درخواست مقاله
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

- محل اقامت: تهران-اهواز
- سپاسهای دریافتی: 3 بار
- تماس:
درخواست مقاله
سلام دوستان...من به مقالاتي فارسي در مورد معماري يكي از پردازنده هاي MIPS يا POWER PC يا ARM نياز دارم...ممنون ميشم اگه كمكم كنيد.البته بيشتر تمايل دارم در مورد MIPS اطلاعاتي بدست بيارم تا اون يكي ها..
عمریست که از حضور او جا ماندیم/ در غربت سرد خویش تنها ماندیم/ او منتظر ماست که ما برگردیم/ ماییم که در غیبت کبرا ماندیم

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
shahram_sampad جان
ببينيد اين مقالات به کارتون مياد
[External Link Removed for Guests]
ببينيد اين مقالات به کارتون مياد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- محل اقامت: تهران-اهواز
- سپاسهای دریافتی: 3 بار
- تماس:
Mahdi1944 عزيز ممنون از زحمتي كه كشيديد اما اون مطالب خيلي كم بودند و قسمت عمدشون هم راجع به پردازنده هاي اينتل بودند كه CISC هستند و متاسفانه نتونستم مطالب زيادي در مورد پردازنده هاي MIPS كه از نوع CISC هستند بدست بيارم... به هر حال ممنون و مرسي....فكر كنم چاره اي نباشه مگر اينكه به سراغ سايت ها و منابع خارجي برم...اما متاسفانه كمبود وقت دارم براي ترجمه.
عمریست که از حضور او جا ماندیم/ در غربت سرد خویش تنها ماندیم/ او منتظر ماست که ما برگردیم/ ماییم که در غیبت کبرا ماندیم

-
- محل اقامت: www.centralclubs.com
- سپاسهای ارسالی: 9 بار
- سپاسهای دریافتی: 16 بار
Reihane نوشته شده:سلام...من به مقاله فارسي در مورد معماري ريزپردازنده mips نياز دارم.خواهشا اگر مطلبي داريد کمکم کنيد.
دوست عزیز من تو مقاله های فارسی چیز کاملی متاسفانه ندیدم ولی این مقاله انگلیسی که فکر نمیکنم درکش چندان سخت باشه ، مطالب خوبی داره . البته امید وارم به کارتون بیاد.