در طی رزمایش های اخیر ایران در خلیج فارس نیروی دریایی سپاه انواع موشکهای ضد کشتی را آزمایش کرد از مهمترین
موشک ها می توان به مشک زیر سطحی هوت اشاره کرد عده زیادی این موشک را همان موشک اشکوال روسی می دانند البته
روسیه این مسئله را بار ها تکذیب کرده در هر صورت موضوع مورد نظر من چیز دیگری است شاید راجع به قایق های رادار گریز اژدر افکن ایران چیزی شنیده باشید این قایق ها که در عکس زیر میبینید قابلیت حمل اژدر هایی با قطر 324 میلیمتر را دارا است در نمونه بعدی قابلیت شلیک موشک حوت را نیز کسب خواهد کرد البته این قایق یک طرح نسبتن قدیمی است و باید کارایی قایق های رادار گریز جدید ایران را دید و بعد نظر نهایی را داد
[External Link Removed for Guests]
این قایق ها با قابلیت رادار گریز بودن سرعت بالا و توان مانور بر روی سطح دریا می توانند خود را به کشتی های دشمن نزدیک و به طرف آنها موشک حوت را شلیک کرده و با سرعت فرار کنند البته نمی توان تخمین زد یک موشک برای یک کشتی کافی باشد اما در نهایت می توان اطمینان حاصل کرد که کشتی مورد هدف واقع شده دچار خسارت زیادی می شود که نفوذ آب در قسمت زیرین کشتی و از کار افتادن موتور باعث می شود کشتی به یک سیبل ثابت برای اژدر تبدیل شود
در اینجا منظور من کشتی های محافظ ناو های هواپیمابر است تا با نابود کردن ناوهای محافظ امکان غرق کردن ناو هواپیمابر را به
وسیله ناوهای موشک اندازی از قبیل ناو سینا به وجود آورد در صورت این صورت ناوهای موشک انداز ایران باید تعداد بسیار زیادی موشک نور و کوثر و موشکهای زیر سطحی حوت را به ناو هواپیمابر شلیک کنند تا بتوان آن را غرق کرد
البته باید منتظر نشت و دید در هنگام حادثه آیا نیروی دریایی می تواند کاری از پیش ببرد یا نه
به شخصه اخباری در دست دارم که نشان می دهد در جریان یکی از رزمایش های سپاه اختلال شدیدی در سیستم های دریایی کشورهای حاشیه خلیج فارس به وجود آمده و اکثر ناوهای سعودی و اماراتی از نزدیک شدن به محدوده مرزهای دریایی ایران خوداری کردند و فرار را بر قرار ترجیح دادنالبته هیچ منبعی ندارم واز یک دوست که قبل در ارتش بوده شنیدم
در نهایت من به شخصه اعتقادی نسبت به ناوشکن های جدید ایران از قبیل موج ندارم البته ممکن است زمان همه چیز را تغییر دهد باید راجع به موج اطلاعات بیشتر جمع آوری کنم

البته اگه20 فروند اف-14 داشته باشيم
که خودتون بهتر مي دونيد 

چون فکر کردم بين سخن بايد يه جدايي بيفته

اگر امام حسين (ع) طرز فکري مانند شما داشتند که با 72 نفر در برابر 30000 نفر از 1000 کيلومتري بيشتر به کربلا نزديک نميشدند!
شما اگر شيعه و پيرو مکتب عاشورا هستيد پس بايد اين را بدانيد که نا اميدي بزرگترين گناه ميباشد.