سوال در مورد FExplorer 1[1].15 Farsi By Emroozi

در اين بخش مي‌توانيد درباره برنامه‌ها و نرم‌افزارهاي سيمبيان به تبادل نظر بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر

سوال در مورد FExplorer 1[1].15 Farsi By Emroozi

پست توسط MAJID NIKE »

با سلام من برنامه FExplorer 1[1].15 Farsi By Emroozi از سایت دانلود کردم بعد از نصب متوجه شدم که در قسمت tasks که برنامه های درحال اجرا رانشان میدهد دو برنامه log و contactsبا انکه بسته شده اند هنوز باز نشان داده میشود گوشی من 6680 است روی 7610 امتحان کردم اینطور نبود حال اگر بادکمه c(برنامه سوال میکنه kill task) برنامه ها را ببندم ایرادی ایجاد میشه :-(
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

MAJID NIKE جان
اين موضوع درسته، برخي مواقع اجزاي برنامه‌ها خارج نميشن و به همين دليل در ساده‌تربن حالت نياز هست که شما گوشي رو هر از چند روز حداقل يک بار خاموش و روشن کنيد تا اطلاعات سرگردان در رم unload بشه
با kill کردن اونها هيچ مشکلي پيش نمياد :D
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
New Member

پست توسط Matin88 »

این آقای امروزی ( FExplorer 1[1].15 Farsi By Emrooz ) خودش توی این انجمن فعالیت می کنه [External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “Symbian App”