ايميل ياهو از حالت آزمايشي خارج شد

در اين بخش ميتوانيد جديدترين اخبار دنياي کامپيوتر و اينترنت را مطالعه کنيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران-اهواز
سپاس‌های دریافتی: 3 بار
تماس:

ايميل ياهو از حالت آزمايشي خارج شد

پست توسط shahram_sampad »

نسخه جدید سرویس ایمیل یاهو که بر پایه AJAX نوشته شده است سرانجام از حالت آزمایشی خود خارج شد و از این پس تمام حساب های ایمیل یاهو درحالت پیشفرض پیشفرض بصورت جدید هستند.

تصویر
نسخه جدید پست الکترونیکی یاهو از مدتها پیش در حالت آزمایشی به سر میبرد و آنگونه که به نظر می رسد با رفع معایب و ایرادات آن بالاخره توانسته است در آزمون ها و تست های کاربران و کارشناسان نمره قبولی را کسب کند.این نسخه دو تفاوت عمده با نسخه قدیمی قبلی دارد :
1) امکان ارسال پیام متنی کوتاه (همان sms سابق!) به تلفن های همراه (زیاد خوشحال نشوید.این امکان تنها در ایالات متحده،کانادا،هندو فیلیپین فعال است)
2)ادغام با پیام رسان محبوب خود یاهو ، Yahoo! Messenger و Windows Live Messenger

مسیر تحولات سرویس ایمیل یاهو بسیار طولانی است و از جولای 2004 آغاز می گردد و اینک به جایی رسیده است که پس از سالها با اضافه کردن امکاناتی نظیر فضای نامحدود،تکنولوژی AJAX ، انتشار API و … قصد دارد بار دیگر انتخاب شماره یک کاربران سراسر جهان شود.
مطمئنا سایر رقبای یاهو یعنی Live (مایکروسافت)،Gmail(گوگل) و سرویس پست الکترونیکی AOL بیکار نخواهند ماند.

بعدنوشت :

سرویس ایمیل یاهو وارد مرحله PublicBeta شده و شما قاعدتا هنوز هم باید کلمه Beta را زیر لوگوی آن ببینید.

منبع : Read/WriteWeb و TechCrunch

[External Link Removed for Guests]
عمریست که از حضور او جا ماندیم/ در غربت سرد خویش تنها ماندیم/ او منتظر ماست که ما برگردیم/ ماییم که در غیبت کبرا ماندیم
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 16 بار
سپاس‌های دریافتی: 69 بار

پست توسط majidjon13 »

من که اصلا از اين سيستم خوشم نمياد!

اول از همه سرعتشه که خيلي پايينه(شايد هم سرعت من پايينه)

زياد هم يوزر فريندلي نيست.
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران-اهواز
سپاس‌های دریافتی: 3 بار
تماس:

پست توسط shahram_sampad »

من هم خيلي باش مشكل دارم...مخصوصا با اينترنت هاي دايال آپ فاجعه است
عمریست که از حضور او جا ماندیم/ در غربت سرد خویش تنها ماندیم/ او منتظر ماست که ما برگردیم/ ماییم که در غیبت کبرا ماندیم
ارسال پست

بازگشت به “تازه ها و اخبار دنياي کامپيوتر”