LCDهاي سري XBR، W و D سوني در راهند

در اين بخش شما ميتوانيد درباره سخت افزار كامپيوتر به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain II
Captain II
پست: 5149
تاریخ عضویت: شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۳۸۵, ۲:۳۰ ب.ظ
محل اقامت: گشتم نبود نگرد نیست.
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 131 بار
تماس:

LCDهاي سري XBR، W و D سوني در راهند

پست توسط DJ.HAMED »

تصویر

دنیای اقتصاد- شركت سوني در نظر دارد تا سال آينده تعداد تلويزيون‌هاي LCD سري براويا اين شركت را از 9مدل به 30مدل افزايش دهد.

طبق اعلام نمايندگي فروش شركت سوني، قرار است LCDهاي سري جديد با نام‌هاي XBR، W و D به بازار عرضه شود.
LCDهاي سري XDR كه امواجي با طول 100هرتز را دريافت مي‌كنند داراي ويژگي‌هايي همچون تجهيز به سه ورودي HDMI، بهره‌مندي از تكنولوژي سينماي واقعي (تكنولوژي كه توسط شركت سوني براي پخش فيلم ارائه مي‌شود) و قابليت پخش 24فرم در ثانيه است. اين LCDها در سايزهاي 40، 46، 52 و 70 اينچي به بازار ارائه شده‌اند.
همچنين LCDهاي سري W و D اين شركت مجهز به سيستم Full HD 1080 هستند.
طبق اعلام شركت سوني مشتريان اصلي اين نوع تلويزيون‌ها (براويا) استراليايي‌ها هستند كه در جهان رتبه سوم استفاده از تلويزيون LCD را به خود اختصاص داده‌اند.
شركت سوني همچنين مدعي است، در نظر دارد تا پايان سال2007 فروش خود را به 80ميليون دلار و همچنين تا پايان سال 2008 به صدميليون دلار برساند.
همچنين تلويزيون‌هاي سري براويا سوني به تجهيزات ديگري مثل اسپيكر نامرئي و سيستم بلوتوث مجهز هستند.
ارسال پست

بازگشت به “سخت افزار كامپيوتر”