با عرض سلام خدمت استید محترم
من یک سئوال وی بی داشتم
من باید تا یکشنبه یک پروژه ای را تحویل دهم که به وسیله 3 فایل تصادفی برنامه انتخاب واحد را انجام بده
امکانات برنامه از این قراره :
اضافه دانشجو،حذف دانشجو،اضافه درس ،حذف درس ، انتخاب واحد دانشجو، حذف واحد دانشجو
خوب حال ما 3 تا فایل داریم
هر درس شامل 4 رکورد است شامل :کد 4 رقمی درس ، نام درس ،نام استاد ، تعداد واحد های درس
هر دانشجو شامل رکوردهای زیر است : نام ،نام خانوادگی، نام پدر ، محل تولد ، تاریخ تولد ، رشته ، شماره داشجویی 7 رقمی
خوب حال ما 3 تا فایل داریم
یکی برای مشخصات دانشجو و یکی برای مشخصات درس ها و دیگری که مشکل من در همینه برای انتخاب واحد
مشکل من سر اینه که چه جور بیام مشخص کنم که فلان دانشجو فلان درس را گرفته
چون ممکنه همان درس را دانشجو های دیگر هم گرفته باشند و از چه روشی استفاده کنم که بشه اینو نوشت
من میخوام در صفحه انتخاب واحد نام تمام درس ها در یک جدول گذاشتم که کاربر میاد و درس مورد نظر را انتخاب کرده و در پایین شماره دانشجویی رو وارد می کنه و شماره کد درس و دانشجو را باهم جمع میکه و در فایل سوم قرار میده هر وقت بخوام بفهمم که چه کسی چه درسی انتخاب کرده در صفحه اول برنامه کد دانشجو را وارد کرده برنامه مشخصات دانشجو و در پایین که جدول هست رو درس هایی رو که انتخاب کرده با رنگ دیگه مشخص بشن (تمام گیرم رو این قسمته حدود سه هفته است که دارم روش فکر میکنم)
ممنون میشم اگه کمک کنید
لینک برنامه
با تشکر
[External Link Removed for Guests]
یک پروژه فوتی
مدیران انجمن: Azadi.Isatis, abbas.m.k, athlon64x2, شوراي نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 300 بار
- سپاسهای دریافتی: 1161 بار
هر درس شامل 4 رکورد است شامل :کد 4 رقمی درس ، نام درس ،نام استاد ، تعداد واحد های درس
هر دانشجو شامل رکوردهای زیر است : نام ،نام خانوادگی، نام پدر ، محل تولد ، تاریخ تولد ، رشته ، شماره داشجویی 7 رقمی
به اینها میگن فیلد، نه رکورد.
مشکل من سر اینه که چه جور بیام مشخص کنم که فلان دانشجو فلان درس را گرفته
چون ممکنه همان درس را دانشجو های دیگر هم گرفته باشند و از چه روشی استفاده کنم که بشه اینو نوشت
وقتی همچین سوالی بهتون میدن، باید مفاهیم طراحی بانک اطلاعاتی را هم براتون توضیح بدند.
اینکه یک دانشجو بتونه چندین درس را انتخاب کند و هر درس هم توسط چندین دانشجو انتخاب بشه، یک رابطه چند-به-چند هست. برای برقراری همچین رابطه ایی از یک جدول واسط استفاده می کنند که کلید هر دو جدول مرتبط با هم را در خود داشته باشه. در اینجا شما با فایل به جای جدول کار می کنید، ولی مفاهیم یکسان هستند. فایل سوم شما باید دارای ساختاری مشابه این باشه:
شماره دانشجو، کد درس.
به این ترتیب هر زمان دانشجویی درسی را انتخاب کرد، شماره وی و کد درس مربوطه در فایل سوم ثبت می شود. اگر بخواهیم واحدهای گرفته شده توسط یک دانشجو را بدست بیاریم، در فایل سوم شماره دانشجو را جستجو می کنیم و رکوردهای مربوط به آن را استخراج می کنیم. اگر بخواهیم لیست دانشجویانی که یک درس را انتخاب کردند بدست بیاریم، کد آن درس را در فایل سوم جستجو می کنیم.
اگر هنوز متوجه نشدید، به دنبال مبحث رابطه چند-به-چند در طراحی بانک های اطلاعاتی بگردید.

-
- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 22364 بار
- سپاسهای دریافتی: 5559 بار
نه افتاد متوجه شدم روش کار میکنم اگر جواب نگرفتم باز هم یخیه ی شمارو میگیرم.
بالاخره یک استاد پیدا شد
(-:
بالاخره یک استاد پیدا شد
(-:
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم