به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ افشين قطبي مربي 43 ساله ايراني در گفت و گو با سايت گل با تاکيد براي که هيچ تماس و يا مذاکره رسمي از سوي مسوولان باشگاه پرسپوليس با وي صورت نگرفته گفت: من نمي توانم درک کنم که اين اخبار و گزارش ها بر چه اساسي در رسانه هاي ايران منتشر مي شود.
وي مي افزايد: من درحال حاضر تمام تمرکز خود را به وظايفم در تيم ملي کره جنوبي معطوف کرده ام. ما قصد داريم پس از مدت ها به مقام قهرماني رقابت هاي جام ملت هاي آسيا برسيم و براي رسيدن به اين هدف بايد کاملا به مرز آمادگي نزديگ شويم.
قطبي در بخش ديگري از صحبت هاي خود به تيم پرسپوليس اشاره کرد و گفت: پرسپوليس يکي از باشگاه هاي بزرگ در آسيا به شمار مي رود که تاريخ و افتخارات بسياري را به دوش مي کشد. بسياري از بازيکنان شاخص فوتبال ايران از همين تيم به دنيا معرفي شده اند. با اين حساب ارتباط داشتن با اين باشگاه مي تواند موقعيت خوبي براي يک مربي ايجاد کند اما من هم اکنون فقط و فقط به کره جنوبي و جام ملت هاي آسيا مي انديشم و فرصتي براي فکر کردن به مذاکره با پرسپوليس يا تيم ديگر ندارم.
