با سلام.بنده امروز دو بار یک پست رو برای تاپیک (( میگ 31 در اختیار نیروی هوایی سپاه )) قرار دادم اما بعد از یک ساعت وقتی دوباره برگشتم دیدم نیست. اگر ممکن است رسیدگی کنید.
با تشکر
سوال
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
typhoon جان
موضوع شما در PM جواب داده شد
h4t3 جان
خير، خود موضوع مشکلي نداشت، اما معمولا افرادي هستند که مثل .... منتظر چنين بحثهايي هستند و هر چيزي رو به حکومت و ... ربط داده به بدترين شکل ممکن توهين ميکنند، پست شما هم به دليل نظرهاي احمقانهي عدهاي .... حذف شد، اگر مايل به ارسال مجدد هستيد، اعلام کنيد تا بلافاصله بعد از ارسال تاپيک قفل بشه و فقط به عنوان يک موضوع باقي بمونه، بدون بحث
موفق باشيد
موضوع شما در PM جواب داده شد
h4t3 جان
خير، خود موضوع مشکلي نداشت، اما معمولا افرادي هستند که مثل .... منتظر چنين بحثهايي هستند و هر چيزي رو به حکومت و ... ربط داده به بدترين شکل ممکن توهين ميکنند، پست شما هم به دليل نظرهاي احمقانهي عدهاي .... حذف شد، اگر مايل به ارسال مجدد هستيد، اعلام کنيد تا بلافاصله بعد از ارسال تاپيک قفل بشه و فقط به عنوان يک موضوع باقي بمونه، بدون بحث
موفق باشيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 8 بار
Mahdi1944 جان
خدمتتون عرض کنم که , وقتی من اون تاپیکو زدم رفتم و چند ساعت بعدش دوباره برگشتم به سایت و به همین خاطر هم در جریان اتفاقاتی که افتاد نبودم .
از شما به خاطر توضیحاتتون ممنون .
برای جلوگیری از بی نظمی بهتر هستش که تاپیک رو دوباره نزنم و در قسمت recycle bin سایت باشه بهتر هستش .
تشکر از شما .
خدمتتون عرض کنم که , وقتی من اون تاپیکو زدم رفتم و چند ساعت بعدش دوباره برگشتم به سایت و به همین خاطر هم در جریان اتفاقاتی که افتاد نبودم .
از شما به خاطر توضیحاتتون ممنون .
برای جلوگیری از بی نظمی بهتر هستش که تاپیک رو دوباره نزنم و در قسمت recycle bin سایت باشه بهتر هستش .
تشکر از شما .

- سپاسهای ارسالی: 587 بار
- سپاسهای دریافتی: 777 بار
جناب Mahdi1944 محترم
پيشنهاد ميکنم تمامي اصلاحات اعم از حذف ويرايش و ... که توسط مديران انجام ميشود توسط پيام خصوصي بلافاصله با ذکر دليل به اطلاع فرد ارسال کننده برسد. پيش از آنکه فرد سر در گم شود و بخواهد به دنبال پست يا موضوع خود بگردد.
تا شاهد موضوعاتي اينچنين نباشيم.
اين کار خواص فراواني دارد...
پيشنهاد ميکنم تمامي اصلاحات اعم از حذف ويرايش و ... که توسط مديران انجام ميشود توسط پيام خصوصي بلافاصله با ذکر دليل به اطلاع فرد ارسال کننده برسد. پيش از آنکه فرد سر در گم شود و بخواهد به دنبال پست يا موضوع خود بگردد.
تا شاهد موضوعاتي اينچنين نباشيم.
اين کار خواص فراواني دارد...
آسوده بر کنار چو پرگار می شدم
دوران چو نقطه عاقبتم در میان گرفت
دوران چو نقطه عاقبتم در میان گرفت