ترین ضد ویروس
به گزارش سايت [External Link Removed for Guests] (مرجع معتبر و مستقل در مقايسه و آزمونگيري از برنامههاي ضدويروس) وضعيت و قدرت نرمافزارهاي ضدويروس شرکتکننده در آزمون پيشگيرانه (ProActive Detection) در ماه مه 2007 اعلام شد.
در اين گزارش هيچ يک از شرکتکنندهها به غير از ESET Nod32 قادر به کسب گواهينامه Advanced+ (فوق پيشرفته) نشدهاند. در اين آزمون مجموعاً 17 شرکت سازنده نرمافزار امنيتي (که همگي آنها از نرم افزارهاي معروف و شناخته شده هستند) شرکت کردهاند.
هدف از اين آزمون محک زدن قدرت نرمافزارهاي ضدويروس در شناسايي ويروسهاي ناشناخته و جديدي است که روزانه با گذر از سد نرمافزارهاي ضدويروس، سيستمهاي زيادي را آلوده ميکنند و سبب از بين رفتن اطلاعات باارزش کاربران در سراسر دنيا ميشوند. به همين دليل شرکتهاي سازنده نرمافزارهاي ضدويروس با ايجاد سيستم هوش مصنوعي و به عبارتي ديگر سيستم پيشگيرانه اقدام به جلوگيري از تهديدات ناشناخته ميکنند
در اين آزمون تمامي نرم افزارها به مدت سه ماه به روز نميشوند و در اصطلاح پايگاه شناسه ويروس (Virus Database Signature) آنها به سه ماه گذشته تعلق دارد. سپس آزمون گيرندهها انواع نرمافزارهاي آلوده به ويروسهاي جديد و نرمافزارهاي غيرآلوده را با هر نرمافزار ضدويروس بطور جداگانه امتحان ميکنند تا ميزان شناسايي و يا خطا در شناسايي نادرست (False Positive Error) که منجر به آلوده اعلام کردن نرمافزارهاي غيرويروسي ميشود را بررسي کنند.
متاسفانه تعدادي از نرمافزارهايي که بسيار شناخته شده و مورد اعتماد کاربران هستند، نتايج دور از انتظاري را کسب کردهاند. بطور مثال سيمانتک که سازنده Norton Antivirus است و مک آفي (McAfee) فقط قادر به شناسايي 24 درصد از ويروسهاي ناشناخته شدهاند، کاسپرسکي (Kaspersky) که از ديگر مدعيان است فقط توانست 9 درصد وBitdefender ،48درصد از تهديدات ناشناخته را شناسايي کند.
شايان ذکر است که بيتديفندر در اين آزمون خطاهاي بسيار زيادی در شناسايي نرمافزارهای غيرآلوده داشت و سرعت اسکنر آن فوق العاده پايين ارزيابي شد. حال آن که Nod32 با کمترين ميزان خطا، بالاترين سرعت در اسکن و کشف 68 درصد ويروسهاي جديد باعث شگفتی همگان شد و به تنهايي قادر به کسب بالاترين گواهينامه سايت Av-Comparatives شد. ضمن آن که اين محصول به عنوان بهترين نرم افزار ضدويروس در سال 2006 نيز برگزيده شده بود.
حملات ويروسي باعث ايجاد خسارتهاي مالي فراواني ميشوند. هدف اصلي اين حملات ويروسي، اطلاعات بسيار مهم و با ارزش كاربران است. با توجه به اين واقعيت افزايش نرخ رشد كدهاي مخرب، موضوع دور از انتظاري نيست. در سال 2005 ویروسها نرخ رشد بسيار فزاينده اي داشته است.
با توجه به اسناد و مدارك شركتهای سازنده آنتی ويروسها ميانگين تعداد ويروسهاي شناسايي شده به صورت ماهيانه تا آخر سال 2006 به 6560 عدد رسيده است و همچنین رشد سالانه به 120 رسيد كه نسبت به رشد 95 درصدي سال قبل افزايش چشمگيري داشته است.
منبع: همشهري آنلاين
قویترین ضد ویروس سال 2007
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 351 بار
- سپاسهای دریافتی: 1579 بار
- تماس:

-
- سپاسهای ارسالی: 16 بار
- سپاسهای دریافتی: 69 بار
دروود
akhavan
کمال تشکر را براي اين پست از شما دارم.
اين نرم افزار nod32 رو دانلود کردم و باعث شگفتي و تعجبم شد که اين عجوبه در عرض 15 دقيقه سيستم من رو که
زور نفس ميکشيد و مجموعه زيادي از تروجان و ويروس ها رو در خود داشت رو به حالت اول اورد.
حتي جديد ترين تروجان ها و ويروس معروف newfolder را نيست و نابود. کرد.
جالب ان که تبليغات norton و mcafee بسيار بيشتر از اين نرم افزاره و شهرتشون هم بسيار بيشتر اما اين واقعا معجزه بود.
يک منبع براي دانلود
[External Link Removed for Guests]
akhavan
کمال تشکر را براي اين پست از شما دارم.
اين نرم افزار nod32 رو دانلود کردم و باعث شگفتي و تعجبم شد که اين عجوبه در عرض 15 دقيقه سيستم من رو که
زور نفس ميکشيد و مجموعه زيادي از تروجان و ويروس ها رو در خود داشت رو به حالت اول اورد.
حتي جديد ترين تروجان ها و ويروس معروف newfolder را نيست و نابود. کرد.
جالب ان که تبليغات norton و mcafee بسيار بيشتر از اين نرم افزاره و شهرتشون هم بسيار بيشتر اما اين واقعا معجزه بود.
يک منبع براي دانلود
[External Link Removed for Guests]