رودفان نيستلروي ستاره هلندي رئالمادريد با دو گلي كه شنبه شب مقابل رئالساراگوسا به ثمر رساند با 25 گل زده در صدر گلزنان لاليگا قرار گرفت و به عنوان باارزش پيچيچي نزديكتر شد.
اين در حالي است كه او علاوه بر دست يافتن به اين مهم به همراه تيمش در آستانه فتح لاليگا قرار دارد و با غلبه بر مايوركا سرود قهرماني سر خواهد داد.
وي در اين خصوص گفت: باور نميكنم اين همه افتخار طي اين مدت به سوي من سرازير خواهد شد. در حال حاضر بسيار خوشحالم و اميدوارم هفته رويايي را تجربه كنم.
وي تابستان گذشته و پس از جنگ و دعوا با سرالكس فرگوسن نغمه جدايي سر داد و در حالي كه بايرنمونيخ هم خواهان وي بود اين مهاجم هلندي ترجيح داد پيراهن سپيد رئالمادريد را بر تن كند.
وي در منچستريونايتد آن طور كه بايد و شايد موفق نبود و تنها در فصل 2003-2002 توانست با 25 گل زده عنوان برترين گلزن ليگ برتر را به خود اختصاص دهد و در 4 فصل بعدي زير سايه تيهري آنري قرار گرفت.
نيستلروي با 3 گل اختلاف نسبت به ديهگو ميليتو مهاجم توانمند رئالساراگوسا در صدر قرار دارد و بعيد به نظر ميرسد اين مهاجم آرژانتيني در بازي مقابل ركرتيوو اوئلوا بتواند اين اختلاف را جبران نمايد.
اما نيستلروي هدف ديگري نيز در سر ميپروراند. او اگر بتواند در ديدار شنبه شب آينده يك گل مقابل مايوركا به ثمر برساند شمار گلهايش را به عدد 26 خواهد رساند و با فرانچسكو توتي برابري ميكند و آن گاه موفق به دريافت كفش طلاي اروپا خواهد شد.
وي در فصل 2000-1999 با درخشش در آيندهوون توانست خود را به فوتبال قاره سبز معرفي كند و كفش نقره را دريافت كرد، اما تاكنون هيچ گاه عنوان با ارزش طلايي را به خود اختصاص نداده است.
او در فصل 2003-2002 به رغم زدن 25 گل هم نتوانست به اين مهم دست پيدا كند و آنجا نيز كفش نقره را گرفت.
به اين ترتيب مهاجم هلندي و گلزن قوهاي سپيد در نخستين سالي كه حضور در لاليگا را تجربه ميكند به افتخار بزرگي در طول دوران ورزشياش البته از لحاظ شخصي دست پيدا خواهد كرد.
نيستلروي از هفته دوم و در بازي مقابل لوانته گلزني را در لاليگا رسما آغاز كرد. وي در جريان آن ديدار هتتريك كرد و به تيمش كمك كرد تا با برتري 4 بر يك اولين پيروزي فصل را صيد كند.
البته پس از آن عطش نيستلروي فروكش كرد و آمار گلزني ستاره هلندي به شدت كاهش يافت.
با خروج رونالدو در ماه ژانويه او توانست از زير فشاري كه بر وي وارد ميشد خارج و به نقطه اتكاي قوهاي سپيد تبديل شود.
با نمايش خيرهكننده ديويد بكام به يك باره نيستلروي نيز به حركت درآمد.
اين دو به هماهنگي مورد نظر كه در اولدترافورد داشتند، رسيدند و فابيو كاپلو هم با درايت مثال زدنياش به خوبي از آنها بازي گرفت.
هنرنمايي اين دو بازيكن فوقالعاده در موفقيتهاي رئالمادريد موثر بود.
رئال با اختلاف فاحشي نسبت به بارسلونا و سويا در رتبه سوم قرار داشت و اميد اندكي به قهرماني اين تيم وجود داشت.
همين مسأله باعث شده بود تا دنفابيو نيز در خطر اخراج قرار بگيرد اما با درخشش و گلزني نيستلروي اوضاع مساعد شد و رئال امتيازات را جبران و با سبقت گرفتن از دو رقيب به صدر جدول رسيد.
در اين راه مهاجم هلندي نقش انكارناپذيري داشت به طوري كه او در 7 ديدار متوالي براي تيمش گلزني كرد تا رئال پس از سه فصل ناكامي به قهرماني نزديك شود.
نيستلروي درخصوص پيشرفت قابل ملاحظهاش نسبت به ابتداي فصل گفت: در ابتدا شرايط متفاوت بود و هرگز با جو مادريد و رئال آشنا نبودم اما به مرور با زندگي در اسپانيا هماهنگ شدم و توانستم به خوبي با فوتبال لاليگا همسو شده و به اين ترتيب در اواخر فصل گلهاي بسياري به ثمر رساندهام. او به نكته خوبي اشاره كرد چرا كه با ورودش به سانتياگو برنابئو، نه تنها كادرفني بلكه تمام اعضاي باشگاه دچار تغييرات گستردهاي شده و رئال در گرداب وحشتناكي گرفتار شده بود كه نياز به زمان داشت تا بتواند به ساحل نجات برسد.
رودفان نيستلروي نيز از اين قاعده مستثني نبود و در ابتداي فصل با مشكلات فراواني دست و پنجه نرم كرد تا اينكه پس از خانهتكاني كاپلو در تركيب تيمش، مهاجم هلندي نيز در مسير هميشگي قرار گرفت.
گلهاي حساس وي در مصاف با بارسلونا، سويا، والنسيا و از همه مهمتر در بازي شنبه شب در آخرين دقايق ديدار خوشبختي را به مادريد سرازير كرد.
كاپلو به خوبي نسبت به گلهاي وي آگاه است و ميداند اگر گلزنيهاي متوالي نيستلروي نبود چه سرنوشت شومي در انتظار وي بود.
او با گلهايش شور و نشاط و از همه مهمتر روح قهرماني را در سانتياگو برنابئو زنده كرد.
رامون كالدرون، مياتوويچ و ساير دوستانشان ميتوانند همچنان به قدرتنمايي خود ادامه دهند و براي فصل پرافتخار ديگر آماده شوند. رئال كه سالها در حسرت قهرماني ميسوخت و خصوصا در دو فصل گذشته زير سايه بارسلونا رقيب سنتي خود قرار گرفت، حالا ميتواند بار ديگر تاج قهرماني را بر سر بگذارد.
كاپلو هم ميتواند همچنان به زندگي در مادريد خوشبين باشد و خود را براي ليگ قهرمانان سال آينده آماده كند.
همه اين خوشبختيها از ثمره ساقهاي طلايي رودفان نيستلروي به دست آمده و او به سان پر پرواز برنابئو، تمامي روياها را به حقيقت تبديل كرد.
او با تك گلي كه در انتظارش است ميتواند علاوه بر عنوان پيچيچي، رئالمادريد را به قهرماني برساند و به طور حتم شنبه شب آينده مادريد با گلهاي نيستلروي به تاريخ خواهد پيوست.
