دو اوباش تحت تعقيب بارها به دو زن جوان در بند تعرض كردند

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
پست: 1258
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۱۰ دی ۱۳۸۵, ۱۲:۰۱ ق.ظ
محل اقامت: www.ir-dl.ir
سپاس‌های ارسالی: 2151 بار
سپاس‌های دریافتی: 1069 بار
تماس:

دو اوباش تحت تعقيب بارها به دو زن جوان در بند تعرض كردند

پست توسط nt »

رييس پليس كرج تشريح كرد: دستگيري دو اوباش تحت تعقيب كه بارها به دو زن جوان در بند تعرض كردند

به گزارش خبرنگار «حوادث» ايسنا، سرهنگ مجيد بزمون، رييس پليس كرج در تشريح جزئيات اين پرونده اظهار كرد: ماموران پليس امنيت استان تهران در جريان اجراي طرح ارتقاي امنيت اجتماعي خبري دريافت كردند مبني بر اين كه تعدادي از اراذل و اوباش فراري و تحت تعقيب پليس پايتخت با سكونت در منزلي واقع در «ولدآباد بزرگ» شهرك 128 واحدي اقدام به فروش علني موادمخدر، خفت‌گيري، تجاوز به عنف و تهديد ديگر ساكنان در منطقه كرده‌اند.

بر اين اساس با توجه به اهميت موضوع، ماموران كلانتري 25 «محمدشهر»، تحقيقات پليسي را در دستور كار قرار دادند و مقارن هجدهم مرداد ماه پس از ورود، ابتدا مالك منزل مورد نظر به هويت «جعفر» و در ادامه نيز دو متهم تحت تعقيب و فراري به نامهاي «محمدرضا» 31 ساله معروف به «غول» و «امير» 22 ساله معروف به «پلنگ» را دستگير كردند.

اين در حالي بود كه ماموران در بازرسي از منزل متوجه حضور دو زن جوان شدند كه بر اساس تحقيقات به عمل آمده مشخص شد: آنها به زور از تهران به اين منطقه از كرج كشانده و حبس شده‌اند.

همچنين مقدار 60 گرم شيشه، شش عدد قرص اكس، آلات استعمال موادمخدر و ترازوي توزين، 4 فشنگ جنگي، دو قبضه شمشير، 8 دستگاه گوشي موبايل مسروقه، مبلغ 640 هزار تومان وجه نقد حاصل از فروش موادمخدر و يك فقره چك‌پول يك ميليون ريال جعلي كشف و ضبط شد.

در حالي كه هر سه متهم جهت انجام بازجويي‌ها در اختيار ماموران پليس بودند، زني با مراجعه به كلانتري «محمدشهر» ضمن اعلام شكايت از «جعفر» (مالك منزل) به ماموران گفت كه همسر صيغه‌اي يكي از دوستان اين فرد بوده و در زمان رابطه و آشنايي تعدادي لوازم منزل، امانت به وي داده، اما پس از مراجعه جهت بازپس‌گيري متوجه شده كه وي در امانت خيانت كرده است.

از سوي ديگر ادامه بررسي‌ها در خصوص سوابق «جعفر» نشان داد كه وي با تمامي اراذل و اوباش رابطه دارد و آنها را حمايت مي‌كند، به طوري كه با در اختيار قرار دادن منزلش، آنجا را به محل پاتوق تبديل كرده و ضمن فروش موادمخدر به متهمان، از اين افراد نيز به عنوان رابط و فروشنده موادمخدر در محل استفاده مي‌كند.

به گفته سرهنگ بزمون، به اين ترتيب نامبرده با دستور مقام قضايي پس از صدور قرار 10 ميليون توماني روانه زندان شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران، اين در حالي بود كه بازجويي‌ها از دو اوباش تحت تعقيب نيز مشخص كرد: اين دو، به دنبال دستگيري اعضاي باند ياكوزاها به سمت كرج متواري و مخفي شده‌اند و مدت يك هفته است كه دو زن جوان را از تهران به اين منطقه انتقال داده و به زور حبس كرده‌اند و طي اين مدت بارها نيز مورد تعرض قرار داده‌اند.

رييس پليس كرج خاطرنشان كرد: اين دو متهم هم اكنون در اختيار پليس امنيت استان تهران قرار دارند تا ديگر جرايم احتمالي آنها مشخص شود
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”