سوال در مورد Avatar ؟
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 168 بار
- سپاسهای دریافتی: 225 بار
سوال در مورد Avatar ؟
با سلام - من هر چی سعی می کنم عکسی را پیدا کنم که ظرفیت آن 15 کیلوبایت و طول و عرض آن 150 در 160 پیکسل باشد تا بحال موفق نشدم و حتی در برنامه فتو شاپ با تغییر اندازه عکس هم نتوانستم عکسی را بسازم که با محدودیت های avatar سازگاری داشته باشد ؟ حتی عکس 15 کیلو بایتی را با اندازه بزرگتر از محدودیت avatar در فتوشاپ کوچکتر می کنم ظرفیت آن میرود روی 40 کیلو بایت ؟
[HIGHLIGHT=#E36C09] تنها آنان که می دانند کجا را نگاه کنند می بینند .

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
AMIR-Z جان
شما بايد save for web کنيد تا به حجم مورد نظر برسيد، در اين حالت اغلب مواقع حجم پايينتر از 10 کيلوبايت هم خواهد بود
شما بايد save for web کنيد تا به حجم مورد نظر برسيد، در اين حالت اغلب مواقع حجم پايينتر از 10 کيلوبايت هم خواهد بود
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- سپاسهای ارسالی: 19718 بار
- سپاسهای دریافتی: 21369 بار
AMIR-Z ,
با سلام به شما دوست عزیز و جناب Mahdi1944 عزیز که راهنمایی کردند
دوست عزیز در هرصورتی من می تونم که کار شما رو راه بندازنم چون نرم افزار های لازمه رو دارم
فقط کافیه که عکس مورد نظر رو برای من بفرستید تا براتون ردیفش کنم
با سلام به شما دوست عزیز و جناب Mahdi1944 عزیز که راهنمایی کردند
دوست عزیز در هرصورتی من می تونم که کار شما رو راه بندازنم چون نرم افزار های لازمه رو دارم
فقط کافیه که عکس مورد نظر رو برای من بفرستید تا براتون ردیفش کنم

پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!