيرممکن است را فقط براي تنگه هرمز در نظر گرفته است! 8) يک گردان موشک ياخونت درست در مقابل ناوهاي هواپيمابر آمريکايي مستقر شده است! (اين يکي را شنيدم منبع ندارم.) 300 الي 1000 قايق سريع السير براي عمليات انتحاري عليه کشتيها وارد خدمت شده اند. 8)

:D
Novice Poster
Novice Poster

پست توسط mann »

بله راههاي زيادي است مي توان با سي-130 يا انتونوف يا هر چيز ديگر حتي لنج درون آبهاي تنگه هرمز مين کف خواب ريخت
يا هر کار ديگر ول کردن نفت در آّب و آتش زدن ميليون ها ليتر نفت در روي سطح آّب يا...........هر کاري که فکر کنيد :grin:
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 71 بار

پست توسط Ahmad6644 »

Saeid12345, پهباد‌هاي انتهاري رو يادتون رفت ، چون با پرواز در سطح بسيار پايين بدون ديده شدن در رادار يا انهدام توسط پدافند ناو مي‌تونه خودشو به اون برسونه و نابودش كنه البته در ارتفاع بالا هم پدافند ناو نمي‌تونه كاري از پيش ببره و اين رو همين پارسال پهباد سپاه ثابت كرد
  ازل مهر علي را به من آموخته اند ****** تا ابد نيز دلم دست به دامان علي‌ 
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: جايي درست وسط غربت شهر...انطرف تر از اب...در کنار خورشيد...
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط ghalamman »

Ahmad6644,
با قاطعيت مي شود گفت اين پهپاد ها امتحانشان را پس داده اند...کجايش را نمي گويم...اقا رضا بحثش را پيش نکشيم :-)
پاسگاه مرزي گدار... سراوان
جاده زابل به زاهدان ...تاسوکي
تقاطع بلوار بزرگمهر و معلم... زاهدان
بلوار ثارلله مجتمع نسترن ...زاهدان
پاسگاه مرزي ناجا... سراوان
تاريخ هيچ کدام را از ياد نخواهد برد...
Novice Poster
Novice Poster

پست توسط mann »

چه طوره اسم موضوع بحث را راه هاي جنگ با آمريکا بگزاريم :-(
ارسال پست