بهترین عکسهای امیدوار کننده!!! (حتما ببینید)

در اين بخش ميتوانيد درباره کليه مباحث عكس و هنر نقاشي به بحث بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12 بار
سپاس‌های دریافتی: 70 بار

بهترین عکسهای امیدوار کننده!!! (حتما ببینید)

پست توسط Galadriel »

:(
از تک بودن نترس!
تصویر

میلیون ها نفر دیدند که سیب ها سقوط می کنند اما فقط نیوتن پرسید چرا!!!!!
تصویر

تفکر مثبت، نیمی از کار است!
تصویر

پیچیده ساختن چیزهای ساده، یک کار عادی است اما آسان ساختن چیزهای پیچیده، خلاقیت نامیده می شود!
تصویر

حرکت نکردن با جمعیت، باعث می شود که از جمعیت متمایز گردید.
تصویر

بزرگترین شگفتی هائی که به دنبال آن هستید، در درون شما نهفته است!
تصویر

هیچ سوال یا پاسخ احمقانه ای وجود ندارد! :-O
تصویر
وقتی هنوز خورشید نبود، زمین و آسمون نبود وقتی اثر از خلقت و نشونی از کهکشون نبود، نفس نبود، صدا نبود، هوا نبود
خدا خودش تنها نشست، قصه عالم رو نوشت، از جنس عشق شهرکی ساخت، اسم اونو گذاشت بهشت، از آب و خاک و گل اون، پیکر آدم رو سرشت
New Member
نمایه کاربر

پست توسط milad_nouri »

ايول آخرشي :smile:
من که کلي حال کردم :-)
موفق باشي و اميدوارم بيشتر بزاري که حال کنيم :( :smile:
اولين سايت پادکست ايراني [External Link Removed for Guests]
از اين به بعد تمام متن هاي مورد علاقه خود را ضبط کنيد تا دوستانتان به راحتي بشنوند --> باور نميکنيد <--
امتحان کنيد
Old Moderator
Old Moderator
محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
سپاس‌های ارسالی: 403 بار
سپاس‌های دریافتی: 1073 بار
تماس:

پست توسط Ma3ouD »

آخری رو من نفهمیدم! :-(
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط Galadriel »

پیغام های جالب از خدای مهربان :( :)

چترت یادت نره، شاید امروز بخوام به گیاهان آب بدم!

تصویر

اگه فکر می کنی که مونالیزا زیبا بوده، بهتره توی آینه یه نگاهی به شاهکار من بندازی

تصویر

اگر امروز، دیدن طلوع آفتابی رو که برات ترتیب دادم از دست دادی، نگران نباش! فردا یکی دیگه برات آماده میکنم

تصویر

می خوای منو بغل کنی؟ من همیشه کنارتم، فقط کافیه دستاتو باز کنی :) :lol:

تصویر

وقتی هنوز خورشید نبود، زمین و آسمون نبود وقتی اثر از خلقت و نشونی از کهکشون نبود، نفس نبود، صدا نبود، هوا نبود
خدا خودش تنها نشست، قصه عالم رو نوشت، از جنس عشق شهرکی ساخت، اسم اونو گذاشت بهشت، از آب و خاک و گل اون، پیکر آدم رو سرشت
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 5 بار

پست توسط punisherjoon »

يه دنيا ممنون از پست هاي زيباتون
دانلود بهترينها در
[External Link Removed for Guests]
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط Galadriel »

خواهش می کنم عزیزم...
قابلی نداره، خیلی خوشحال میشم وقتی می بینم خوشتون اومده... :razz:
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط Galadriel »

:)

عشق دوست داشتنی گلی است که در باغ خدا می روید.

تصویر

زندگی اتفاقی است که هر فرد حداقل یکبار آنرا تجربه می کند.

تصویر

اگر می دانم که عشق چیست، تنها به خاطر وجود تو بوده است
.

تصویر

به یاد داشته باشید، اعتقادی که شما دارید، در ارتباط با چیزی است که هستید.

تصویر

نکته مهم عاشق بودن است، نه معشوق کسی بودن.

تصویر

Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط Galadriel »

[ ]
آینده از آن افرادی است که به زیبائی رویاهایشان اعتقاد دارند :(

تصویر

به دلیل مشکل بودن چیزها نیست که ما جرات نمی کنیم، به دلیل اینکه جرات نداریم، چیزها به نظرمان مشکل می رسد :-O

تصویر

اگر ایمان داشته باشید که می توانید، به احتمال زیاد موفق خواهید شد اما اگر ایمان داشته باشید که نمی توانید، مطمئنا موفق نخواهید شد. ایمان مانند سوئیچ استارت برای پرتاپ شما از محل پرتاب است.

تصویر

سفر اکتشافی واقعی، پیدا کردن سرزمین های جدید نمی باشد، بلکه در بدست آوردن دید جدید می باشد.

تصویر

مانند پرندگان، بیائید چیزهای را که به آنها نیاز نداریم مانند دردها، تاسف ها، کینه ها و ترسهایمان را کنار بگذاریم و همیشه سبک پرواز کنیم، زندگی بسیار زیباست :)

تصویر

Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط Galadriel »

سکوت طبیعت، بسیار محسوس است، شما می توانید آنرا لمس کنید، شما را احاطه کرده است :)

تصویر

انتظار زنده شدن امید را داشته باشید، بدانید که راز و نیاز های شما به شیوه ای رمز آلود پاسخ داده خواهد شد، فصل های خشک زندگی پایدار نیستند، بهار های با طراوات دوباره باز می گردند...

تصویر

تنها در آب های بسیار ساکن، اشیاء به شکل واقعی خود دیده می شوند، ادراک واقعی تنها در یک ذهن بسیار ساکت رخ می دهد...

تصویر

برای جهان، شما ممکن است تنها یک نفر باشید، اما امکان دارد برای یک نفر تمامی دنیا باشد.

تصویر

دوست دارم در مقابل نا برابری به ایستم، از تنها ماندن در اوج نمی هراسم، برای من، تنها رضایت از بازی و عملکردم اهمیت دارد.

تصویر

Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط Galadriel »

چیزی رو که هیچگاه نمی تونی در قلبت نگهداری، در دستانت نگه ندار :smile:

تصویر

اجازه بده چیزی رو که به شدت علاقمند به اون هستی از دستانت بره، اگر به سوی تو برگشت اون رو برای همیشه نگهدار و بدون که مال تو بوده اما اگر به سوی تو برنگشت بدون که مال تو نبوده و دل به اون نبند..
تصویر

زندگی بدون دوستی مانند آسمان بدون خورشیده...
تصویر

دوست داشتن یک وظیفه است، مورد دوست داشتن کسی قرار گرفتن یک موفقیت، بودن با کسی که شما دوستش دارید یک هدف و بودن با کسی که شما را دوست دارد زندگی است :( :smile:

تصویر

یک روز از من می پرسی که آیا تو را دوست دارم یا زندگیم را، زمانی که پاسخ بگویم زندگیم را، از پیش من خواهی رفت بدون اینکه بدانی تو زندگی من بودی...

تصویر

زمانی از پزشکی شنیدم که میگفت: در طول مدت طبابتم هیچ داروئی موثرتر از عشق برای تمامی دردها و ناراحتی ها نیافتم. به او گفتم اگر نسخه تجویزی شما اثر نکرد چه؟ گفت : دوز آن را دو برابر کن!

تصویر

بخشش تمامی عشق درونیتان به یک نفر، بازگشت آن را به شما تضمین نمی کند... انتظار بازگشت عشقی را که به دیگران می دهی نداشته باش، بلکه صبر کن تا این عشق در وجودشان رشد کند اما اگر این اتفاق نیز نیفتاد، راضی باش زیرا در وجود تو رشد کرده است :( :)

تصویر

Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: ایران
سپاس‌های ارسالی: 8769 بار
سپاس‌های دریافتی: 1710 بار
تماس:

پست توسط MASTER »

Ma3ouD نوشته شده:آخری رو من نفهمیدم! :-(

مسعود جان درود بر شما ...

منظورش اینه :

ندانستن عیب نیست ... نپرسیدن عیب است

یا

همه چیز را همگان دانند پس اگر پرسشی داریم نباید آن را احمقانه و ساده بپنداریم و حتما باید آن را از اهلش بپرسیم
شاد زی مهر افزون ...
ارسال پست

بازگشت به “عكس و نقاشي”