سئوال در مورد MP3 FM MODULATOR

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث خودرو و وسايل نقليه به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, Mohsen1001, RAHVAR, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

سئوال در مورد MP3 FM MODULATOR

پست توسط Present »

من جدیدا این دستگاه رو از دبی برای ماشین خریدم ولی فایلهای MP3 ای را که به صورت فایل نه پوشه در فلش ریختم فقط قسمت از آن را می خواند مثل فقط آلبوم حمید عسکری ولی بقیه رو نمی خونه و بر می گرده از اول این آلبوم به نظر شما مشکل چیست
در ضمن من نام تمام فایلها را تغییر دادم و از 1 الی N شماره گذاری کردم برای بهتر شدن ولی بازهم درست نشد
لطفا کمک کنید :lol: :lol: :lol:
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 3 بار
تماس:

پست توسط my golfs »

سلام به نظر من بايد همه اهنگهارو تو يك فولدر بايد قرار بدي و يك فولدر بيشر نداشته باشه ويا اصلا فولدري در كار نباشه
در ضمن سايت [External Link Removed for Guests] شايد بتوني اطلاعاتي بدست بياري . باي
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

morteza_1234m جان
اين دستگاهها امکان خواندن و شناسايي فولدر رو ندارند، تمام آهنگها رو در مسير اصلي و به ترتيب مورد نظر قرار بديد
بهتره از Fat32 استفاده کنيد تا دچار محدوديت تعداد فايل در يک مسير نشويد (در FAT محدوديت حدود 140 هست)
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
New Member

پست توسط rayesh_65 »

Mahdi1944 نوشته شده:morteza_1234m جان
اين دستگاهها امکان خواندن و شناسايي فولدر رو ندارند، تمام آهنگها رو در مسير اصلي و به ترتيب مورد نظر قرار بديد
بهتره از Fat32 استفاده کنيد تا دچار محدوديت تعداد فايل در يک مسير نشويد (در FAT محدوديت حدود 140 هست)
سلام اگه کسي از اين FM MODULATOR ها سراغ داره که بتونه پوشه ها را بصورت جدا گانه باز کنه به من خبر بده ممنون ميشم.
New Member

پست توسط yesyes »

دوست عزیز این دستگاهها قابلیت شناخت و تعویض آلبوم را ندارند
و فقط آهنگها را پشت سر هم اجرا میکنند. اگر دستگاه شما از نوع دارای حافظه داخلی است باید تمام آهنگها درون ریشه باشند
و الا شناخته نمیشوند.
ارسال پست

بازگشت به “متفرقه وسايل نقليه”