اتصال 2 کامپيوتر به وسيله بلوتوث(راهنمايي)

شما در اين بخش اطلاعات مفيد و آموزشهاي كاربردي كامپيوتر را ميتوانيد بيابيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

Old Moderator
Old Moderator
محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
سپاس‌های ارسالی: 403 بار
سپاس‌های دریافتی: 1073 بار
تماس:

اتصال 2 کامپيوتر به وسيله بلوتوث(راهنمايي)

پست توسط Ma3ouD »

سلام به همه عزیزانم.
میشه به وسیله بلوتوث درایو 2 کامپیوتر را به هم متصل کرد(Lan)؟
آیا فایل های بزرگ هم میشه رد و بدل کرد در حد یک گیگ.؟ سرعتش خوبه؟
کلا برای ترانسفر اطلاعات بین 2 تا پی سی می گم :-(
Captain II
Captain II
محل اقامت: کرمان
سپاس‌های ارسالی: 1523 بار
سپاس‌های دریافتی: 1169 بار

پست توسط SA@M »

من امتحان کردم ولی نشد.نمیدونم چرا :? بین یه لپ تاپ و یک کامپیوتر ثابت :-o
اندکی صبر...
Captain II
Captain II
محل اقامت: يه جايي خيلي دور شايد هم خيلي نزديک
سپاس‌های ارسالی: 159 بار
سپاس‌های دریافتی: 377 بار
تماس:

پست توسط ta.abad »

Ma3ouD, جان ميشه اين کار رو کرد زماني که بلوتوث هر دو کامپبوتر فعال باشه مثل اينه که شما دوتا گوشي با بلوتوث روشن کنار هم دارن فقط بايد جستجو رو روي هر دو انجام بدي تا همديگرو شناسايي کنند

Old Moderator
Old Moderator
محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
تماس:

پست توسط Ma3ouD »

SAAMY4 نوشته شده:من امتحان کردم ولی نشد.نمیدونم چرا :? بین یه لپ تاپ و یک کامپیوتر ثابت :-o

شدنش که فکر کنم بشه چون مثل 2 تا گوشی میمونه.
Old Moderator
Old Moderator
تماس:

Re: اتصال 2 کامپيوتر به وسيله بلوتوث(راهنمايي)

پست توسط Ma3ouD »

دوستان توجه کنید :( :)
Ma3ouD نوشته شده:سلام به همه عزیزانم.
میشه به وسیله بلوتوث درایو 2 کامپیوتر را به هم متصل کرد(Lan)؟
آیا فایل های بزرگ هم میشه رد و بدل کرد در حد یک گیگ.؟ سرعتش خوبه؟

کلا برای ترانسفر اطلاعات بین 2 تا پی سی می گم :-(
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

Ma3ouD جان
اين کار کاملا امکان‌پذير هست، حتي امکان به اشتراک گذاري اينترنت به وسيله بلوتوس
در مورد سرعت هم، پهناي باند پايه در حالت استاندارد 3 مگابيت بر ثانيه هست، ثبات اتصال هم مستقيما به فاصله مربوط هست، اما کاملا امکان‌پذير هست (البته مارک دانگل بلوتوس هم اهميت داره)
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: يه گوشه كنار شيراز
سپاس‌های ارسالی: 1817 بار
سپاس‌های دریافتی: 2632 بار
تماس:

پست توسط esijoon »

خوب اقا مهدی اگه میشه بفرمایید چطوری تا ما هم استفاده ببریم. :? :)
تصویر
ما از الست طایفه ای سینه خسته ایم...........ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم
امروز اگر که سینه و زنجیر می زنیم..............فردا به عشق مهدیه فاطمه شمشیر می زنیم
از ما بترس،طایفه ای پر اراده ایم...................ما مثل کوه پشت علی ایستاده ایم
از ما بترس، شیعه ی سرسخت حیدریم..........جان برکفان جبهه ی فتوای رهبریم
Captain II
Captain II
محل اقامت: کرمان
سپاس‌های ارسالی: 1523 بار
سپاس‌های دریافتی: 1169 بار

پست توسط SA@M »

آره اگه میشه بگید چطوری.آخه متصل میشن ولی فقط فایل با حجم کم میفرستن! مثلا عکس و آهنگ. من میخواستم که فیفا 2008 رو بریزم نمیشد. پیغام میداد که باید تنظیمات رو درست کنی ولی تنظیمی من ندیدم.
اندکی صبر...
Old Moderator
Old Moderator
تماس:

پست توسط Ma3ouD »

Mahdi1944 نوشته شده:Ma3ouD جان
اين کار کاملا امکان‌پذير هست، حتي امکان به اشتراک گذاري اينترنت به وسيله بلوتوس
در مورد سرعت هم، پهناي باند پايه در حالت استاندارد 3 مگابيت بر ثانيه هست، ثبات اتصال هم مستقيما به فاصله مربوط هست، اما کاملا امکان‌پذير هست (البته مارک دانگل بلوتوس هم اهميت داره)

مهدی جان من خواستم از گوشیم 100 مگ رو بریزم توو پی سی با بلوتوث.نزدیک 30 دقیقه طول کشید.!!! پس این نشون میده که برای ارسال فایلهای بزرگ ( یک گیگ) این روش زیاد مناسب نیست.( پی سی به پی سی) چون زمان زیادی میبره
درسته؟ :-(
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 176 بار
سپاس‌های دریافتی: 468 بار
تماس:

پست توسط Mehdi2224 »

مهدی جان من خواستم از گوشیم 100 مگ رو بریزم توو پی سی با بلوتوث.نزدیک 30 دقیقه طول کشید.!!! پس این نشون میده که برای ارسال فایلهای بزرگ ( یک گیگ) این روش زیاد مناسب نیست.( پی سی به پی سی) چون زمان زیادی میبره
درسته؟

بلوتوثی که مهدی ازشون حرف زدن یک دستگاهه که مخصوص کامپیوتر و سرعت های مختلفی داره چون اولا حجیمه ( در حد یک اجر ) منبع تغذیه اون هم برق خانگیه که میتونه قدرت لازم برای ترانسفر سریعتر رو فراهم کنه. ولی یک گوشی با باتری کوچک حداکثر بتونه با 30 کیلوبایت بر ثانیه میتونه اطلاعات رو ترانسفر کنه که مسلما گزینه مناسبی برای انتقال داده از تلفن به کامپیوتر نیست :shock: .
Old Moderator
Old Moderator
تماس:

پست توسط Ma3ouD »

Mehdi2224 نوشته شده:
درسته؟

بلوتوثی که مهدی ازشون حرف زدن یک دستگاهه که مخصوص کامپیوتر و سرعت های مختلفی داره چون اولا حجیمه ( در حد یک اجر ) منبع تغذیه اون هم برق خانگیه که میتونه قدرت لازم برای ترانسفر سریعتر رو فراهم کنه. ولی یک گوشی با باتری کوچک حداکثر بتونه با 30 کیلوبایت بر ثانیه میتونه اطلاعات رو ترانسفر کنه که مسلما گزینه مناسبی برای انتقال داده از تلفن به کامپیوتر نیست :shock: .

من منظورم بلوتوث درایو این مدلش است:
تصویر
تصویر
تصویر
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

Ma3ouD جان
شما نپرسيديد که راه مناسبي هست يا خير، پرسيده بوديد اين امکان وجود داره يا خير، بنده هم عرض کردم از نظر فني وجود داره، از طرفي دانگلهاي پلوتوس در مدلهاي مختلفي هستند، همچنين فکر ميکنم موضوع تاپيک اتصال دو کامپيوتر به وسيله‌ي بلوتوس هست!، دانگلهاي بلوتوس در مدلها، بردها و سرعت انتقالهاي متفاوتي هستند و طبعا با هم تفاوت دارند
اما با همين بلوتوسهايي که تصوير اون رو قرار داديد ميشه به صورت مينيمم از تمامي امکانات و مزاياي انتقال فايل، شبکه کردن و .... استفاده کنيد، اما از هر چيزي بايد در حد خودش توقع ازش داشت، براي اتصال بيسيم با نرخ انتقال و فاصله‌ي بيشتر استانداردهاي wireless وجود داره که بسته به نياز و سقف هزينه حتي تا چندين گيگابيت بر ثانيه نيز نرخ انتقال رو ميشه بالا برد (اما با هزينه‌هاي بسيار بالا و تجهيزات گران قيمت)
براي انتقال PC به PC اگر وايرلس داريد که بهترين گزينه هست، در غير اين صورت از طريق شبکه کردن با کابل و يا کابلهاي انتقال (DataTransferCable) که به USB وصل ميشه ميتونيد انتقال رو انجام بديد، براي حجمهاي کوچک و بدون توجه به زمان هم همين دانگلهاي بلوتوس بيليونتن مناسب هستند، با همين دانگل حتي ميشه چند کامپيوتر رو با هم همزمان به اينترنت متصل کرد (يک سرور و 7 کلاينت)
SAAMY4 جان
روش خاصي نداره، به همين صورت عادي ميتونيد ارسال کنيد، البته ممکنه مارکهاي مختلف تفاوتهايي داشته باشند و مثلا براي مدل خاصي نياز به تعيين سقف انتقال و تنظيمات خاصي باشه
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
ارسال پست

بازگشت به “مطالب كاربردي كامپيوتر”