سوال درباره ی ترکیب رم ها

در اين بخش شما ميتوانيد درباره سخت افزار كامپيوتر به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

ارسال پست
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 52 بار
سپاس‌های دریافتی: 22 بار

سوال درباره ی ترکیب رم ها

پست توسط ASHK HIKAYESI »

سلام !

وقت بخیر . :D

یک سوال :

رم سیستم بنده 512=2*256 میباشد . بنده قصد افزایش آن به میزان 512 مگابایت دارم تا رم سیستم به 1024 مگابایت یا همان 1 گیگابایت (تقریبا) برسد . حال آیا خرید یک عدد رم 512 مگابایت مشکل یا تداخلی با دو عدد رم 256 مگا بایت خواهد داشت یا خیر ؟

متشکر .

:D :razz:
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 3 بار

پست توسط djmerikhi »

مشكلي نداره ولي دقت كن اگر سرعت رم ها يكسان نباشد سرعت كمتر ملاك سرعت مي شود . :D
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 52 بار
سپاس‌های دریافتی: 22 بار

پست توسط ASHK HIKAYESI »

djmerikhi نوشته شده:مشكلي نداره ولي دقت كن اگر سرعت رم ها يكسان نباشد سرعت كمتر ملاك سرعت مي شود . :D

منظور شما از سرعت همان باس هست ؟

در مادر برد قبلیم موقع روشن کردن یا ریستارت کردن سیستم این سرعت را نشان میداد اما در سیستم جدید نخیر . حال من از کجا سرعت رم هایم را بفهمم ؟! :-x

:razz:
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

ASHK HIKAYESI جان
اگر هيچ جايي به صورت نرم افزاري ننوشته باشه، روي خود رم حتما درج شده
منظور از سرعت هم، بله، باس مد نظر هست
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

دوستان راهنمايي مفيدي كردند فقط يك نكته جهت ياداوري، ::ss

اگر مادر برد شما از رم Ram Dual يا همان سيستم بانك استفاده مي كند، دقت كنيد كه 2 رم 256 شما در يك بانك باشد و 512 شما در بانك ديگر. باز هم جهت ياد‌آوري رنگ اسلت هاي هر بانك با دوبل خودش مشابه است.

:x
دقت كنيد كه مبادا اشتباه كنيد و 512 را با 256 در يك بانك و 256 ديگر را در بانك ديگر قرار دهيد.
چون
:grin: هيچ اتفاقي نخواهد افتاد، البته در ظاهر، در باطن اين رم شما خواهد بود كه در ساختار مداري دچار مشكل خواهد شد. و بعد ها قطعاً با تست آن به نسبت مدت كاركردش تحت چنين فشاري معيوب شده نشان خواهد داد.
:-) البته جسارت نشه فقط راهنمايي كردم چون نكته مهمي بود.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 13 بار
تماس:

پست توسط Reza-2006 »

با اینکه اساتید فن نظر دادند - پیشنهاد می کنم که رمهای 256 را بفروشید و جاش 512 همسان با رم جدیدتان بگیرید .
رم کهنه و نو نداره و خیلی توی قیمت ضرر نمی کنید . چون گارانتی های رم اکثرا مادام العمر هست و راحت خرید و فروش می شه . من خودم همچین کاری کردم و البته با رعایت تمام جوانب و اصول اولیه - ولی جواب نداد .
بردم 265 را فروختم و 512 گرفتم و فقط 1000 تومان ضرر داده بودم . به نظر من این بهترین کاره . بقیه اش به خودتان بستگی داره :-o
[External Link Removed for Guests]
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

راستش من هم اين كار را براي سيستم قديمي منزل كردم،

ام االان در بازار شيراز ديگه رم 256 DDRam و كل رم هاي SDRam تنها در صورتي خريداري مي شود كه روي مادربرد باشند.
همينطور در مورد CpU هاي 478.

البته اگر نتوانستيد بفروشيد، با بنده تماس بگيريد شايد من از شما 2 تا رم را خريدم و يك 512 دادم.

چون توي بعضي مدارات به رم هاي نه چندان بالا نيازمنديم. البته ما بيشتر با SDRam كار مي كنيم اما چند تا مدار هم هست كه بر اساس DDRam هست.

:razz:
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “سخت افزار كامپيوتر”