3000 گیگابایت انتقال اطلاعات + 300 گیگابایت فضا

در اين بخش مي‌توانيد اجناس و كالا هاي خود را با ذكر مشخصات كامل به معرض ديد بگذاريد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

3000 گیگابایت انتقال اطلاعات + 300 گیگابایت فضا

پست توسط m-sh »

با سلام

می خواستم یه سرویس میزبانی به شما معرفی کنم که واقعا می تونم بگم بی نظیر هست ؛ این خدمات توسط گروه آسمان نماینده رسمی شرکت بسیار معتبر بولوهاست ارائه می شه.

آدرس سایت : [External Link Removed for Guests]

امکانات و مشخصات فضا

واقعا فکر نمی کنم این فضا چیزی کم داشته باشه:

فضاهای شرکت بولوهاست دارای امکانات جامع و کاملی بوده که پاسخگوی طیف وسیعی از نیاز های شما می باشد.

این فضا مناسب برای افرادی است که نیاز به فضا و پهنای باند زیاد داشته و یا دارای چندین سایت می باشند.

300 گیگابایت فضا ( بله! گیگابایت ، اشتباه نخوانده اید. )

3000 گیگابایت انتقال اطلاعات ( این مورد هم به گیگابایت است نه مگابایت! )

ثبت مجانی یک دومین برای همیشه ( تا زمانی که هاست خود را تمدید می کنید.)

امکان میزبانی از بی نهایت سایت ( بسیار مناسب برای افراد یا شرکت هایی که دارای چندین سایت می باشند. )

امکان ساخت 2500 ایمیل

پشتیبانی از CGI, Ruby (RoR), Perl, PHP, MySQL ( پشتیبانی از PHP نسخه 4 یا 5 ، انتخاب با شماست )

امکان ایجاد بی نهایت ساب دومین

امکان ایجاد 1000 اکانت FTP اضافه

$50 اعتبار یاهو و 30$ کوپن مجانی تبلیغات گوگل

و ....

قیمت یک ساله : فقط و فقط 99 هزار تومان ( یک بار هم که شده قیمت جهانی را حس کنید )

جدول کامل مشخصات فضا و نمونه کنترل پنل را می تونید در این آدرس مشاهده کنید :

[External Link Removed for Guests]

درباره گروه آسمان

اینکه آسمان چه خدماتی انجام می ده و چرا آسمان باید بگم :

کلیه خرید ها توسط نماینده ما در آمریکا و به نام شما انجام می شود ؛ شما از پشتیبانی فارسی ما در خرید و پشتیبانی واقعا 24 ساعته بی نظیر بولوهاست برخوردار خواهید شد.

هدف ما از ارائه این خدمات رفع مشکل ایرانیان عزیزی است که دارای کارت اعتباری نبوده و برای تامین فضای سایت خود دچار مشکل می باشند ، زیرا متاسفانه قیمت و کیفیت هاست هایی که توسط شرکت های ایرانی ارائه می شود با کیفیت و قیمت جهانی آن تفاوت بسیار چشمگیری دارد.

درباره شرکت بولوهاست

این شرکت نیاز به معرفی نداره ولی برای دوستانی که شاید آشنایی نداشته باشند باید بگم که یکی از بزرگترین شرکت های هاستینگ دنیا هست که میزبانی بیش از 320 هزار سایت را بر عهده داره ، نکته مهمتر رشد سریع تعداد سایت هایی هست که این شرکت میزبانی می کنه ! هر هفته حدود 5000 سایت به سایت هایی که توسط این شرکت میزبانی می شند اضافه می شه!!!! ( این نکته را باید بگم که طبق آمار سایتwebhosting.info بزرگترین میزبان ایرانی ( parsdata ) کلا حدود 7 هزار دومین را میزبانی می کنه )

خدمات عالی ، قیمت مناسب و پشتیبانی عالی 24 ساعته از طریق تلفن ، چت و ایمیل فقط بخشی از مزایای این شرکت می باشد.

شما می تونید اطلا عات کامل این شرکت را در آدرس زیر مطالعه کنید :

ببخشید که طولانی شد می خواستم اطلاعاتی که به نظرم لازم بود را ارائه داده باشم

اگه سوالی بود همین جا می تونید مطرح کنید من در خدمت هستم
New Member

پست توسط m-sh »

بد نديدم يه مقدار توضيحات بيشتر ارائه بدم :

ليست برخی از سایت های ایرانی که توسط بولوهاست میزبانی می شند :

radiozamaneh.com
radiozamaneh.org

و همچنین سایت پخش آهنگش :

zamahang.com

دو در دو doxdo.net

شروکس shorox.com

writeage.com
این مطلب را هم از زبان ایشون بخونید : [External Link Removed for Guests]

( البته ایشون هاستشون را یه چند ماه قبل گرفتن که امکانات بولوهاست محدود تر بوده و همچنین بولوهاست آمریکایی هست که ایشون به اشتباه نوشتند کانادایی )

khaterat.org

پایگاه خبری تحلیلی دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر
autnews.info

راستی یکی از کاربرد های خوب بولوهاست ساخت upload center هست

اینم یه نمونه که من پیدا کردم و توسط بولوهاست میزبانی می شه :
ultimateuploader.com

اینم لینک تاپیک ما در پرشین تولز :

( بحث و سوال و جواب های خوبی اونجا شده )

تو این صفحه هم می تونید نظر برخی از مشتری های ما را بخونید :

New Member

پست توسط m-sh »

برای خیلی دوستان این خدمات با این قیمت واقعا عجیب به نظر می یاد و البته حق هم دارند چون اصلا قابل مقایسه با هاست های ایرانی نیست ...

من سعی می کنم این ابهام را برطرف کنم :)

------->

تموم سایت های زیر خدمات و قیمتی در حد بولوهاست دارند :

خواهشا یه تحقیق در مورد مدت فعالیت و اعتبار برخی از این شرکت ها بکنید ...

------->

[url="http://hostsentry.net/alexa"]تو این صفحه می تونید آمار شرکت های هاستینگ را بر اساس رنک الکسا با هم مقایسه کنی[/url]د

( هرچی رنک پایین تر باشه یعنی سایت پربازدید تر هست )

تصویر

------->

اینم آمار تعداد ساتهایی که توسط بولوهاست میزبانی می شه و سرعت رشد اون :

تصویر

منبع : [External Link Removed for Guests]

------>

در آخر هم باید بگم bluehost از سال 1996 ( حدود 11 سال ) داره فعالیت می کنه و یک شرکت تازه کار نیست ;)

بازم اگه دوستان سوال یا ابهامی داشتند من در خدمتم :)
New Member

پست توسط m-sh »

تخفیف ویژه

فروش ویژه فضا های شرکت Bluehost به قیمت سالانه 95.4دلار با قیمت 90 هزار تومان

این تخفیف فقط شامل دوستانی خواهد شد که هزینه فوق را تا قبل از ساعت 4 بعدازظهر روزشنبه واریز نمایند

جهت سفارش و دریافت شماره حساب و یا شماره کارت جهت پرداخت از طریق خودپرداز کافیه فقط فرم زیر را پر نمایید :

( نکته بسیار مهم : زمان فوق به هیچ وجه تمدید نخواهد شد و بعد از این تاریخ فروش فقط با قیمت قبلی یعنی 99 هزار تومان ادامه خواهد یافت )

در صورت وجود هرگونه سوال در همین تاپیک یا با آی دی skyhost_ir در یاهو مسنجر تماس برقرار کنید

( در صورت نیاز به کسب اعتماد و بررسی سابقه ما لطفا تماس گرفته تا برخی از مشتریهای قبلی به شما معرفی گردد )  
New Member

پست توسط m-sh »

به درخواست یکی از دوستان hostgator و bluehost را با هم مقایسه کردم گفتم این جا هم بذارم شاید بد نباشه :

--------------------------------------------

hostgator هم یکی از معروف ترین میزبان هاست و سابقه خوبی هم داره

من سعی می کنم یه مقایسه بین این دو انجام بدم :

تعداد سایت هایی که تا این لحظه توسط hostgator میزبانی می شند : 247,082
تعداد سایت هایی که تا این لحظه توسط bluehost میزبانی می شند : 297,163

اینم نمودار :

تصویر

اینم نمودار alexa و مقایسه محبوبیت این دو هاست :

تصویر

مقایسه خدمات این دو شرکت در یک رنج قیمت >>>

بلوهاست : 95.4 دلار با یک دومین
هاست گیتر : 98.4 دلار با یک دومین

میزان فضا >
بلوهاست : 300 گیگابایت
هاست گیتر : 50 گیگابایت

میزان پهنای باند >
بلوهاست : 3000 گیگابایت
هاست گیتر : 200 گیگابایت

تعداد دومین قابل استفاده با یک فضا >
بلوهاست : بی نهایت
هاست گیتر : یک عدد

تعداد ساب دومین >
بلوهاست : بی نهایت
هاست گیتر : 20 عدد

تعداد اکانت ftp >
بلوهاست : 1000 عدد

Anonymous FTP >
بلوهاست : بله
هاست گیتر : خیر

MySQL Databases >
بلوهاست : 50 عدد
هاست گیتر : بینهایت

ایمیل pop3 >
بلوهاست : 2500 عدد

اینم یه مقایسه تقریبا کامل خدمت شما ;)

به نظر من هر دو خیلی خوب هستند ولی قیمت بلوهاست بسیار ارزانتر هست

در حال حاضر هم ما فقط می تونیم هاست از شرکت بلوهاست تقدیمتون کنیم :)

------------------------------------

برای دوستانی که فرم را پر کردند شماره حساب ارسال شده توجه داشته باشند که باید هزینه تا امروز ساعت 4 واریز بشه تا از تخفیف بهره مند بشند و پر کردن فرم به تنهایی پیش از این موعد کافی نیست :cool:

دوستانی هم که هنوز سفارش ندادند باید بگم کمتر از 12 ساعت دیگه فرصت دارید :(
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

m-sh جان
فکر ميکنم اطلاعات شما در مورد Hostgator کمي قديمي هست، در حال حاضر پکيچ baby از Hostgator حدود 100GB فضا و 1TB باند ماهيانه ارائه ميکنه و بقيه خدمات هم Unlimit هست، با کوپن‌ هم ميشه حدود 100$ گرفت، مضاف بر اينکه شخصا اکثر هاستينگها رو تجربه کردم، هيچ کدوم پشتيباني قدرتمندي و سريعي مثل hostgator نداره، همينطور تريس خوبي که روي کدها انجام ميدهند، در کل در بين هاستينگ‌هاي در اين کلاس، بنده هيچ کدوم رو به کيفيت و قدرت هاست گيتر نديدم (به خاطر مشکل لود حداقل 5 سرور مختلف رو براي همين سايت امتحان کردم، در ضمن ظاهرا Bluehost به آدرس ايراني هم خدمات ارائه نميدهند و اين به نوعي خطرناک هست)
از طرفي فضاهاي با حجم بالاي 100GB و با اين قيمت به صورت اشتراکي هستند، مبناي کار اونها هم بر احتمال پر نشدن اين حجم هست که در بالاي 70% مواقع هم به همين روال هست که کاربران از درصد بسيار کمي از فضا استفاده ميکنند، پس چندان 100 يا 300 و يا بالاتر مطرح نيست، در اين ميان قدرت سرور در ترافيک و در نتيجه لود بالا اهميت پيدا ميکنه و در وحله بعدي هم پشتيباني و خدماتي که هاستينگ‌ها ارائه ميدهند هست که در اين مورد به جرات ميتونم عرض کنم هيچ کدام از شرکت‌ها حتي IX در حد Hostgator نيستند، اين رو به شخصه تجربه کردم
اما در کل هر دو هاستينگ بسيار معتبر و قابل اعتماد هستند (البته بيشتر براي افراد خارج از ايران و با هويت غير ايراني)
موفق باشيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
New Member

پست توسط m-sh »

Mahdi1944 نوشته شده:m-sh جان
فکر ميکنم اطلاعات شما در مورد Hostgator کمي قديمي هست، در حال حاضر پکيچ baby از Hostgator حدود 100GB فضا و 1TB باند ماهيانه ارائه ميکنه و بقيه خدمات هم Unlimit هست، با کوپن‌ هم ميشه حدود 100$ گرفت

اطلاعات من برای مقایسه این دو ، سایت رسمی و فعلی این دو شرکت بود که بر این اساس قیمت پکیج baby از hostgator به همراه دومین 134.4 دلار در سال می شه که حدود 40 درصد از بلوهاست بیشتره و با هم قابل مقایسه و در یک رنج نبودند

از کوپن هم خبر نداشتم! اگه دارید برای من هم بفرسید تا یدونه از این پکیج baby را برای خودم با قیمت 34 دلار بخرم :)

Mahdi1944 نوشته شده: مضاف بر اينکه شخصا اکثر هاستينگها رو تجربه کردم، هيچ کدوم پشتيباني قدرتمندي و سريعي مثل hostgator نداره، همينطور تريس خوبي که روي کدها انجام ميدهند، در کل در بين هاستينگ‌هاي در اين کلاس، بنده هيچ کدوم رو به کيفيت و قدرت هاست گيتر نديدم (به خاطر مشکل لود حداقل 5 سرور مختلف رو براي همين سايت امتحان کردم.

در خوب بودن Hostgator هیچ شکی نیست همون طور که من در بالا هم خودم گفتم
می تونم بپرسم سایت شما در حال حاضر روی کدوم پکیج hostgator هست ؟

Mahdi1944 نوشته شده: در ضمن ظاهرا Bluehost به آدرس ايراني هم خدمات ارائه نميدهند و اين به نوعي خطرناک هست

این مورد اصلا صحت نداره ... شما این مطلب را می تونید از خودشون بپرسید

اتفاقا یکی از دلیل های انتخاب بلوهاست توسط ما همین مشکل نداشتن با ایران بود

در ثانی خرید ها توسط همکار ما در آمریکاانجام شده و با ارسال مدارک توسط ایشون verfiy میشه !

Mahdi1944 نوشته شده:از طرفي فضاهاي با حجم بالاي 100GB و با اين قيمت به صورت اشتراکي هستند، مبناي کار اونها هم بر احتمال پر نشدن اين حجم هست که در بالاي 70% مواقع هم به همين روال هست که کاربران از درصد بسيار کمي از فضا استفاده ميکنند، پس چندان 100 يا 300 و يا بالاتر مطرح نيست، در اين ميان قدرت سرور در ترافيک و در نتيجه لود بالا اهميت پيدا ميکنه و در وحله بعدي هم پشتيباني و خدماتي که هاستينگ‌ها ارائه ميدهند هست که در اين مورد به جرات ميتونم عرض کنم هيچ کدام از شرکت‌ها حتي IX در حد Hostgator نيستند، اين رو به شخصه تجربه کردم

تایید می شه کاملا... ( ولی به هر حال 3000 گیگابایت پهنای باند با 1000 گیگابایت پهنای باند متفاته )

همه این شرکت ها پشتیبانی خوبی ارائه می دند به تجربه شخصی bluehost پشتیبانی بهتری نسبت به IX داره ...

ایشالا در آینده امکان خرید از هاست های دیگه را هم فراهم می کنیم تا مشتری با خیال راحت تر خرید کنه

از شما هم به خاطر نظراتتون ممنونم
موفق باشید :D
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

m-sh جان
در مورد عدم پشتيباني مشتري با هويت ايراني بنده ديروز بهشون تيکت زدم و جواب دادند تابع قوانين بين‌المللي هستند و به مشتري ايراني سرويس نميدهند، البته شما اگر از امريکا وريفاي ميکنيد مشکلي در اين زمينه وجود نداره
در مورد پهناي باند ماهيانه هم دقيقا شبيه فضا هست، پهناي باند براي يک سرور در ماه اگر تمام سايتهاي که هاست شدند ترافيک بالايي داشته باشند، قادر به پاسخگويي نخواهند بود و مجبورتون ميکنند سرور اختصاصي بگيريد، بر فرض مثال يک انجمن با 80000 کاربر و مثلا بازديد روزانه 300000 هيت رو نميتونيد روي چنين هاستي بگذاريد، با اينکه ممکنه حجم ديتابيس حداکثر 1GB بيشتر نباشه و باند مصرفي هم ماهيانه حدود 200GB باشه، اما باري که روي سرور اعمال ميکنه به قدري هست که قطعا شما رو مجبور به خريد سرور اختصاصي يا VPS خواهند کرد، حتي براي دانلود صرف هم اگر استفاده کنيد، اگر واقعا چنين باندي در حال مصرف باشهريال قطعا صدها کانکشن به سرور در يک لحظه وجود خواهد داشت و اين يعني فشار شديد به سرور و باز همون قضيه بستن هاست و اجبار به انتقال به سرور اختصاصي رخ ميده، پس عملا اين اعداد در اين حجم فقط عدد هستند و بازدهي حدود 30 تا 40% (در بهترين شرايط) خواهد بود، پس مهمترين موضوع خدمات، امنيت، قدرت سرورهايي که استفاده شده و پشتيباني خوب هست، هر چند Bluehost پلانهاي بسيار خوبي داره، اما قياس بر اساس اعداد و ارقام چندان منطقي نيست، چرا که هيچ کدام هرگز به اون شکلي که اغلب افراد تصور ميکنند قابل استفاده نيست، عملا باند هرگز به اين حد براي شما آزاد نخواهد بود و صرفا يک عدد هست، عددي که براي فضا نوشته ميشه هم براي يک انبار اطلاعات مناسب هست که در حد متعادلي (مثلا ماهيانه حداکثر 500GB اون هم به صورت فايلهاي حجيم و تک کانکشنه قابل استفاده خواهد بود)
فراهم کردن امکان خريد از هاستينگ‌ها در صورتي که با ايران مشکلي نداشته باشه فقط داشتن يک حساب پيپال و يا کارتهاي ويزا، مسترکارت کافي هست، بنده همين الان ميتونم از تمام هاستهايي که با ايران مشکلي نداشته باشند خريد کنم، در کمتر از 10 دقيقه بعد از پرداخت هم هاست رو تحويل ميدن، چندان کار دشواري نيست
موفق باشيد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
New Member

پست توسط m-sh »

بله کاملا حق با شماست ... من هیچ وقت مدعی نبودم که این فضا ها جایگزین سرور اختصاصی هست

راستی جواب سوال های منم می دادید ممنون می شدم :

از کوپن هم خبر نداشتم! اگه دارید برای من هم بفرسید تا یدونه از این پکیج baby را برای خودم با قیمت 34 دلار بخرم
( واقعا می خوام اگه دارید )

می تونم بپرسم سایت شما در حال حاضر روی کدوم پکیج hostgator هست ؟
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

m-sh جان
در صورتي که نياز به پاسخ در مورد دو سوالتون داريد، PM بديد :-)
در ضمن فکر کنم درست متوجه نشديد، عرض کردم ميتونيد اين پکيچ رو حدود 100$ تهيه کنيد، نه 34$

New Member

پست توسط m-sh »

به درخواست بعضی از دوستان امکان خرید از [External Link Removed for Guests] و [External Link Removed for Guests] هم علاوه بر فعالیت اصلی ما ( یعنی [External Link Removed for Guests] ) فراهم شد

در صورت تمایل به خرید با ما تماس بگیرید

ارسال پست

بازگشت به “خريد و فروش”