چهار خواننده جوان و اغفال دختران راهنمایی

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: www.ir-dl.ir
سپاس‌های ارسالی: 2151 بار
سپاس‌های دریافتی: 1069 بار
تماس:

چهار خواننده جوان و اغفال دختران راهنمایی

پست توسط nt »

چهار خواننده جوان مجالس با سوء استفاده از احساسات دختران مقطع راهنمايي آنان را اغفال کردند و دست به کلاهبرداري زدند. به گزارش خبرنگار ما اين چهار خواننده که بهرام ، بهزاد، سعيد و علي نام دارند هم اکنون در حالي از سوي کارآگاهان پليس آگاهي تحت تعقيب قرار گرفته اند که خانواده هفت دختر نوجوان عليه آنان طرح شکايت کرده اند. نخستين شکايت در اين رابطه چند روز پيش از سوي مادر دختر 13 ساله يي به نام ياسمن مطرح شد. اين زن به کارآگاهان گفت؛ چندي پيش متوجه شدم دخترم به طرز عجيبي تلاش مي کند صد هزار تومان پول نقد به دست آورد، وقتي موضوع را با همسرم در ميان گذاشتم تصميم گرفتيم از علت احتياج ياسمن به اين پول مطلع شويم، براي همين چند روزي اعمال و رفتار او را کنترل کرديم و زماني که به نتيجه يي نرسيديم از ياسمن خواستيم خودش حقيقت ماجرا را به ما بگويد. زن شاکي ادامه داد؛ ياسمن در مورد اينکه صد هزار تومان را براي چه کاري مي خواست به ما گفت؛ ارديبهشت ماه يک گروه چهارنفري خواننده براي اجراي برنامه به مدرسه شان که يک مدرسه راهنمايي غيرانتفاعي در شمال شهر است دعوت شدند و آن پسرها پس از اجراي برنامه، سي دي آهنگ هاي شان را به چند دختر نوجوان که تحت تاثير احساسات قرار گرفته و به هيجان درآمده بودند دادند وگفتند هر دختري که بخواهد آنها مي توانند در ازاي 150 هزار تومان برايش و به نام او ترانه يي بسازند و آهنگ آن را در قالب سي دي پخش کنند. در اين ميان ياسمن نيز به خاطر اينکه چهار خواننده جوان به نام او ترانه يي بخوانند 50 هزار تومان به آنان پرداخت کرده و قول داده بود صد هزار تومان باقي مانده را نيز ظرف چند روز بپردازد تا مراحل ساخت آهنگ شروع شود. پس از طرح اين شکايت پرونده يي به اتهام کلاهبرداري عليه چهار جوان خواننده مطرح شد و در حالي که کارآگاهان تحقيقات خود را در اين رابطه آغاز کرده بودند مردي به پليس آگاهي مراجعه و شکايت مشابهي طرح کرد. او گفت؛ دخترم به نام نسرين در يک مدرسه غيرانتفاعي در شمال شهر درس مي خواند، او پس از آشنايي با چهارجوان خواننده که براي اجراي برنامه به مدرسه شان رفته بودند150هزار تومان به آنها پرداخت کرد تا براي وي و به نامش ترانه يي بخوانند. زماني که از اين موضوع مطلع شدم فهميدم از نسرين کلاهبرداري شده است، چون ديگر خبري از چهار خواننده و آهنگ درخواستي نشد. من هيچ وقت دخترم را از نظر مالي در مضيقه نمي گذارم و هر وقت پول احتياج داشته باشد به راحتي در اختيارش قرار مي دهم و همين مساله سبب شد تا براي پرداخت 150 هزار تومان به چهار کلاهبردار هيچ مشکلي نداشته باشد. طرح دومين شکايت عليه چهار جوان خواننده پليس را به اين نتيجه رساند که دايره کلاهبرداري هاي آنان وسيع تر از آن چيزي است که در ابتدا تصور مي شد. اما در اين ميان به جز نام متهمان هيچ سرنخ ديگري از آنها وجود نداشت. با گذشت چند روز از طرح نخستين شکايت در اين پرونده تعداد شاکيان به هفت تن افزايش يافت. تمامي طعمه ها دختران نوجواني بودند که در مقطع راهنمايي و دبيرستان تحصيل مي کردند، اين قربانيان به يک شيوه به دام کلاهبرداران افتاده بودند. يکي از مالباختگان که دختري 17 ساله به نام طناز است در تشريح ماجرا گفت؛ هنگامي که چهار پسر جوان برنامه اجرا مي کردند به شدت مجذوب شان شدم و براي همين وقتي برنامه تمام شد به سراغ شان رفتم تا با آنها بيشتر آشنا شوم و درباره کارهاي شان سوالاتي بپرسم. ابتدا تصور مي کردم چهار خواننده با من صحبت نمي کنند، اما برخلاف تصورم خيلي راحت مرا پذيرفتند و به سوالاتم پاسخ دادند و سپس يک سي دي از کارهاي شان به من هديه کردند و پيشنهاد دادند در ازاي 150 هزار تومان به نام من ترانه و آهنگي بسازند، از اين پيشنهاد خيلي خوشحال شدم. چند روزي را در اين رويا سپري کردم که آهنگي که نام من در شعر آن آمده است در سطح بازار پخش شود و من به شهرت زيادي برسم، براي همين تصميم گرفتم هر طور که شده پول درخواستي پسران را فراهم کنم، براي اين کار مشکل زيادي نداشتم چون پدرم مردي ثروتمند است و من توانستم با يک دروغ کوچک اين مبلغ را از او بگيرم. من هرگز تصور نمي کردم آن چهار جوان سرم کلاه بگذارند. بنابر اين گزارش هم اکنون تحقيقات براي به تله انداختن چهار متهم فراري ادامه دارد و اين در حالي است که کارآگاهان احتمال مي دهند تعداد طعمه هاي چهار خواننده مجالس بسيار بيشتر باشد.

منبع : اعتماد
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”