تا 10 روز دیگر برنده مناقصه GPRS اعلام می شود

در اين بخش ميتوانيد در مورد سرويسهاي مخابراتي و امكانات جانبي بحث و تبادل نظر كنيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Captain II
Captain II
محل اقامت: گشتم نبود نگرد نیست.
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 131 بار
تماس:

تا 10 روز دیگر برنده مناقصه GPRS اعلام می شود

پست توسط DJ.HAMED »

تصویر

موبنا - مدیر عامل شرکت ارتباطات سیار گفت: برنده مناقصه پروژه GPRS این شرکت ظرف 10 روز آینده مشخص می شود.
(GPRS: (GENERAL PACKET RADIO SERVIS یک فناوری است که دسترسی به اینترنت بی سیم پرسرعت و دیگر تبادلات داده را فراهم می کند. وحید صدوقی در گفت وگو با خبرنگار موبنا با اشاره به تجدید مناقصه GPRS در ماه گذشته اظهار داشت:با توجه به شرایط موجود نمی توانیم به تعهد خود در مورد ارائه این سرویس در شهریور ماه عمل کنیم و تقریبا کار دو ماه عقب افتاده است.
وی گفت:در حال حاضر جایگزینی فضا برای ارائه این سرویس انجام شده است وتایید تجهیزات در بخش core شبکه نیز پس از انجام مناقصه اجرا می شود.
صدوقی از ارائه سرویس GPRS اپراتور اول ظرف 3 ماه آینده خبر داد وتصریح کرد:طبق زمان بندی برنده مناقصه الزام دارد که ظرف مدت سه ماه این سرویس را به مشترکان ارائه دهد.
مدیر عامل شرکت ارتباطات سیار اظهار امیدواری کرد که قانون استفاده از سرویسMMS ظرف این مدت زمان تدوین شود.
وی همچنین اختلالات پیش آمده در این شبکه را در ایام تعطیلات ولادت حضرت علی تایید کرد ودلیل آن را کابل برگردانی و جابه جایی لینک های ارتباطی برشمرد.
صدوقی افزود: برخی از سوییچ ها ی شبکه به ارتقاء نیاز داشتند که این بهینه سازی با تعطیلات همزمان شده بود.
وی با بیان این که اختلالات در مکالمات و ارسال پیام کوتاه از سه شنبه هفته گذشته آغاز شده بود ،یادآور شد: بخش عمده این مشکلات برطرف شده است.
به گفته صدوقی بهینه سازی شبکه یکسری مشکلاتی را ایجاد می کند که غیر قابل اجتناب است
Captain
Captain
محل اقامت: هرکجا هستم باشم آسمان مال من است ! ! !
سپاس‌های ارسالی: 103 بار
سپاس‌های دریافتی: 117 بار

پست توسط osilatoria »

[سته نباشید . مناقصه تموم شد و صایران هم برنده شد و تا 3 ماه دیگه تهران و از 5 ماه دیگه به ترتیب شهرستان ها .
 تصویر 
New Member
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 3 بار

پست توسط Reza_Sadeghi »

امروز 19 فروردين 1387 هست.
هنوز اين سرويس براي اپراتور اول (ارتباطات سيار) در مشهد راه اندازي نشده؟ :-?
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های دریافتی: 14 بار

پست توسط mehdi321 »

reza_sadeghi نوشته شده:امروز 19 فروردين 1387 هست.
هنوز اين سرويس براي اپراتور اول (ارتباطات سيار) در مشهد راه اندازي نشده؟ :-?

reza_sadeghi , جان

شرکت ارتباطات سیار به طور کلی در هیچ کجا سرویس GPRS ندارد , فقط جدیدا سرویس Video Call برای سیم کارتهای سری اول ( سیم کارتهایی که 6 سال پیش واگذار شد) راه اندازی شده که اون هم ایراداتی داره. اون مناقصه هم یه چیز سرکاری بود...
«اى رهگذر هر كه هستى و از هر كجا كه بيايى مى دانم سرانجام روزى بر اين مكان گذر خواهى كرد. اين منم، كوروش، شاه بزرگ، شاه چهارگوشه جهان، شاه سرزمين ها، برخاك اندكى كه مرا در برگرفته رشك مبر، مرا بگذار و بگذر.»
New Member

پست توسط Reza_Sadeghi »

پس من برم خطمو بفروشم؟
به قصد استفاده از اينترنت تصميم گرفتم خط 091531.... رو بفروشم و يك ايرانسل بخرم.
به نظر شما اين كار احمقانه است يا صبر كنم ارتباطات سيار هم راه اندازي ميشه به زودي و كيفيت قابل قبولي خواهد داشت؟
حدودا خطم رو چند بخرن خوبه؟
اعتباري ايرانسل بخرم يا دايمي؟

قصد دارم با تفاوت قيمت سيم كارت ها اگه حدود 100 تومن بشه گوشي N70 يا بالاتر بخرم.
ممكنه خواهش كنم نظرتون رو بگيد؟
من واقعا گيج شدم.
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های دریافتی: 14 بار

پست توسط mehdi321 »

reza_sadeghi نوشته شده:پس من برم خطمو بفروشم؟
به قصد استفاده از اينترنت تصميم گرفتم خط 091531.... رو بفروشم و يك ايرانسل بخرم.
به نظر شما اين كار احمقانه است يا صبر كنم ارتباطات سيار هم راه اندازي ميشه به زودي و كيفيت قابل قبولي خواهد داشت؟
حدودا خطم رو چند بخرن خوبه؟
اعتباري ايرانسل بخرم يا دايمي؟

قصد دارم با تفاوت قيمت سيم كارت ها اگه حدود 100 تومن بشه گوشي N70 يا بالاتر بخرم.
ممكنه خواهش كنم نظرتون رو بگيد؟
من واقعا گيج شدم.

reza_sadeghi , جان

اگه از من بپرسی که میگم خطت رو نگهش دار و یه دونه اعتباری ایرانسل بگیر چون دائمی ایرانسل فقط پول اضافه دادنه وگرنه هیچ تفاوتی نداره . به وسیله این کیت های جدید هم جفتشو بنداز روی گوشیت ( انشا الله که GPRS شرکت ارتباطات سیار هم وصل خواهد شد.......)
«اى رهگذر هر كه هستى و از هر كجا كه بيايى مى دانم سرانجام روزى بر اين مكان گذر خواهى كرد. اين منم، كوروش، شاه بزرگ، شاه چهارگوشه جهان، شاه سرزمين ها، برخاك اندكى كه مرا در برگرفته رشك مبر، مرا بگذار و بگذر.»
New Member

پست توسط Reza_Sadeghi »

آره عزيز.
ايني كه پيشنهاد دادي منطقي ترين راه است.
خوبه آدم از شك و ترديد و سردرگمي در بياد.
همين كارو مي كنم.
مرسي كه نظرتو گفتي. :m:a
ارسال پست

بازگشت به “خدمات و سرويسهاي مخابراتي”