خبرگزاري فارس: جايزه ويژه بهترين دعاي تحويل سال دومين جشنواره دستهاي كوچك دعا به دختري اختصاص يافت كه هفته گذشته در اثر بيماري خوني از دنيا رفت.
به گزارش خبرگزاري فارس از آذربايجان شرقي، به نقل از واحد خبري حوزه هنري، پريا پروار، دختر 10 ساله، كه با دعاي شفاي همه بيماران بستري در بخش خون بيمارستان كودكان تبريز در اين جشنواره شركت كرده بود، 4روز قبل از مراسم اعطاي جوايز اين جشنواره از دنيا رفت.
پريا در دعاي خود نوشته بود: «من همراه مادرم براي تحويل سال نو بيدار مانده بوديم چون سال تحويل ساعت 3 بامداد بود و بقيه خواب بودند. مادرم از من خواست كه موقع سال تحويل هز چه از خدا مي خواهم، بخواهم من هم توي دلم از خدا خواستم كه من و تمام بچه هاي بيمارستان را شفا بدهد. و اي كاش خدا اين حرفم را بشنود.»
از ميان 6هزار دعاي ارسالي از 30 استان و همچنين كشورهاي افغانستان و جمهوري آذربايجان به دبيرخانه جشنواره، دعاي پريا پروار به همراه دعاي 14 كودك ديگر به خاطر ويژگي هاي متجلي در نوشتههايشان به عنوان برگزيدگان بخش ويژه جشنواره معرفي شد.
دومين جشنواره سراسري «دستهاي كوچك دعا» به كوشش حوزه هنري استان آذربايجان شرقي و با همكاري اداره كل آموزش و پرورش، كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان، صدا و سيما، انجمن سينماي جوان، سازمان فرهنگي ـ هنري شهرداري تبريز، اداره كل شيلات و نيروي انتظامي آن استان 4 تير سالجاري در تبريز به كار خود پايان داد.
منبع: [External Link Removed for Guests]