هشدار در مورد سفر و نکات ایمنی !

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث خودرو و وسايل نقليه به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, Mohsen1001, RAHVAR, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
پست: 4395
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۳ اسفند ۱۳۸۴, ۱:۱۴ ب.ظ
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6717 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

هشدار در مورد سفر و نکات ایمنی !

پست توسط Mohammad 1985 »

دوستان سلام
با توجه به سرمای شدید و ضعیت نامساعد جوی و همچنین پوشیده بودن بسیاری از راهای اصلی کشور از برف لازم دیدم نکاتی را راجع به سفر در این شرایط برایتان بنویسم .
1 - در چنین شرایطی تا حد امکان از رفتن به جادهای خارج شهر و حتی داخل شهری خوداری کنید .
2 - از سلامت کامل وسیله نقلیه خود اظمینان حاصل کنید .( شامل موتور - ترمزها - سیستم خنک کننده که حتما باید دارای ضد یخ با درصد مناسب باشد - بخاری - گرم کن شیشه عقب - برف پاکنها و به خصوص تیقه پلاستیکی آنها که در صورت خرابی به هیچ وجه قادر به تمیز کردن شیشه جلو که در صورت کولاک و ریزش برف حالت یخ زدگی پیدا کرده و به شیشه می چسبند نخواهد بود و کاملا دید جلو را کور کرده و تمیز کردن آن بسیار مشکل خواهد بود. - همچنین از سلامت شیشه شوی خودرو اصمینان حاصل کنید و قبل از سفر با اضافه کردن مقدرای الکل از یخ زدن مایع آن جلوگیری کنید . از سلامت کاملا چراغهای خودرو اصمینان حاصل کنید شمال چراغ کوچک - چراغ خطر - چراغ ترمز - چراغهای جلو و عقب و ...)
3- از روغن مناسب فصل استفاده کنید که در سرما روان بودن خود را حفظ و به روشن شدن بهتر خودرو در سرما کمک می کنند .استفاده از روغن نامناسب فصلی در سرمای شدید حتی باعث یخ زدن روغن خواهد شد .
4 - از استفاده از لاستیک های بدون عاج کاملا بپرهیزید و در صورت امکان از لاستیکهای یخ شکن همراه با زنجیر چرخ استفاده کنید توجه داشته باشید که تاثیر زنجیر چرخ از لاستیک سخ شکن بیشتر است .
5 - از رانندگی با سرعت بالا کاملا بپرهیزید و در این شرایط حتما از سرعتهایی کمتر از حد مجاز استفاده کنید چرا که در صورت لغزندگی جاده کنترل خودرو برای راننده بسیار مشکل یا حتی غیر ممکن خواهد شد در صورت وجود لایه یخ در جاده حتی خودرو هایی با ترمز ABS هم دچار مشکل خواهند شد هر چند مشکل آنها به حادی خودرو های فاقد این سیستم نیست.
6 - در صورت محدودیت دید بلافاصله چراغهای کوچک را روشن و برای فلاشر را روشن کنید ( از تغییر رنگ فلاشر ها جدا خوداری کیند ! چرا که بعضی ها برای زیبا تر شدن خودرو رنگ زرد چراغهای راهنمایی عقب را سیاه می کنند! چون نور زرد در هوای مه آلود و برفی و یا کولاک بهتر دیده می شود .
7 - قبل از سفر حتما باک بنزین خورو را پر کنید (اگه سهمیه ندارید برین بخرین ! :grin: ) چرا که ممکن است در شرایط سرما و رانندگی در جادهای برف گرفته بنزینی که همیشه شما را به مقصد می رسانده در این شرایط جوابگو نباشد و در شرایطی شاید مجبور به توقف شدید بنزین خودرو تمام نشود که در این صورت یکی از بدترین اتفاقهایی که می تواند در سفر زمستانی روی دهد برای شما رخ خواهد داد.
8 - حتما با خود لباس گرم داشته باشید چرا که درصورت خرابی ماشین و یا گیر کردن در راه بسیار سودمند خواهد بود . در صورت امکان حتی همراه داشتن پتو مفید هست .
9 - به همراه داشتن مواد غذایی هم بسیار مفید هست . بهتر هست از مواد کم حجم و پر کالری مثل خرما - کشمش - بیسگوییت - کنسرو و ... استفاده کنید .
10 - به خاطر داشته باشد اگر قصد رفتن به جادهای غیر اصلی و کم تردد را دارید بسیار باید مراقب باشید چرا که احتمال گیر کردن در این جادها بسیار بیشتر هست . حتما کسی را مطلع کنید که در صورت تاخیر زیاد شما نیرویهای امدادی را خبر کنند که کمک رسانی به این گونه افراد گاه غیر ممکن یا با تاخیر همراه است.
11 - از سفر با خودروهایی که ارتفاع آنها کم شده و یا به اصطلاح خوابانده شده به شدت وداری کنید چرا که احتمال گیر کردن این خودرها در برف بسیار بیشتر از سایر خودروهاست . ( تا حد ممکن از خودروهای شاسی بلند استفاده کنید )
12 - در شرایط اضظراری مثل گیر کردن در جاده که مجبور باشید تا صبح منتظر بمانید حتما لباس گرم بپوشید و در نهایت و رد صورت سرمای خیلی شدید می توانید با استفاده از بنزین ماشین یکی از لاستیکها را آتش زده و تا ساعتها خود را گرم کنید !!!
:shock: البته لاستیک را از خودرو جدا کنید ! یادمه پارسال 3 سرنشین یک پژوی 206 در جادهای نزدیک همدان گیر کرده بودند و هر 3 به دلیل یخ زدگی کشته شده بودند چون در طول شب هوا فق العاده سرد شده بود . آنها می توانستند با این روش خود را نجات دهند .
13 - وجود یک بیل کوچک یا چیزی شبیه آن و یک تکه موکت برای زمانی که چرخ توی برف گیر میکنه میتونه خیلی مفید باشه.
من دیگه فعلا چیزی به ذهنم نمی رسه دوستان اگه تجربه ای دارن یا موردی بلد هستند منتظر شنیدش هستیم.
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
New Member
پست: 4
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۲۰ آذر ۱۳۸۶, ۱۰:۳۱ ب.ظ

پست توسط donkhozeh »

1) دوستان میتوانید در شرایطی که سطح جاده یخ زده و نه لاستیک یخ شکن دارید و نه زنجیر چرخ باد چرخ ها را تاحد ممکن کم کنید تا سطح اتکایشان بیشتر شود و کمتر لیز بخرند !
2) در صورت سفر به جادهای خارج از شهر حد الامکان لامپ های چراغهای جلو را زرد بندازید تا حالت مه شکن داشته باشند !
3) استفاده و نصب چراغ ترمز هایی که در وسط و پشت شیشه ی عقب نصب میشوند هم بسیار کمک میکند چون از دور کاملا دیده میشود و چون در وسط است بیشتر جلب توجه میکند !
4) اگر شیشه ها را بخار پوشاند میتوانید برای مدت کوتاهی بطور همزمان از کولر و بخاری استفاده کنید این روش خیلی موثر است !
5) هیچ گاه در ماشین در هوای سرد نخوابید زیرا در هنگام خواب دمای بدن کاهش پیداکرده در نتیجه احتمال یخ زدگی وجود دارد .
6) از روشن کردن گاز پیکنیک درون ماشین جدا بپرهیزید زیرا هم اکسیژن موجود در هوا را به سرعت میسوزاند و هم موجب تولید گازهای سمی میشود !
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
پست: 70
تاریخ عضویت: شنبه ۲ دی ۱۳۸۵, ۲:۴۴ ب.ظ
سپاس‌های دریافتی: 4 بار

پست توسط Maziar7 »

يك نكته هم بنده اضافه كنم و آن اينكه بهتر است قبل از سفرهاي بين شهري حتما" از وضعيت راه ها از طريق تلفن هاي گويا و يا تلفن هاي مستقيم و پاسخگو اطلاع پيدا كنيد تا بعدا" پس از شروع سفر دچار مشكي نشويد .... به هر صورت اطلاع داشتن از اين شماره هاي پاسخگو و راهنمايي گرفتن از آنها براي انتخاب بهترين مسير حتما" مفيد خواهد بود. :-)
ارسال پست

بازگشت به “متفرقه وسايل نقليه”