آموزش نصب xp بعد ازvistaبراي نوت بوک هايي که از هارد ساتا استفاده ميکن

در اين بخش شما ميتوانيد درباره برنامه ها و نرم افزارهاي كامپيوتر به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 946 بار
سپاس‌های دریافتی: 2887 بار

آموزش نصب xp بعد ازvistaبراي نوت بوک هايي که از هارد ساتا استفاده ميکن

پست توسط SHAHRAM »

با سلام خدمت دوستان عزیز

از اونجا که امروزه با اومدن ویندوز ویستا روی نوت بوک های جدید از این سیستم عامل استفاده میشه بعضی وقت ها افراد استفاده کننده خواهان تغییر سیستم عامل نوت بوک خودشون به xp هستند...ولی مشکلی سر راه این دوستان هست...این مشکل که هارد درایو های ساتا هست...اگر شما سی دی xp رو بزارید و به صورت سی دی دزایو بالا بیاد هارد شما شناخته نمیشه.......به همین منظور قصد دارم روشی رو بگم که دوستان بدون مشکل این ویندوز رو بریزند.......نکته جالب این اموزش در اینه که شما احتیاج به فلاپی درایو ندارید(از اونجایی که فلاپی درایو های اکسترنال گرون و کم یاب هست )....در این اموزش دز اصل سی دی ویندوز اکس پی که توسط شما change شده برای نصب اماده میشه....
این مقاله به صورت pdf اماده شد که دوستان میتونند از لینک زیر دانلود کنند
[External Link Removed for Guests]
برای دانلود دوستان روی لینک سمت راست کلیلک کنند و گزینه save target as رو انتخاب کنند

نر افزار های که در مقاله استفاده شدند و دوستان باید دانلود کنند در زیر لینک دادم
برای دانلود لینک زیر گزینه download رو در وسط صفحه بزنید و منتظر بمونید تا دانلود شروع بشه
درایور ساتا رو هم باید از سایت نوت بوک خودتون و مخصوص مدل خودتون دانلود کنید.....در صورت پیدا نکردن مدل دقیق دستگاهتون رو بدید تا براتون پیداکنم و بزارم.

در اخر هم از دوستان که دانلود کردند خواهشمندم از نظرات خودشون ما رو بهره مند کنند و مشکلات رو هم بگند...با تشکر دوباره شهرام :)
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های دریافتی: 23 بار

پست توسط sohrefiroz »

ممنون از راهنمائي شما
من سوالي ديگه هم دارم با نصب ايکس پي درايورهاي کامپيوتر من راحت نصب مي شه و من با اون مشکلي نخواهم داشت؟
شکست از آنجا آغاز مي شود که فکر کني نمي تواني
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 946 بار
سپاس‌های دریافتی: 2887 بار

پست توسط SHAHRAM »

sohrefiroz, دوست عزيز عمداتا مشکلي نبايد داشته باشيد...اگر هم به مشکل بخوريد مي تونيد با دانلود درايور ها مخصوص که شناخته نشده مشکلتون رو رفع کنيد البته راه بهتر اینه که الان سیستمتون همه درایورها رو داره با برنامه یDriver Genius 2007 Professiona ازشون بکاپ بگیرید و بعد از نصب مجدد ویندوز در صورتی که درایور هاتون شناخته نشده بود با همین برنامه میتونید برگدونید بک اپ رو و بدون مشکل :)
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
New Member

پست توسط turaj »

با سلام خدمت جناب شهرام
دوست عزيز آيا براي ريختن ويندوز xp ميشه ويستا رو پاک نکرد و هردو رو داشت؟منظورم اينه که من ويستا رو داشته باشم و بشه xp رو هم بهش اضافه کنم؟بدون اينکه بخوام ويستا رو پاک کنم. از راهنماي شما ممنون ميشم.
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

turaj جان
در حالت عادي خير
اگر بخواهيد اين کار رو انجام بديد، بايد اطلاعات بوت ويستا رو حذف کنيد و شروع به نصب XP کنيد، البته در درايوي غير از درايوي که ويستا در اون نصب هست، بعد از بالا اومدن و پايان نصب XP بايد DVD ويستا رو در سيستم قرار داده و شروع به نصب کنيد، زمان شروع از شما خواهد پرسيد که ويندوزي که قبلا نصب بوده ترميم شود يا خير که در اونجا بايد اطلاعات بوت رو که دستي حذف کرديد، ترميم کنيد تا دوباره هر دو ويندوز براتون قابل استفاده باشه، بعد از اون اگر فايلها boot.ini نياز به تغييري داشته باشه، بايد اون رو تغيير بديد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: www.ir-dl.ir
سپاس‌های ارسالی: 2151 بار
سپاس‌های دریافتی: 1069 بار
تماس:

پست توسط nt »

Mahdi1944, عزيز ممنون بابت راهنمايي :razz:
در اينجا که گفتيد اطلاعات بوت ويندوز حذف بشه ، چگونه ؟
ممنون
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

nt جان
فايلهايي که در مسير اصلي درايو C قرار داره، مثل NTDETECT.COM و ....

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
New Member

پست توسط turaj »

ممنون از Mahdi1944,
دوست عزيز با توجه به اين که اين ظريف کاريها رو بلد نيستم آيا مقاله اي سراغ داريد تا من موقع نصب ويندوز خراکاري نکنم؟
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

turaj جان
ظريف کاري وجود نداره، هر فايلي رو که در مسير اصلي درايو C وجود داره حذف کنيد (البته اگر فايلهاي مورد نياز خودتون نيست)
و بعد مراحل بالا رو انجام بديد

Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 3 بار

پست توسط ekhrajiha »

کمک براي نصب xp از ويستا
سلام دوستان
من ميخوام از روي ويندوز ويستا براي لپ تابم ويندوز xp بزنم ولي چون هارد لپ تاپ ساتا هستش بعد از بوت با xp پيغام no hard disk مياد؟! چجوري ميتونم نصب کنم ؟ فلاپي هم نداره
hp pavillion 6500
vista home edition
hard 160 sata
امشب تا صبح بيدارم هر کي بلده بگه منتظرم
[External Link Removed for Guests] سريعترين راه حل رسيدن به جواب
New Member

پست توسط Hunter Soul »

سلام به همگی.
من دیدم خیلی جالب این کار و از آقا شهرام تشکر میکنم. :)
فقط من نتونستم داریور هاردم رو پیدا کنم.اگه لطف کنید و برام بزارید ممنون میشم. :o :(
مرسی.

HP Pavilion 9590ed
160 GB Sata
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 3 بار

پست توسط ekhrajiha »

hp pavillion dv6500
vista home edition
hard 160 sata

اين مدل فلاپي نداره