محکوم اعدام با پاره شدن طناب دار به اغما رفت

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار و حوادث روز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: جايي درست وسط غربت شهر...انطرف تر از اب...در کنار خورشيد...
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط ghalamman »

در هنگام اجراي يك حكم قصاص در ابهر، طناب دار پاره شد و محکوم پس از سقوط به حالت اغما رفت.
به گزارش ايسنا ، دادگستري استان زنجان خبر داد: به هنگام اجراي حكم قصاص در شهرستان ابهر به محض كشيده شدن چهارپايه از زير پاي محكوم توسط پدر و مادر مقتول، بر اثر پاره شدن طناب دار، وي از بالاي دار به زمين سقوط و از نواحي سر و كمر مصدوم شد و به حالت اغما رفت.
با بررسي طناب دار توسط مسوولان حاضر در صحنه اجراي حكم، مشخص شد طناب نو بوده و هيچ ايرادي نداشته است.

منبع:http://www.asriran.com/view.php?id=24048

جهت اطلاع دوستان:قدیم تر ها رسم بر این بود که زمانی که طناب دار پاره می شد نشان از بی گناهی فرد است و وی ازاد می شد!مدتی قبل(نزدیک 7 سال) در مشهد فردی محکوم به اعدام بعد از پاره شدن طناب دار ازاد شد :-o
پاسگاه مرزي گدار... سراوان
جاده زابل به زاهدان ...تاسوکي
تقاطع بلوار بزرگمهر و معلم... زاهدان
بلوار ثارلله مجتمع نسترن ...زاهدان
پاسگاه مرزي ناجا... سراوان
تاريخ هيچ کدام را از ياد نخواهد برد...
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 16 بار
سپاس‌های دریافتی: 69 بار

پست توسط majidjon13 »

به محض كشيده شدن چهارپايه از زير پاي محكوم توسط پدر و مادر مقتول

8)

پدر و مادر :-( مگار جرمش چی بوده که اونها چنین کاری کردند

تا از دست خلاص شن :P

یه خورده عجیب نیست که پدر و مادرش چنین کاری کردند؟
:?
Colonel I
Colonel I
سپاس‌های ارسالی: 300 بار
سپاس‌های دریافتی: 1161 بار

پست توسط Frogfoot »

جهت اطلاع دوستان:قدیم تر ها رسم بر این بود که زمانی که طناب دار پاره می شد نشان از بی گناهی فرد است و وی ازاد می شد!مدتی قبل(نزدیک 7 سال) در مشهد فردی محکوم به اعدام بعد از پاره شدن طناب دار ازاد شد

قانونا و شرعا حق ندارند آن فرد را دوباره اعدام کنند. البته معمولا در اینگونه موارد صدمات جبران ناپذیری به نخاع فرد وارد می شود که شاید اگه بمیره راحت تر باشه :-)
یه خورده عجیب نیست که پدر و مادرش چنین کاری کردند؟

پدر مادر خودش این کار را نکردند، بلکه اولیای دم مقتول این کار را کردند. ظاهرا این فرد کسی را به قتل رسانده بود و اولیای دم بر طبق قانون در حال قصاص او بودند که این اتفاق افتاد.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 67 بار
تماس:

پست توسط torabi89 »

قانونا و شرعا حق ندارند آن فرد را دوباره اعدام کنند. البته معمولا در اینگونه موارد صدمات جبران ناپذیری به نخاع فرد وارد می شود که شاید اگه بمیره راحت تر باشه

Frogfoot, عزيز ما اين موردي که شما فرموديد در شرع فقط درباره سنگ سار داريم که اگر شخص سنگسار شده و نمرد و يا اينکه درحين سنگسار خودش رو از گودال خارج کرد اجراي حکم متوقف ميشه و ديگه کسي حق اجراي دوباره حکم و کشتنش رو نداره (وچند مورد ديگه درباره همين سنگسار)اما ظاهرا در ايران درقانون مبحثي وجود دار مبني بر اينکه يک حکم رو نميتوان بر يک شخص بيش از يکبار اجرا کرد مگر در موارد خاص شايد براي شما هم عجيب بوده باشه که مثلا چرا فلاني رو به 3بار اعدام محکوم کردن مهمترين دليل اون همين قضيه هست .
مخلص کلام اينکه اين مفهوم به اين صورت که دوستان بيان کردن در شرع نيست اما در قانون مجازات در ايران(جاهاي ديگه رو نميدونم) چنين مفهموي ظاهرا وجود داره
و اما اون قضيه اي که دوستمون گفتن بايد تحقيق کرد وديد که دقيقا به چه دليل اجراي حکم متوقف شده شايد اين امر بعلت وجود نوعي اعتقاد محلي بوده و اينکه صاحب دم بعد از اينکه طناب پاره شده به خاطر همون عقيده (که ممکنه ريشه در سنن اون منطقه داشته) درخواست توقف اجراي حکم رو کرده و از حق خودش گذشته و نه اينکه اين که اين کار به حکم قانون انجام شده باشه :?
اگر علم در ثريا باشد مردماني از سرزمين پارس به آن خواهند رسيد. پيامبر اکرم (ص)
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: مازندران
سپاس‌های ارسالی: 6679 بار
سپاس‌های دریافتی: 5422 بار

پست توسط airplane »

اگر فقط یک بار اعدام برای اون بریده باشن دیگه حق ندارن با اون کاری کنن
برای همین مواقع هست که برای بعضی ها چند بار اعدام میبرند
آیا می دانید هر فرد پس از مرگ با اهدای اعضای خویش می تواند سبب نجات یا ارتقای سلامتی بیش از 50 نفر شود

برای عضویت در انجمن اهدای عضو به لینک زیر مراجعه کنید

[External Link Removed for Guests]

[COLOR=#000000]تا چند زنم بروی [COLOR=#0070c0]دریاها خشت بیزار شدم ز بت‌پرستان  

خیام که گفت دوزخی خواهد بود که رفت بدوزخ و که آمد ز بهشت

Colonel I
Colonel I
سپاس‌های ارسالی: 300 بار
سپاس‌های دریافتی: 1161 بار

پست توسط Frogfoot »

ما اين موردي که شما فرموديد در شرع فقط درباره سنگ سار داريم که اگر شخص سنگسار شده و نمرد و يا اينکه درحين سنگسار خودش رو از گودال خارج کرد اجراي حکم متوقف ميشه و ديگه کسي حق اجراي دوباره حکم و کشتنش رو نداره (وچند مورد ديگه درباره همين سنگسار)اما ظاهرا در ايران درقانون مبحثي وجود دار مبني بر اينکه يک حکم رو نميتوان بر يک شخص بيش از يکبار اجرا کرد مگر در موارد خاص شايد براي شما هم عجيب بوده باشه که مثلا چرا فلاني رو به 3بار اعدام محکوم کردن مهمترين دليل اون همين قضيه هست .

مرسی، اما تا جایی که من اطلاع دارم، این مورد برای اعدام هم در شرع وجود داره. مجازات های موجود در قوانین ایران را هم تحت عنوان مجازات اسلامی از شرع استخراج می کنند. درباره سنگسار هم تا جایی که من اطلاع دارم، در شرع اصلا سنگسار برای کشتن فرد استفاده نمیشه! بلکه به نوعی تقبیح فرد است. به همین دلیل هم افراد سنگسار کننده اگر بخواهند بر اساس شرع عمل کنند، باید اولا سنگ های ریز استفاده کنند، ثانیا فقط به بدن فرد (نه سر او) سنگ بزنند.

در هر حال ممنون
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 67 بار
تماس:

پست توسط torabi89 »

مرسی، اما تا جایی که من اطلاع دارم، این مورد برای اعدام هم در شرع وجود داره. مجازات های موجود در قوانین ایران را هم تحت عنوان مجازات اسلامی از شرع استخراج می کنند. درباره سنگسار هم تا جایی که من اطلاع دارم، در شرع اصلا سنگسار برای کشتن فرد استفاده نمیشه! بلکه به نوعی تقبیح فرد است. به همین دلیل هم افراد سنگسار کننده اگر بخواهند بر اساس شرع عمل کنند، باید اولا سنگ های ریز استفاده کنند، ثانیا فقط به بدن فرد (نه سر او) سنگ بزنند

دوست خوبم حرف شما تا حدودي درسته اما خوب در ايران در مورد برخي از جرائم از اون حکمي که در اسلام اومده استفاده نکرده و مجازات ديگري در نظر ميگيرن مثلا در کشور عربستان هنوز براي دزدي دست را قطع ميکنند ويا وسيله مجازات دربرخي از موارد عوض ميشه مثلا در عربسان هنوز براي قصاص قتل عمد گردن رو با شمشير ميزنن ولي در ايران دار ميزنن همونطور که مستحضر هستيد کسي از ضربه شمشير زنده بيرون نخواهد امد و هدف از تعيين اين وسيله هم همين بوده حالا اگه ما بياييم و اون شخص رو دار بزنيم و طناب پاره بشه بنظر شما چکار بايد کرد ؟ براي چي و با چه استدلالي اومدن وسليه اولیه رو عوض کردن که اين مشکل پيش بياد؟بدون شک پشت سر تمامي اين موارد دليل و استدلالي روشن و واضح برپايه ايات قران و روايات و احاديث وجود داره.
درمورد سنگسار ، دوست خوبم من هيچ جا و از هيچکس نشنيدم هدف از سنگسار کشتن و اعدام باشه بلکه هدف مجازات هستش اما در عين حال از هيچ کس هم خلاف اون رو نشنيدم و نشنیدم که شخص نباید بمیره در مورد سنگسار شرايط و وسايل روشن و واضح هست براي مثال همونطور که گفتيد نبايد سنگ از يک حد مشخصي بزرگتر باشه و يا اينکه شخص رو بايد تا نيم تنه در خاک قرار بدن و سر و کردن و بدنش رو بپوشونن، و بعد از اين اسلام اومده و گفته که درچه شرايطي اجراي حکم متوقف ميشه و حرفي از اينکه الزاما شخص بايد بميره نزده دراخر چند نکته جالب درمورد سنگسار (میدونم مستقیما با موضوع ارتباط نداره اما بیربط نیست): ايا ميدونستيد که اگر مثلا شما در شهري يا روستايي يا هرجايي قصد سنگسار کسي رو داشته باشيد اما کسي از مردم حاضر به پرتاب سنگ نشه و مردم از اجراي اون حکم سر باز بزنن بايد شخص رو ازاد کنيد و يا اينکه اگه شخص مورد نظر بتونه خودش رو از گودال خارج کنه اجراي حکم متوقف ميشه ! یا اینکه اگر در دادگاه یکی از شاهد ها دیرتر از بقیه برسه باید همه شهود رو بخوابونن و شلاق بزنن و موارد عجیب تر دیگر ....
اينگونه مباحث بسيار مفصل و دقيق هستن و بيان اون در يک تاپيک وبصورت سرپايي محال هستش از دوستان عزيزی که اطلاعات دقيقي در باره اين موضوع دارن (حکم دار بعد از پاره شدن طناب و از اين قبيل) تقاضا میکنم بيان کنن ما مشتاقانه منتظريم :D
اگر علم در ثريا باشد مردماني از سرزمين پارس به آن خواهند رسيد. پيامبر اکرم (ص)
ارسال پست

بازگشت به “اخبار و حوادث”