یک زن ایرانی، جوانترين جراح مغز در بريتانيا است و با روش خود ....

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با پزشکي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Thunderclap, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

ارسال پست
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
پست: 3051
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۷ اسفند ۱۳۸۴, ۳:۴۵ ق.ظ
سپاس‌های ارسالی: 351 بار
سپاس‌های دریافتی: 1579 بار
تماس:

یک زن ایرانی، جوانترين جراح مغز در بريتانيا است و با روش خود ....

پست توسط Dr.Akhavan »

  زن ایرانی، جوانترين جراح مغز در بريتانيا است و با روش خود انقلابي در تاريخ پزشكي برپا كرده. 



يك جراح زن ايراني مقيم انگليس با بكار بردن ابتكاري در عمل جراحي مغز، تحسين همكاران خود را در اين كشور برانگيخته است.

به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز به نقل از ”ساندي تلگراف” ، “گلاره زاده” ‪ ۳۶‬ساله بيماران خود را در حين عمل جراحي هوشيار نگاه مي‌دارد و به فاصله اندكي پس از عمل جراحي آنان را به خانه مي‌فرستد.

بيماران گلاره در حين عمل با هوشياري سخن مي‌گويند و حتي مي‌توانند به وسيله تلفن همراه با خويشاوندان خود گفت‌وگو كنند.

در روش اين جراح، جمجمه بيمار از طريق منجمد كردن آن بي‌حس مي‌شود و بيمار در حين عمل دردي احساس نمي‌كند.

از اين رو، بيمار پس از عمل ناچار نيست به علت عوارض ناشي از بيهوشي، روزهاي طولاني را در بيمارستان سپري كند.

هفته نامه انگليسي “ساندي تلگراف” در شماره جديد خود گزارشي را درباره اين جراح منتشر كرده و با وي و يكي از بيمارانش مصاحبه كرده است.

اين نشريه از گلاره به عنوان جوانترين جراح مغز در بريتانيا ياد كرده كه با روش خود انقلابي در تاريخ پزشكي برپا كرده است.

بيمار ‪ ۵۲‬ساله اين جراح يك زن فعال در اقتصادي به نام “دبورا كالدر” كه تومور سرطاني از نوع متاستاز در سرش داشته، بعدازظهر روز عمل را در خانه در كنار خانواده‌اش بوده است.

گلاره به گزارشگر اين هفته نامه گفته كه زنان براي موفقيت در زمينه‌اي كه مردان در آن به برتري دشت يافته‌اند، بايد بيشتر تلاش كنند
ارسال پست

بازگشت به “پزشکي”