سئوال در VB

در اين بخش مي‌توانيد در مباحث مربوط ديگر زبانهاي برنامه نويسي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: Azadi.Isatis, abbas.m.k, athlon64x2, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

سئوال در VB

پست توسط Present »

با عرض سلام
استاد هفته پیش به ما یک پروژه ای داد که بنویسیم که پروژه آخر ترم هم هست ولی خیلی برای من مشکله
پروژه اینه
برنامه ای بنویسید که که با استفاده از بانک اطلاعاتی و حافظه های پویا بتوان سه فیلد نام و نام خانوادگی و کد کارمند را وارد کرد
آها اما جای جالبش
گفته مثلا اگه من یک رکورد رو میزنم حذف بشه ابتدا از لیست پیوندیم حذف بشه و بعد این تغییرات رو در بانک ذخیره کنه
اطلاعاتی که اضافه ، حذف و ویرایش و جستجو میکنیم باید تمام این اعمال روی حافظه پویا(لیست پیوندی) انجام بشه و بعد در بانک اطلاعاتی ذخیره شه
حالا مشکل ما سر اینه که اصلا این قسمت رو حالیمون نمیشه چه برسه که بخوایم باهاش برنامه بنویسیم
نمونه برنامه ای هم که داده از سه کلاس استفاده میکنه که هر دفعه یکیش یکی دیگه رو فراخوانی میکنه
بابا بدبخت شدم نفهمیدم که چه کار کرده و ببرنامه و کدهاش رو از کجا باید دنبال کنم
در ضمن این نمونه به هیچ عنوان ربطی به برنامه نداره(اصلا یک چیز دیگه است
امیدوارم منظورم رو فهمیده باشید من زیاد وقت ندارم حداکثر یک هفته
حالا یک بدبختی دیگه که داریم اینه حالا اومدیم و این کارهای بالا (کار با لیست پیوندی رو انجام دادیم ) چه طوری بریزیمش تو بانک اونم با شی database و record set
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x
ارسال پست

بازگشت به “Other Programming”