سلام دوستان. لتفا" در مورد سيستم كامپيوترم به سوالاته من پاسخ( با دليل) بديد .
سوال 1) من يك مادربرد و يك كارت گرافيك با مشخصات زير دارم . آيا اين دو تا سخت افزارم با هم همخواني دارند؟
مادر بورد :گيگا بايت پنتيوم 4 سري تيتان_socket 478_pc 133 sd Ram _intel
كارت گرافيك :geforce FX 6200_AGP 8X
در ضمن روي جعبه مادر بوردم اين نوشته : This mother board supports AGP 4 X (1.5 v) graphics card only.
سوال 2) آيا تفاوت زيادي بين RAM سري SD و DDR هست ؟ (RAM SD 512mb = RAM DDR mb 256) ؟
سوال 3) براي من ابن مساله زياد پيش مي آد كه وقتي يك بازي جديد مي گيرم بعد پايان نصب بازي به محض اينكه وارد بازي مي شم كامپيترم restart مي كنه ! دليل اين مساله مي تونه اين باشه كه RAM كامپيوترم كم مياره ؟
راهنمايي در مورد ارتباط مادربورد و كارت گرافيك
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
mjm جان
ضمن عرض خوشامد به شما دوست گرامي
معمولا کارت گرافيکهاي AGP جديدتر با پورتهاي قديمي و کم سرعت تر مشکلي ندارند و کارت گرافيک با همون مود مثلا 4X در اين مادربود فعال خواهد شد، در اين زمينه احتمالا مشکلي نخواهيد داشت
DDR و SD تفاوتهاي بنيادي با هم دارند، هم از نظر نحوهي آدرس دهي، هم از نظر ولتاژ و توان مصرفي و هم از نظر باس و کانالهاي ارتباطي، اما ربطي به حجم ذخيره سازي اونها نداره و اصلا اين موضوع، بعد قابل مقايسهاي براي رمها نيست، اما به طور کلي تفاوت سرعت بين SD و DDR کاملا محسوس هست، در ضمن توجه داشته باشيد که نميتونيد روي همين مادربود فعلي از اونها استفاده کنيد
مورد سوم هم ميتونه به خاطر ضعيف بودن کارت گرافيک و همينطور رم باشه و البته CPU هم اگر مشکلي داشته باشه و يا دماي اون بالا باشه ميتونه باعث ريست شدن سيستم بشه
ضمن عرض خوشامد به شما دوست گرامي
معمولا کارت گرافيکهاي AGP جديدتر با پورتهاي قديمي و کم سرعت تر مشکلي ندارند و کارت گرافيک با همون مود مثلا 4X در اين مادربود فعال خواهد شد، در اين زمينه احتمالا مشکلي نخواهيد داشت
DDR و SD تفاوتهاي بنيادي با هم دارند، هم از نظر نحوهي آدرس دهي، هم از نظر ولتاژ و توان مصرفي و هم از نظر باس و کانالهاي ارتباطي، اما ربطي به حجم ذخيره سازي اونها نداره و اصلا اين موضوع، بعد قابل مقايسهاي براي رمها نيست، اما به طور کلي تفاوت سرعت بين SD و DDR کاملا محسوس هست، در ضمن توجه داشته باشيد که نميتونيد روي همين مادربود فعلي از اونها استفاده کنيد
مورد سوم هم ميتونه به خاطر ضعيف بودن کارت گرافيک و همينطور رم باشه و البته CPU هم اگر مشکلي داشته باشه و يا دماي اون بالا باشه ميتونه باعث ريست شدن سيستم بشه
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد