آزمايش موفقيت آميز موشک قاره پيماي РС-12М روسيه

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Commander
Commander
نمایه کاربر
پست: 2440
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۱۵ فروردین ۱۳۸۶, ۶:۲۳ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 11143 بار
سپاس‌های دریافتی: 14954 بار

آزمايش موفقيت آميز موشک قاره پيماي РС-12М روسيه

پست توسط Shahryar »

  قاره پیمای روسی با موفقیت آزموده  

 تصویر 

نیروهای استراتژیک موشکی نیروهای مسلح فدراسیون روسیه روز شنبه با موفقیت موشک قاره پیمای "توپول" (РС-12М) را پرتاب کردند.

"الکساندر وفک" (Alexander Vovk) نماینده مطبوعاتی نیروهای موشکی با اطلاع این مطلب به «نووستی»، گفت: "پرتاب موفقیت آمیز موشک بالستیک قاره پیمای (РС-12М) "توپول" روز 8 دسامبر ساعت 17:43 دقیقه به وقت مسکو از میدان نظامی دولتی "کاپوستین یار" در استان آستراخان صورت گرفت".

پرتاب پیشین موشک بالستیک قاره پیمای "توپول" روز 18 اکتبر انجام شده بود. بدین ترتیب مدت بهره برداری از این مجموعه موشکی که در ابتدا 10 سال بطور تضمین شده اعلام گشته بود، به 21 سال افزایش یافت.

در نیروهای موشکی روسیه مجموعه های "توپول-ام" (TOPOL-M) در انواع زیر زمینی و سیار وجود دارند. اولین مجموعه زیر زمینی توپول-ام" (РС-12М) (بر اساس طبقه بندی ناتو SS-X27)، در سال 1977 در نیروهای مسلح قرار گرفت. اولین مجموعه سیار نیز از دسامبر 2006 کشیک نظامی خود را آغاز کرده است.

 تصویر 

این مجموعه های موشکی دارای ویژگی هایی منحصر بفرد هستند، از جمله این که موتور موشک امکان پرتاب به مراتب سریعتر آن نسبت به سایر انواع موشک ها را فراهم می کند. علاوه بر این این، چند ده موتور کمکی و دستگاه هدایتی مسیر پرواز کنترل می کنند که این مسیر موشک را برای دشمن غیر قابل پیشبینی می سازد. بعقیده طراحان "توپول ام"، این مجموعه بهیچ وجه تحت تاثیر نوسانات الکترومعناطیسی قرار نمی گیرد.

سازنده مجموعه های موشکی "توپول ام"، آکادمیسین "یوری سولومونوف" مدیر انستیتو تجهیزات حرارتی مسکو می باشد.

17 آذر، خبرگزاری «نووستی»
يا علي گفتيم و عشق آغاز شد..
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”