نظر کاربران در مورد هواپيماهاي نسل پنجم ايران
مدیران انجمن: CAPTAIN PILOT, شوراي نظارت, مديران هوافضا

- سپاسهای دریافتی: 10 بار
- تماس:
نظر کاربران در مورد هواپيماهاي نسل پنجم ايران
سلام دوستان چند روز پیش تو یکی از شبکه های ماهواره ای از زبان یکی از سخنگویان نظامی آمریکا که الان اسمش خوب یادم نیست
در مورد هواپیماهای نسل پنجم که ایران قراره در مانور اخیرش نشون بده ، صحبت کرده بود .
از دوستان خواهش می کنم که در این مورد بحث کنند و آیا به نظر شما واقعا ایران توانایی تولید نسل پنجم هواپیمای نظامی رو داره با نه ؟
در مورد هواپیماهای نسل پنجم که ایران قراره در مانور اخیرش نشون بده ، صحبت کرده بود .
از دوستان خواهش می کنم که در این مورد بحث کنند و آیا به نظر شما واقعا ایران توانایی تولید نسل پنجم هواپیمای نظامی رو داره با نه ؟
پس از آن غروب رفتن اولين طلوع من باش

-
- سپاسهای ارسالی: 300 بار
- سپاسهای دریافتی: 1161 بار
اینا وقتی می خوان ایران رو یه غول بی شاخ و دم نشون بدن، حتی پیکان رو هم ماشین فوق مدرن معرفی می کنند!
الان روسیه هم هواپیمای نسل پنجم عملیاتی نداره، آمریکا هم که F-22 رو داره یک هزینه سرسام آور براش پرداخت کرده و تازه با تمام تکنولوژی و پولی که داره، این پروژه حداقل یکی دو دهه طول کشیده تا شده F-22. حالا ایران با این منابع محدود مالی، و تجربه کم، چطور یک دفعه از هواپیمای نسل سوم پریده روی نسل پنجم؟!
منکر زحمات متخصصین ایرانی نیستم؛ اما قرار هم نیست که واقع بینی رو کنار بزاریم! کسی هم از این متخصصین انتظار نداره که کاری رو که شوروی و آمریکا با دزدیدن دانشمندان آلمانی و طرح هاشون و 60 سال زحمت و صرف میلیاردها دلار پول تونستند انجام بدند، این متخصصین بدون پول، بدون کمک کشورهای صاحب فناوری و بدون تجربه، بخوان توی 10 سال انجام بدند!
تا همین جاش هم ایران کار بزرگی کرده!
البته پروژه شفق می تونه طرح یک هواپیمای نسل 4.5 یا 5 باشه که ابتدا با همکاری ایران و روسیه شکل گرفت و بعدا روسیه خودش رو کنار کشید و ایران به تنهایی آن را ادامه داد، ولی اون یک بحث جدا ست و ربطی به هواپیمایی که قراره در مانور اخیر آزمایش بشه نداره!

- محل اقامت: tabriz.khiabane shamse tabrizi
- سپاسهای ارسالی: 10 بار
- سپاسهای دریافتی: 96 بار
- تماس:
Frogfoot نوشته شده::::P اینا وقتی می خوان ایران رو یه غول بی شاخ و دم نشون بدن، حتی پیکان رو هم ماشین فوق مدرن معرفی می کنند!
الان روسیه هم هواپیمای نسل پنجم عملیاتی نداره، آمریکا هم که F-22 رو داره یک هزینه سرسام آور براش پرداخت کرده و تازه با تمام تکنولوژی و پولی که داره، این پروژه حداقل یکی دو دهه طول کشیده تا شده F-22. حالا ایران با این منابع محدود مالی، و تجربه کم، چطور یک دفعه از هواپیمای نسل سوم پریده روی نسل پنجم؟!
منکر زحمات متخصصین ایرانی نیستم؛ اما قرار هم نیست که واقع بینی رو کنار بزاریم! کسی هم از این متخصصین انتظار نداره که کاری رو که شوروی و آمریکا با دزدیدن دانشمندان آلمانی و طرح هاشون و 60 سال زحمت و صرف میلیاردها دلار پول تونستند انجام بدند، این متخصصین بدون پول، بدون کمک کشورهای صاحب فناوری و بدون تجربه، بخوان توی 10 سال انجام بدند!
تا همین جاش هم ایران کار بزرگی کرده!
البته پروژه شفق می تونه طرح یک هواپیمای نسل 4.5 یا 5 باشه که ابتدا با همکاری ایران و روسیه شکل گرفت و بعدا روسیه خودش رو کنار کشید و ایران به تنهایی آن را ادامه داد، ولی اون یک بحث جدا ست و ربطی به هواپیمایی که قراره در مانور اخیر آزمایش بشه نداره!
سلام
دوست عزيز زود قضاوت ميكني
اولا كي گفته منابع مالي ايران محدوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ايران يكي از ثروتمندترين كشورهاي خاورميانه هست ولي خوب به خاطر بعضي مسايل مردمش فعلا از رفاه كامل برخوردار نيستند
در ضمن همين چند رو پيش آقاي نجار گفتند كه جنگنده نسل پنجم و به روز دنيا در حال طراحي و مطالعه قرار داره
در ضمن مثل اينكه شما از پروژه شفق خبر ندارين
قرار نيست هر طرحي كه تو وزارت دفاع توليد ميشه به اطلاع همه برسه
اقاي نجار در اون مصاحبه گفتند نسل دوم جنگنده صاعقه به زودي به پرواز در مياد نه جنگنده نسل پنجم
اينم مطمئن باشيد نه من و شما كه هيچ كس جز مسئولان ارشد نظام جمهوري اسلامي ايران از طرحهاي سري و محرمانه نيروهاي مسلح ايران خبر ندارند
شما هم اينقدر خودت رو ناراحت نكن
قرار نيست وقتي يه سلاح با هزينه بسيار بالا و وقت زياد تو كشورهاي غربي توليد ميشه نشه اونو با هزينه خيلي خيلي كمتر و تو زمان كمتري تو كشورهاي ديگه توليد كرد
شما معلومه هنوز به جوانان ايراني و ايمان و توانمندي اونا اگاهي نداري

کد نمایش پرچم کوچک:

کد نمایش پرچم و عکس کوچک دکتر:

کد نمایش پرچم و عکس کوچک دکتر:

-
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای دریافتی: 104 بار
- تماس:
دوست خوبم Frogfoot چقدر شما زيبا و منطقي حرف مي زنيد کاش بعضي افراد هم کمي از شما ياد مي گرفتند و دست از حمايت کورکورانه بر مي داشتند .
F-5 به عنوان یک جنگنده نسل سومی بازسازی شده و به توانایی مطلوبی هم رسیده و به عنوان یک هواپیمای جدید معرفی میشه که جاي تقدير هم داره ، ولي به نظر شما ادعاي وزير دفاع که گفته ما جنگنده نسل پنجم رو در آينده نزديک خواهيم ساخت بر اساس عقل مطرح ميشه يا جنگ رواني ؟
ساخت جنگنده نسل پنجم يعني عبور از نسل چهارم ، و اگه ما به اين موقعيت رسيديم ( که باز هم ميگم نرسيديم ) چرا يک نسل چهارمي قوي مثل F-14 نمي سازيم ؟
F-5 به عنوان یک جنگنده نسل سومی بازسازی شده و به توانایی مطلوبی هم رسیده و به عنوان یک هواپیمای جدید معرفی میشه که جاي تقدير هم داره ، ولي به نظر شما ادعاي وزير دفاع که گفته ما جنگنده نسل پنجم رو در آينده نزديک خواهيم ساخت بر اساس عقل مطرح ميشه يا جنگ رواني ؟
ساخت جنگنده نسل پنجم يعني عبور از نسل چهارم ، و اگه ما به اين موقعيت رسيديم ( که باز هم ميگم نرسيديم ) چرا يک نسل چهارمي قوي مثل F-14 نمي سازيم ؟
[External Link Removed for Guests]
گویند به همه مردم عالم گله خویش
پیش كه روم من كه ز عالم گله دارم
گویند به همه مردم عالم گله خویش
پیش كه روم من كه ز عالم گله دارم

- سپاسهای ارسالی: 19718 بار
- سپاسهای دریافتی: 21369 بار
sir.mohammad دوست عزیزم
اونم میسازن! یواش یواش و با حوصله!(باز وبسته کردن پیچ و مهره همین اف 5 هم خوبه! این چیز های کوچیک -حتی مونتاژ- هم میتونه راه موفقیت باشه! مثل اول دوچرخه سواری با پایه کمکی بعد بدون پایه بعد موتور و.... تا خلبانی
این 8 سال جنگ ضربه شدیدی به کشورمون زد وگرنه تا حالا قول میدم که اف 14 که نه ولی چیزی در حد فاتنوم ها رو میتونستیم بسازیم)
ساخت یه موشک هوابه هوا (بسته به خصوصیاتش) حداقل 3/4 سال طول میکشه چه برسه به یه هواپیمای شکاری با اون همه تجهیزات!
قطعات ساخته شده موتور جنگنده تایگر اف-5 توسط متخصصان نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران
اونم میسازن! یواش یواش و با حوصله!(باز وبسته کردن پیچ و مهره همین اف 5 هم خوبه! این چیز های کوچیک -حتی مونتاژ- هم میتونه راه موفقیت باشه! مثل اول دوچرخه سواری با پایه کمکی بعد بدون پایه بعد موتور و.... تا خلبانی
این 8 سال جنگ ضربه شدیدی به کشورمون زد وگرنه تا حالا قول میدم که اف 14 که نه ولی چیزی در حد فاتنوم ها رو میتونستیم بسازیم)
ساخت یه موشک هوابه هوا (بسته به خصوصیاتش) حداقل 3/4 سال طول میکشه چه برسه به یه هواپیمای شکاری با اون همه تجهیزات!
قطعات ساخته شده موتور جنگنده تایگر اف-5 توسط متخصصان نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!

-
- سپاسهای ارسالی: 4044 بار
- سپاسهای دریافتی: 1081 بار

- سپاسهای ارسالی: 19718 بار
- سپاسهای دریافتی: 21369 بار
MOHAMMAD JAFAR نوشته شده:سلام فیشبد جان
اگر مشکلی برایت پیش نمی آید لطفا به این سوال من جواب بده:
آیا 100% قطعات ساخته میشود؟یعنی موتور j-85 در ایران ساخته می شود؟ و آیا نیروی محرکه آنها افزایش یافته است؟
خیر دوست عزیزم 100% قطعات کامل ساخته نمی شه ولی ما توانایی 100% سرویس و نگهداری تایگر ها رو دارا هستیم
در مورد نیروی محرکه هم چون اساس همان J-85-21 هست موتور قدرتش زیاد نشده اما طول عمر اون بیشتر شده
موفق باشید
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!

-
- سپاسهای ارسالی: 300 بار
- سپاسهای دریافتی: 1161 بار
دوست عزيز زود قضاوت ميكني
اولا كي گفته منابع مالي ايران محدوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ايران يكي از ثروتمندترين كشورهاي خاورميانه هست ولي خوب به خاطر بعضي مسايل مردمش فعلا از رفاه كامل برخوردار نيستند
اگر منظورتون توان بالقوه ایران هست، که در اون شکی نیست. اگر منظورتون توان بالفعل ایران است، اگه نگاهی به آمار و ارقام بندازید، می بینید که بودجه چندتا شرکت خدماتی کشوری مثل آمریکا از کل بودجه ایران بیشتر هست. توان مالی به نسبت درآمدها به هزینه ها اطلاق میشه. بنظر شما، در حال حاضر ایران دخل و خرجش با هم میخونه؟!
در ضمن همين چند رو پيش آقاي نجار گفتند كه جنگنده نسل پنجم و به روز دنيا در حال طراحي و مطالعه قرار داره
در این تاپیک صحبت از آزمایش هواپیمای نسل پنجم ایران در رزمایشی که بزودی انجام میشه بود، نه طراحی آن. لطفا با دقت بیشتری مطالعه کنید.
در ضمن مثل اينكه شما از پروژه شفق خبر ندارين
عزیز من، حداقل یک بار پست من را تا آخر می خواندید، بعد این پست را می نوشتید! این بخشی از پست من هست که نخواندید:
موفق باشید

- سپاسهای دریافتی: 6 بار
- تماس:

اينم براي فروش اسلحه بيشتر به کشورهاي پول دار منطقه است
مرسي