اجرای برنامه های ویندوز موبایل در نوکیا سری 60 ویرایش سوم !

در اين بخش مي‌توانيد درباره برنامه‌ها و نرم‌افزارهاي سيمبيان به تبادل نظر بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 275 بار
سپاس‌های دریافتی: 1290 بار
تماس:

اجرای برنامه های ویندوز موبایل در نوکیا سری 60 ویرایش سوم !

پست توسط Professional »

سلام عزیزان :(
امروز می خواهم برای اولین بار برنامه ای برای اجرای برنامه های ویندوز موبایل برای گوشی های نوکیا سری 60 ویرایش سوم معرفی کنم. :-)

البته من خودم برنامه رو تست نکردم و خود برنامه هم در حالت آزمایشی یا Beta هست.

تصویر

دو فایل برای دانلود هست به صورت زیر:

[External Link Removed for Guests]

که باید برای نصب برنامه >net Framework روی کامپیوتر شما نصب باشد.

[External Link Removed for Guests]

شما در اصل با برنامه ای که روی کامپیوتر نصب می کنید می توانید برنامه های ویندوز موبایل رو طوری تغییر بدید که قابل اجرا روی گوشی های نوکیا سری 60 ویرایش سوم باشند .

توضیحات:
Red Five Labs releases Net60 Beta 1 for devices
Net60 is the first-ever commercial .NET Compact Framework implementation for S60 devices

Johannesburg, South Africa, November 13th, 2007 - Red Five Labs, a leading mobile technology company, releases Net60 (beta 1) for immediate download. Net60 is a ground breaking implementation of the .NET Compact Framework running on S60 3rd edition devices.

Net60 enables managed Windows Mobile applications to run unchanged on S60 devices. Using C# and Visual Basic .NET in Visual Studio, developers can now use the .NET Compact Framework environment to build applications for Symbian devices.

Symbian developers can now also write applications for S60 and benefit from the RAD capabilities which .NET development offers.

One of the file for phone & other one is for PC..

توجه: من این برنامه رو تست نکردم خودتون زحمتش رو بکشید. :-)
[ دست نوشته های من: [External Link Removed for Guests]] - [[External Link Removed for Guests]

Every Thing That U Feel,Is Every Thing That I Feel
ارسال پست

بازگشت به “Symbian App”