نرم افزار ادسنس. تبلیغات متنی و سرچ

در اين بخش مي‌توانيد اجناس و كالا هاي خود را با ذكر مشخصات كامل به معرض ديد بگذاريد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Rookie Poster
Rookie Poster

نرم افزار ادسنس. تبلیغات متنی و سرچ

پست توسط m2babaey »

سلام
یک نرم افزار (سایت بدون طراحی) درست کردم با کارایی ادسنس. فعلا دو قابلیت تبلیغات متنی و تبلیغات جستجو فراهم شده.
یک نکته جالب امکان قرار دادن تبلیغات در کادرها با اندازه های متفاوت و رنگهای متفاوته. در بخش advertisers شما می تونید قیمت کلیکهاتون رو تعیین کنید و می تونید تبلیغات خودتون رو ویرایش کنید.
یک دموی ساده رو در لینک زیر می تونید ببینید:
[External Link Removed for Guests]
و دموی تبلیغاتی که نمایش داده خواهند شد رو در لینک زیر ببینید:
[External Link Removed for Guests]
کدی که به کاربران داده می شه برای تبلغات متنی به صورت جاوا اسکریپت و برای تبلیغات جستجو به صورت فرم هست. تقریبا تمام نرم افزار کار خودمه و برنامه نویسیشو خودم انجام دادم فقط چون جاوا اسکریپت زیاد بد نبودم دادم یکی کد تبلیغات متنی رو در جاوااسکریپت رپ کرد
تبلیغات متنی که مشخصه اما اگر خواستید تبلیغات جستجو رو تست کنید توی فرمی که توی لینک بالا هست کلمه host یا internet رو سرچ کنید
اگر design داشته باشید می تونید با پرداخت هزینه ناچیز اضافه درخواست کنید خودم دیزاینتونو تو سافت integerate کنم
قیمت نرم افزار 75000 تومان است
می تونید پی ام بدید تا اگر سوال داشتید آیدی یاهومو بهتون بدم. اگر هم خواستید تلفنی هم می تونم در خدمت باشم اما اول پی ام بدید
موفق باشید
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط m2babaey »

قیمت اومد به 25000 تومن
ارسال پست

بازگشت به “خريد و فروش”